Fryta Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 AUDI A4 1,9 TDI oznaczenie AHH z 1999r. Kupiony z 1,5 roku temu. Auto zaraz po kupnie wyglądało tak: Z wypasu ma: - abs - klima jest - 2 *elektryka szybek - wspomaganie kier. - alarm z centralnym zamkiem i domykaniem szyb (szukam pompki bo się wysrała) - 4 poduchy - elektryczne i podgrzewane lusterka - felgi 15 na zime, lato 17 zakupione - zawieszenie zmienione ze zwykłego na sportowe ap 40/30 - wszystkie filtry wymienione, rozrząd wymieniony od razu po kupnie, 3 wahacze z jednej i 3 wahacze z drugiej na febi wymienione, - hid ksenon 6000k - mały bose sobie gra nawet fajnie<lol> - z tyłu wspawana dwururka bez tłumika, myślałem, że jest z nierdzwki, ale się myliłem:( i po kilku miesiącach wygląda strasznie tu po małych zmianach:) A tu zmiana już na zime: Plany jakie mam zamiar wykonać: - zmiana wtrysków na wydajniejsze - program - wymiana środka na jakieś kubły albo coś fajnego:) - malowanie grilla na czarno - ściemnianie szybek - cały przelot, zakupiłem już zamiennik kata, czeka tylko na założenie:)ale trochę poczeka, bo garażu brak a zima:( - rozpórka górna od audi a6 c5 - zmiana żarnika na 5000k i postój xenon efekt - w przeciwmgielne hid xenon 3000k - cały wydech tylni dwururka, albo tylko końcówka, sie zastanawiam:) jest dwururka - nowe amory tył sasch super touring, bo poprzednie po pół roku się wysrały :confused4:13.12.2010 - naklejeczki a4 klub polska nowa końcówka, zdjęcie na szybko i niestety z brudnym autem,
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 :oklaski: :oklaski: co konkretnie planujesz??
Fryta Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 napewno wtryski 205 lub 216, cały przelot i tam jeszcze troche środek tez mam w planach zmienic
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 napewno wtryski 205 lub 216, cały przelot i tam jeszcze troche środek tez mam w planach zmienic Nie pamiętam kodu który to był w 1.9 90KM bo można było z niego w łatwy sposób wyciągnąć ponad 160KM :gwizdanie: Ogólnie bardzo ładna czarnulka po lifcie Ultera sobie mogłeś zrobić końcówki Na pierwszy ogień to wywalił bym to drewno bo strasznie razi
Michał Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 przy Twojej pompie to pomyśl o 0,230+turbo+IC a w wydechy to możesz się bawić później z gratów które napisałem wyciągniesz spokojnie 160KM ...a i pod 180KM też może wyjść [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 20:22_________________________________________________zobacz tutaj-> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=70144.0 poza tym fajna ta Twoja fura no może oprócz drzewna
Fryta Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 poza tym fajna ta Twoja fura no może oprócz drzewna :wink4 dziks, będziemy napewno coś modzić,tylko jak fundusze pozwolą :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 20:34_________________________________________________a z drewnem coś zrobie, ale niewiem jeszcze kiedy :>[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 20:35_________________________________________________mam zamiar zrobić polerkę felg, co o tym myślicie, dobrze będą wyglądać;>??
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Na zimę nie ma sensu, dawaj w polerkę te letnie
Fryta Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 no właśnie mi chodzi o letnie i sie zastanawiam jak do tego by dekielki pomalować
PABLO Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 no właśnie mi chodzi o letnie i sie zastanawiam jak do tego by dekielki pomalować Ktoś nie dawno polerował te same fele co ty masz, jak znajdę to Ci pokaże
Fryta Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 no właśnie mi chodzi o letnie i sie zastanawiam jak do tego by dekielki pomalować Ktoś nie dawno polerował te same fele co ty masz, jak znajdę to Ci pokaże ok, ja jeszcze nie znalazłem
kamilo Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Bardzo ładny polift oby służył jak najdłużej
Fryta Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 byłem dziś u mechanika sprawdzić czy naprawdę tylne amortyzatory zawiodły po pół roku użytkowania, były kupione nowe w zestawie ap, okazało się, że tak , wymieniłem na sasch super touring i teraz gra gitara:) nic nie stuka ani nie puka,a ap reklamuje, ciekawe czy mi przyjmą ,a tu zamiennik kata zakupiony, czeka na założenie http://images37.fotosik.pl/436/a8651c25dd433fa0m.jpg I zmieniłem sobie żarnik na 5000k i postojówki, zdjęcia u góry
Gość hiczkok2 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 podobaja mi sie twoje postoje jakie to soa dokladnie zarowki?
_Solar_ Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 ładna rozpórki nie chcesz zakupic :gwizdanie:
Fryta Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 podobaja mi sie twoje postoje jakie to soa dokladnie zarowki? postojei mam takie jak na tej aukcji http://allegro.pl/postojowki-led-w5w-4-led-oryginalne-rabaty-i1356146108.html#gallery ładna rozpórki nie chcesz zakupic :gwizdanie: a masz na sprzedaż?? jak tak to napisz cenę to się zastanowię, bo teraz święta i trochę wydatków jest
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 no drewno fest fujjjjjj bo tak autko ładne , sedan i czarne
Fryta Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 no drewno fest fujjjjjj bo tak autko ładne , sedan i czarne spoko, pomaluje się w lato
igore36 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ogolnie bardzo ladna sztuka, ale co do postojowek to porazka, poliftowe valeo sa stworzone, zeby przerobic postoje na obrysowki w kierunkach
Fryta Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 hmmm, a ktoś przerabiał taki temat?? bo może i by się z tym zapoznał i pomyślał
gucio07 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Audi jak najbardziej ok,kolor ładniejszy od mojego bo czarny po małych modyfikacjach na pewno będzie jeszcze lepiej
Rekomendowane odpowiedzi