hajper Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Jestem nowy, więc oprócz przywitania się w odpowiednim dziale wypada zaprezentować moje autko. To już 12-letnia Niunka, która przyjechała z Niemiec w zeszłym roku - i od razu wpadła w moje łapki. Ciemne lampy Tył Przód (obecnie auto niestety ma srebrny grill - ale zmienię na taki jak był wcześniej) Po prysznicu Brudna fela No i silniczek Co w planach - jak już wspominałem czarny grill. Możliwe że ciemniejsze szyby. Z zewnątrz chyba nie będę jej krzywdził, zmiany prawdopodobnie zajdą pod maską
ykk Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Auto ladne.. :th: ale: Odblaski na dokladce sa brzydkie.. Oraz ten wieszak z tylu.. Zmien jeszcze lampki z przodu na jakies inne i bedzie komplet..
hajper Opublikowano 6 Października 2007 Autor Opublikowano 6 Października 2007 A jakie miałem dać odblaski ? Burzyli mi się na przeglądzie, to są takie. A spoilerex mnie się podoba :> Nie wiem, czy będę zmieniać lampy z przodu - te surowe mi się podobają
Gość rob Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 czarny grill taki sobie, ale tylne lampy, podobają mi się
Smoczyca Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Śliczna jest, z resztą na PJ już Ci to pisałam : P Odblaski rzeczywiście troszkę rażą, ale jak mus to mus : ) Mnie też się spojlerek podoba, kwestia gustu : )
Pelex Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 ładniutka ta twoja tylko nie podoba mi się ten Matiz w tle (tak już mam nie nawidze tej marki ), a ha może felgi byś zmienił bo te są ni jakie takie
Smoczyca Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 ładniutka ta twoja tylko nie podoba mi się ten Matiz w tle (tak już mam nie nawidze tej marki ) Ty też ? sorki za OT, Pelex ma rację, może coś odrobinkę większego pod oponki ? : )
grippen Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Nie wiem, czy będę zmieniać lampy z przodu - te surowe mi się podobają ładna Jak zmienisz na ori valeo to dopiero będą ci się podobać ale to tylko rzecz gust według mnie ale ori najładniejsze i samochód będzie mioodzik
marekg Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 a ten znaczek A4 to co tak sam przewedrowal na druga strone?
hajper Opublikowano 19 Października 2007 Autor Opublikowano 19 Października 2007 Było małe kuku na pupie Konkretnie w tym miejscu dostała lewa lampa (całe szczęście dorwałem taką na allegro) - tyle że blacharz znaczek źle nakleił
marekg Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Było małe kuku na pupie Konkretnie w tym miejscu dostała lewa lampa (całe szczęście dorwałem taką na allegro) - tyle że blacharz znaczek źle nakleił ja bym tego blacharza A tak poza tym to ladne autko, chociaz ja osobiscie strasznie lubie chromowana obwodke grila i
hajper Opublikowano 19 Października 2007 Autor Opublikowano 19 Października 2007 Auto obecnie wygląda tak: A tak (mam nadzieję) będzie wyglądało :
marekg Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Miodzio :oklaski:, ja bym zostawil grilla tak jak jest obecnie
KrzyHo Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 A mi się podoba ten drugi grill chociaż ja bym dał siatkę z mniejszymi oczkami. Myślę że lepiej by wtedy wyglądało, ale to rzecz gustu.
grafi Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 A ja zdecydowanie zostawił bym grill tak jak obecnie wygląda. Chrom dodaje zawsze elegancji (moje zdanie). Kolor fajny, felunek wygląda jak z Astry2 ściągniety do audi nie pasuje.
ykk Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Fajny jest ten 2 grill.. Ale ten plaster troszke gryzie sie z kratkami na dole.. Najlepszym wyborem bylby grill od eSy..
hajper Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 No na tej drugiej fotce jest grill od S Tyle, że bez znaczka. /edit No w sumie tak Tak czy tak - mi się podoba ten na 2 zdjęciu.
ykk Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 hajper na 2 fotce jest grill od RS.. To jest grill od S http://allegro.pl/item256273959_grill_atrapa_audi_s4_a4_r_95_01_pionowe_chromy_.html
Rekomendowane odpowiedzi