Góral.tz Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 a to canva co dałem linka patrzyłeś?? myślisz że cos z tego by było??
Kowi87 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Nie znam tej firmy, pewnie odtwarza wszystko ale z pewnoscia bedzie wolna ta stacja co moze denerwować, noi to niebieskie podswietlenie :gwizdanie: Ja po kontakcie z radiem dalco i jeszcze jakimś typowym chinolem nawet juz nie patrzyłem na tą klase jakosć video jak w telefonie, dzwiek to juztam druga sprawa bo akurat audio nie było :gwizdanie: ale to myslenie i czeste errory na płytach DVD do nerw sprowadzały by mnie, kumpel miał dalco
Góral.tz Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 i znów coś porazałem :decayed: jak wygląda kolektor po 200 tyś ano tak a tak już wszystko poskładane a taka flanszę wyrezałem :kox:
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 tja... pewnie bylo czyszczonko kolektora, inaczej nie uwierze
Góral.tz Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 no było troszkę go pomęczyłem ale warto było [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 22:34_________________________________________________wczoraj zamontowałem rozpórkę od labela pasuje jak ulał osłony nie trzeba było ciąć :decayed: za to nadkole pociąłem niech sobie powietrze hula łatwiej
rsiak Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Musze wpasc do Ciebie i oblukac Duzo lepiej teraz chodzi?
Góral.tz Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 no brak egr i kolektor lekko spolerowany od awx'a dał to że auto lepiej reaguje na gaz i kreci się z chęcią do 4,5 tyś prawie jak benzyna [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:38_________________________________________________przygotowania do Bi-xenon D4S :kox: tylko malować lampy w czarny mat czy sobie odpuścić
mrogal Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 no brak egr i kolektor lekko spolerowany od awx'a dał to że auto lepiej reaguje na gaz i kreci się z chęcią do 4,5 tyś prawie jak benzyna [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 22:38_________________________________________________przygotowania do Bi-xenon D4S :kox: tylko malować lampy w czarny mat czy sobie odpuścić i tak stanie na tym ze pomalujesz
Góral.tz Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 no właśnie sam nie wiem a jak malować to jak całe czy zostawić troszkę odbłyśnika sam nie wiem[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 16:20_________________________________________________weekendowe rezanko zaczęło się tak potem było tak między czasie kabelkologia pod ori przekaźnik potem małe dziurawienie zbiorniczka i efekt pompka i czujnik na swoich miejscach i brakło czasu by efekt końcowy udokumentować [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 23:23_________________________________________________i bi-xenon w samochodzie jedno foto z kalkulatora sam nie wiem czemu tak się z tym obijałem :kox:
slaviozo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zrob aktualizacje w pierwszym poscie.... ci powiem ze działasz ładnie.... taki cichociemny rezacz widze hehe Konsola polifta za 110 zl no bez jaj bix ile cie wyszedl jak sam robiles ? Co do lamp zobacz jak zrobil swirr wg mnie zajebiozo... zrobil troche inaczej niz qwerty Wszystkie mody ktore ja mam w glowie ty realizujesz ehhh :hi:ale ja ciagle wydatki w mieszkanie pcham i na auto zawsze cos brak yhh ;] mam nadzieje ze 2012 sie rozkreci pozdro i wytrwalosci
Góral.tz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 koszt bix;ów soczewki,przetwornice,żarniki = 350 zł roboty troszkę było, a lampa została jak w ori bo w sumie urok b5 to właśnie takie lampy tylko gril pójdzie w czarny mat lub czarny plastik strukturalny
Góral.tz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 hehe no kufa nie wiem nie wiem już lampy za Twoją namową zostawiłem, muszę jeszcze to przemyśleć [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 14:01_________________________________________________schowek w ledach, CB na czerwono bo mi pomarańcz do wnętrza nie pasował [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 14:00_________________________________________________
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ermes toto gdzie to zamontowałes w aucie mam takie samo i nie widze miejsca na to radio
Góral.tz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 omega to to, póki co jest miedzy tunelem a fotelem pasażera ale jest plan przykręcić pod podłokietnik, ale jak świeci na czerwono zupełnie inne
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 to zupełnie taki sam jak lafayette http://allegro.pl/radio-cb-lafayette-ermes-pro-wtyk-najlepsza-cena-i2021804113.html tylko pokrętło inne ma U mnie nie mieści sie w tym schowku pod kierownicą dlatego zmieniam na stabo Podświetlenie robiłes jakas folią czy jak
Góral.tz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 diody wy lutowane z klimatronika info na pierwszej stronie, ja ostatnio widziałem w a6 tak pod podłokietnikiem i super sprawa, pod ręka i nie przeszkadza jutro przykręcę i zobaczymy jak będzie
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 próbowałem wsadzic to w półke pod kierownicą tam gdzie ksiazka serwisowa być powinna ale niestety nie mieści sie, a przykręcone do tapcerki od spodu odpada, nogą bym zawdzał przy wychodzeniu napewno jak umiescisz to daj foto
Góral.tz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 dam jutro będę zakładał alarm do moto to i CB przykręcę [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 20:44_________________________________________________i przykręcone
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 tak miałem wczesniej, robiłeś instalcje radia na stałe bo ja zamierzam zrobić na stałe, tylko nie wiem czy lepiej zrobić po kluczyku czy na włącznik radia poprostu
Rekomendowane odpowiedzi