wesoly1601 Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Witam was drodzy koledzy! Dzisiaj jadąc autostradą do zachodnich sąsiadów zauważyłem przy prędkości ok 100km/h że auto zaczyna mi dziwnie drgać :/ Zatrzymałem się na parkingu sprawdziłem czy koła są dokręcone i były dokręcone dobrze. Auta mi nie ściąga, wachacze z przodu wymienione były więc raczej odpadają... Ma ktoś jakieś sugestie co może być nie tak?
wesoly1601 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Opublikowano 7 Października 2007 jechałem już po zmianie na letnie gumy wiele razy z dużymi prędkościami i nie było takich drgań. zresztą pod koniec miesiąca wsadzam zimówki do niuni bo szykuje się wyjazd
andrzej_1970 Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Zanim zmienisz na zimówki zamień tylne koła z przednimi i wtedypowinna nastąpić różnica.
Wojtek75 Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 sprawdź dobrze opony,potem felgi!!!! obstawiam na 80-90% opony-felgi ! pozdro
Rekomendowane odpowiedzi