miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 04.10.2007 po 3 miesięcznych poszukiwaniach ustawiłem w garażu nowego paździocha ale konkretnie : Audi A4 Avant 1.8T Quattro ( seria 190 kucy ) 08.07.2003r Wypasik : - kolor platynowa perła ( audi exclusive ) - xenon ( samopoziomujące, spryskiwacze ) - 8x poducha - audio BOSE ( 9 głośników, wzmacniacz , subwofer, zmieniarka 6 cd ) - chrom pakiet 100% - s-line 100% - skóra+materiał speed ( s-line ) - czarna podsufitówka ( s-line ) - skórzana sportowa kierownica i gałka zmiany biegów ( s-line ) - aluminium wykończenie wnętrza ( s-line ) - sportowe zawieszenie - 30mm ( s-line ) - Navi+ - 4x elektryczne szyby (otwierane i zamykane z pilota) - elektryczne i podgrzewane lusterka - podgrzewane fotele z elektrycznym ust. lędźwiowym - 6 biegów - fele 235/45/17 ( s-line ) - pakiet oświetlenie - pakiet zima - pakiet schowek - czujnik zmierzchu - pełny kolorowy FIS - klimatronik 2-strefowy - samościemniające lusterko wew. - funkcja odprowadzenia do domu - 2x podłokietnik - ABS+ESP+ASR+EBD ........hhhmmmmm no i reszta to podstawa więc nie wypisuję....... na szybko to chyba tyle poczynione modyfikacje : - zmiana softu COMPSPORT + turbina z audi TT 225Ps ( ok 225KM , 310nM ) - zciemnione tylne szybki ( folia 3M FX35 ) - wymiana xenon na Bi-xenon - wymiana Navi+ na RNS-E - rozbudowa RNS-E o DVD PHANTOM 300B - wymiana felunku S-line 235/45/17 na polerki z A8 225/40/18 - wymiana seryjnych lamp tylnych na ledy
T-żółw Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 no stary zapodales takiego wypasa, ze az nie wiem co napisac :> fura maxymalny chyba jako jedyny na forum posiadasz seryjne 190 KM w 1.8 T :thumbup:avant malinka, s-line , navi itp, itd :oklaski: milej jazdy i nie rób kuchenki gazowej z tej bryki
Gość rob Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 gratki, piękny avancik z Q, full wypas :th:
audia4s4 Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 łojezu ale piękna. Tera musze kupic taką nie ma bata Napisz na Pw ile dałes
kaj82 Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Wypasiona jeszcze przednia dokładka od s-line i ja bym nic nie zmienial( oczywiscie oprocz mocy ) gratki
poziek Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Miron fura KOX. Pełen Kox !! I ten silnik jakbyś miał jakieś pytania to wal Gratki
Flyer Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 miron, wiedzialem, ze po zlocie bedziesz chcial kupic dokladnie to samo, co ja mam Oprocz silnika i paru detali
miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Opublikowano 6 Października 2007 dzięki wszystkim za opinie - coprawda miał być inny kolor no ale bez przesady - chyba jest dobrze Miron fura KOX. Pełen Kox !! I ten silnik jakbyś miał jakieś pytania to wal Gratki Poziek napewno będziemy w stałym kontakcie bo w przyszłości bedę miał do Ciebie kilka spraw ( w końcu kupiona za Twoją namową :th: )[br]Dopisany: 06 Październik 2007, 22:24 _________________________________________________ miron[/b], wiedzialem, ze po zlocie bedziesz chcial kupic dokladnie to samo, co ja mam to fakt - postanowiłem że nie odpuszczę w szukaniu - pakiet S-line musiał być
Gość Keżor Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 :oklaski: :oklaski: no miron teraz sie możesz ścigać z Icem po drodze z nowej kaletki autko wypasik planowane zmiany na które mnie stać w tym miesiącu : myjnia bez wosku z wycieraniem do sucha - 13 zł raczej 3zł bo jeszcze ramki klubowe
miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Opublikowano 6 Października 2007 no miron teraz sie możesz ścigać z Icem po drodze z nowej kaletki bez przesady..........jeszcze nie mało mi brakuje choć w sumie mam niezłą furmankę 3.6litra biturbo 360kucy czyli fura ica niema nic do gadki
Lukas Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 s-line 100% no raczej nie 100% a gdzie zderzaki ? i dlaczego atrapa nie ma znaczka s-line ? Generalnie to "pazdzioch" ale jak zmienisz jeszcze zderzaki to bedzie lux malina GRATULUJE
ykk Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 :slina: 190 km + quattro.. :drool: zaloze sie ze na pewno to nie koniec..
schiller Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 łoj no to teraz odstrzeliłeś ptaka to serduszko :drool: te wartości wewnętrzne :drool: :drool: no to masz nowa panienkę. nie dopuszczaj do niej żadnej myjni. :bicz3: delikatna gąbeczka, szmatka i nic tylko pieścić a no i faktycznie, nie rob z niej "zapalniczki"
miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Opublikowano 6 Października 2007 dlaczego atrapa nie ma znaczka s-line ? hehehe Lukasik a ty co się czepiasz :Dto że na tylnej klapie niema znaczka 1.8TQ to też nie jest oznaka że to nie jest 1.8TQ
Gość Keżor Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 mirek, mi chodziło o wyścig na drodze z nowej kaletki , NOWEJ KALETKI (dziury, bruk, dziury , garby , dziury)
alvaro Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 bardzo ładna sztuka w klubie
Pelex Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Piękny Avancik :oklaski: nic dodać nic ująć :drool:
Rekomendowane odpowiedzi