Maraas Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam szukałem na forum i nie znalażłem więc z tąd nowy wątek czy ktoś z was spotkał się z czymś takim żeby sprzęgło różnie brało? Przyzwyczajony jestem, że bieże dosyć wysoko natomiast czasem się zdziwię bo zaczyna brać dosyć nisko . Zapowietrzone?
dariodario Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 na dzien dobry to sprawdz czy ci nie ubywa plynu hamulcowego. jak nie to chyba ci przepuszcza pompka sprzegla lub wysprzeglik. mialem tak kiedys w golfie3,wymienilem pompke i bylo ok.
piotrsob1 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Przy padającym dwumasie i docisku sprzęgła z pierścieniem samoregulacyjnym taki jest właśnie objaw :gwizdanie:
Maraas Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Z tym że nic nie hałasuje ani nie szarpie więc dwumasę raczej bym wykluczył?[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 23:24_________________________________________________Żeby tego było mało to jak nisko bierze sprzęgło to auto jak by lepiej się zbierało z dołu
Rekomendowane odpowiedzi