Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Ku&^a Szpachla... :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

daniel co bedziesz kombinowal jak tylu nie znajdziesz tzn.blotnikow?

Opublikowano

On juz chyba sie psychicznie nastawil na zakup w ASO... ale to masakra cenowa :thumbdown:

Opublikowano

to sie zrzucimy :tongue4:

Daniel jestes MEGA Rezaczem :notworthy:

foto z przodu :shocked: ten zderzak i lampy :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Bedzie PRZEKOZAK a za rok to i recaro pewnie wstawisz :wink4: wszystko w swoim czasie :rolleyes:

Opublikowano

46164206.jpg

fajna szopa do skladania :decayed:

powiem ci ze przod :naughty:

czekam na pierwsze odpalenia

:good: :good:

Ja bym tak zostawił jeszcze tylko białe drzwi z dwóch stron i czerwony zderzak tylni :kox:

Opublikowano

46164206.jpg

fajna szopa do skladania :decayed:

powiem ci ze przod :naughty:

czekam na pierwsze odpalenia

ładnie wyglada..:) Nosb ale wydaje mi sie ze wszystkie dzwi tez musze byc do wymiany?? bo te paski na dzwiach miedzy B7 a B6 sa inne ?? [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 17:06_________________________________________________

On juz chyba sie psychicznie nastawil na zakup w ASO... ale to masakra cenowa :thumbdown:

jaka cena w ASO ??:>

Opublikowano

drzwi też będą od RS- ma niebyć druciarstwa w PROJEKCIE

Opublikowano

drzwi też będą od RS- ma niebyć druciarstwa w PROJEKCIE

a czym sie roznia dzwi od RS-a a zwyklej B7???

Opublikowano

to jest wszystko chu... drzwi bla bla bla ale ciekawe co będzie w środku

images.jpg

images2.jpg

[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 17:23_________________________________________________tylne są wypukłe przy błotniku-nie wiem jak to wytłumaczyć-dzisiaj mi pokazywał i chyba w każdym B7 jest inne przetłoczenie na górnej części drzwi niż w B6

Opublikowano

drzwi b6/b7 sa inne przeciez, inna jest linia boczna.

o ceny tylnich blotnikow/cwiartek w aso lepiej nie pytajcie :naughty:

Opublikowano

to jest wszystko chu... drzwi bla bla bla ale ciekawe co będzie w środku

images.jpg

images2.jpg

[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 17:23_________________________________________________tylne są wypukłe przy błotniku-nie wiem jak to wytłumaczyć-dzisiaj mi pokazywał i chyba w każdym B7 jest inne przetłoczenie na górnej części drzwi niż w B6

Te fotele sa piekne :slina: :slina: :slina:

ok juz wiem czym sie roznia... Tak wiem ze miedzy B6 a B7 sa calkowicie inne

Opublikowano

drzwi b6/b7 sa inne przeciez, inna jest linia boczna.

o ceny tylnich blotnikow/cwiartek w aso lepiej nie pytajcie :naughty:

ile :naughty:

ps. takie fotele co pokazuje Marcin :cool1: ostatnio poszly na ebay za okolo 6000zl UZYWKI !!!

Opublikowano

ps. takie fotele co pokazuje Marcin :cool1: ostatnio poszly na ebay za okolo 6000zl UZYWKI !!!

to nawet nie tak dużo-albo taka okazja-na jebaju widziałem kiedyć ale za 2 tyś euro
Opublikowano

podziwiam podziwiam przejrzałem cały wątek!!!!!!!! ale wykonanie Audi zielonej z USA - za***ać to mało!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dev dotarla :good: Kumpel mi ogarnie kryzy + zrobie sobie cos na wzor i odesle. Pilne Ci to ?

No auto zlep :) Wale to :decayed:

Przednie drzwi takie same jak w b7 kazdym ( mozna bardzo tanio wyrwac ) . Tylnie w rs4 sa minimalnie szersze ( nie az tyle co w rs4 b5 ) .

Poszycia zwenetrzne nowe w aso ( gajos ) 2400 zl strona , wewnetrzne 600 . po dobrych znizkach jakies 1900 z hakiem trzeba dac za strone zewnetrznego poszycia :wallbash: do tego pas tylni + blachy mocowania lamp ( inne niz w b6 - wymieniac trzeba ) .

Tylnie drzwi 600-800 zl na allegro jest kilka sztuk.

Niestety nie mam duzego budzetu i wszystko robie w locie i etapami... Jest troche grosza to dzialam nie ma to stoje... Mam auto do jazdy wiec nie mam cisnien go szybko zrobic.

Kilka fot zeby nie bylo nudno :)

Zakupy ( nadkola , zaslepki spryskow , kratki , kosz 2 din , listwy zaslepiajace progi , mocowania zderzaka , blotnikow itp )

dscf0134sw.th.jpg

dscf0133y.th.jpg

Pozazdroscilem dresom z Bumek :

dscf0129x.th.jpg

dscf0136z.th.jpg

(jeszcze nie pomontowane i lampa niesklejona ani nie wypolerowana - ma troszke rysek : spolerujemy :) )

Przy okazji naprawilem sobie glosnik ( nie mam pojecia czemu ale sie po prostu rozpadl pewnie to kwestia ich watpliwej jakosci :D ) . Dobrze ze nie uszkodzilo cewki bo by sie nie oplacalo go naprawiac a takto dotoczylem odpowiednia tulejka z twardeog plastiku + porzadny klej i jak nowy bedzie :)

dscf0124w.th.jpg

dscf0125w.th.jpg

dscf0126s.th.jpg

:hi:

Opublikowano

bardzo precyzyjna robota... kiedys sam sie w to bawilem...

ale pewnie wiesz o czym mówie :kox:

Opublikowano

Seba nie wiem :P

Mateusz a na co wyglada? :polew:

Opublikowano

Nosb Ty drechu! :polew:

Opublikowano
:kox:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...