Skocz do zawartości
IGNOROWANY

KLIMATRONIC MRUGA. CO TZN?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WIE KTOS MOZE CO JEST PRZYCZYNA LUB CO OZNACZA JEZELI PO WLACZENIU ZAPLONU PRZEZ OK 2 MIN WYSWIETLACZE KLIMATRONICA MI MRUGAJA ? WSZYSTKO DZIALA W PORZADKU STEROWANIE I WOGOLE ALE TO MRUGANIE MNIE NIE POKOI / BO KIEDYS GO NIE MIALEM/?

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

kolego nie pisz z Caps Lock'iem bo to oznacza krzyk :mrgreen: co do reszty nie mam pojęcia.

Opublikowano

musisz sprawdzic kodami klimatronika bledy jakie masz

Opublikowano

spoko sprawdzic kodami znaczy to samo co podepna mi auto pod kompa elektronicy? bo juz bylem w takim serwisie od klimy i oni twierdza ze zadne bledy im nie wyskakuja/

Opublikowano

rozkreć, dobierz się do wtyczki ktora łączy płytkę z LCD i sprawdz czy styki się nie odlutowały. A jak przyciśniesz wyświetlacz do się świeci ?

Opublikowano

tak wyswietlacz swieci caly czas tylko przez pierwsze 2 minuty mryga jak swiatla awaryjne jakby mial jakies bledy ale po podpieciu pod kompa nic nie wychodzi ..

Opublikowano

Tyle razy już pisałem ale jeszcze raz powtórzę.

Trzeba zakodować od nowa sterownik climatronic'a. Jak to zrobić to już chyba sobie znajdziecie, bo było, a jak nie to jest dokładnie opisane na AKP. :razz:

Opublikowano

wielkie dzieki :) mysle ze to napewno pomoze tylko musze miec dostep do waga zeby to wszystko zestroic ale to juz mniejszy problem bo na spoty widze ze czasami woza waga:) wiec jestem dobrej mysli najwazniejsze ze wioem juz o co biega:) dzieki za pomoc

Opublikowano

Dodam tylko, że u ciebie jest kodowanie 00040.

Opublikowano
sorry ze odkopuje temat ale mam ten sam problem. Jakie kodowanie dla 1.8T AEB 95r.?

Takie: 00040. :mrgreen: