bratpit Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Jadłem sobie kolacyjke z żoneczką , a w tv leci M jak miłość więc łypie okiem na ten serial , a tu nagle Pan Mroczko jedzie audi A4 i nie było by w tym nic dziwnego gdybym niedojrzał klubowej smyczki przy kluczach Przyznać się kto ma taką gwiazde w klubie która gra w serialu M jak Miłość
Lukas Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Kurcze Bratpit sprzedalem tych smyczy w świat 300szt. takze moze byc ciezko znalesc gwiazdeczke
audia4s4 Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 A moze mamy mroczka w klubie tylko sie pod jakims nickiem ukrywa???
ykk Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Jeden z Mroczkow z tego co wiem to A3 8P jezdzi..
Lukas Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Jeden z Mroczkow z tego co wiem to A3 8P jezdzi Dokladnie A3 takze ta ktoś pożycza Marcin Mroczek kupił właśnie nowe Audi A3 w kolorze czerwonym (3-drzwiowe, silnik 2,0 TDI, 170 KM). Auto warte około 130 000 zł. Mroczek postawił na niemiecką solidność w połączeniu z umiarkowanym prestiżem.Czyżby Marcin bał się krytyki i stąd tak "bezpieczny", nieekstrawagancki wybór auta, które pozwala wtopić się w tłum?
bratpit Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 nieprzuważyłem czy miał rameczki. Kolor ciemna zieleń , felga taka sobie ale miałem wrażenie że już go gdzieś na tej feldze widziałem. Początek tablicy WN , znaczki oczywiście zaklejone taśmą izolacyjną jak to w polskich produkcjach
Gość rob Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 tak na marginesie, jest to jakaś forma reklamy
bratpit Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 tak na marginesie, jest to jakaś forma reklamy no i jaka oglądałnośc
wojtas-audi Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Ja ogladalem kilka razy powtorke przed chwila i za cholere mi nie pasuje to do bryloka klubowego :> tam jest kawalek smyczy to co jest doczepione i tam jest jakis napis .... a na naszych nima
bratpit Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 Ja ogladalem kilka razy powtorke przed chwila i za cholere mi nie pasuje to do bryloka klubowego :> tam jest kawalek smyczy to co jest doczepione i tam jest jakis napis .... a na naszych nima no chiba że mi sie coś pomyliło ale wyglądało to na smycz klubową zrób screena jak możesz . Ja niestety powtórki niemam jak zrobić
Hugo Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Ja ogladalem kilka razy powtorke przed chwila A Ty ten serial nagrywasz sobie ??
wojtas-audi Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Ja ogladalem kilka razy powtorke przed chwila A Ty ten serial nagrywasz sobie ?? Nie , ogladalem na www.itvp.pl Sobie zobaczcie http://www.itvp.pl/rozrywka/video.html?channel_id=463&site_id=846&genre_id=850&form_id=849&video=28209
Gość Keżor Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 ja tam tą a4ke widziałem pare odcinków temu akurat jestem u Marty jak leci ten serial i to jest jakiś benzynowy silnik , rok 95-97' to sie grono zawęża podejrzanych.
wit.s Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 A to nie jest ten Kolega, który potrzebował "dublera"? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18125.0.html
Kaśka Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 A to nie jest ten Kolega, który potrzebował "dublera"? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18125.0.html No przeciez on szuka srebrnego a wy tu mówicie o zielonym.
talib1990 Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Cytat: wit.s Dzisiaj o 12:11A to nie jest ten Kolega, który potrzebował "dublera"? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18125.0.html No przeciez on szuka srebrnego a wy tu mówicie o zielonym. i B6
krzyniek Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 A to nie jest ten Kolega, który potrzebował "dublera"? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,18125.0.html No przeciez on szuka srebrnego a wy tu mówicie o zielonym. wreszcie kobieta wam otworzyła oczy... bo wiesz Kasiu "faceci widzą jak ustawienia domyślne windows" widać czy zielony czy srebrny to żadna różnica...
Kaśka Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 To ja przepraszam Pamietasz co miało byc za robienie Rozmowa z psychologem na ucho Pogadamy sobie na spociku :polew:
Reggi Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Ale wzieli by jakas taka poliftową A4 Tamta to na kołpaczkach pomyka jakis 95-6 rok . Ale smyczy nie obczaiłem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi