Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie macie ubezpieczony samochód ?

Gdzie macie ubezpieczony samochód ? 5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie macie ubezpieczony samochód ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagłosowałem ( PTU ) ale mam mieszane uczucia co do tej firmy ..... wiecie jak to jest - wszystko dobrze jak płacimy , a jak ...... to sami wiecie :thumbdown:

Opublikowano

ja wczesniej mialem w pzm-ie jednak po perypetiach z wyplata odszkodowania doczekalem na koniec umowy i przeszedlem do siebie tj PZU

Opublikowano

AXA bo najtaniej dla młodego kierowcy. Tata jako właściciel a ja jako współwłaściciel i płacę 372zł ( tata ma zniżki 60%)

:shocked: :shocked: :shocked: też jestem współwłaścicielem i płacę 575zł przy 60% zniżki (HDI)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o samo OC to najlepiej tam gdzie jest najtaniej.

Ja mam "pełny" pakiet w AXA :rolleyes:

Opublikowano

JESLI CHODZI O CENY. mBANK oc 350ZL

Opublikowano

Mnie najtaniej podliczyli w AXA samo OC mam wykupione.[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 11:24_________________________________________________

Zagłosowałem ( PTU ) ale mam mieszane uczucia co do tej firmy ..... wiecie jak to jest - wszystko dobrze jak płacimy , a jak ...... to sami wiecie :thumbdown:

Tak jest chyba w każdej firmie jak się chce kasę od nich. Kolega jak się rozbił to też w PZU robili problemy.

Opublikowano

mBank wcześniej Warta

Opublikowano

samopomoc :polew:

Opublikowano

Szymon przenieś się do AXA :P to dam Ci numer mojej polisy i gdy się na nią powołasz i dostaniesz dzięki temu 30zł zniżki na OC i 80zł na AC :) , a ja dostane bon Sodexo 40zł ( taka fajna promocja) :)

Opublikowano

ja w mBanku mam 370 bo płacę kwartalnie

przy jednorazowej jak @mentryb 350zł

w Warcie miałem 410zł

Opublikowano

Szymon przenieś się do AXA :P to dam Ci numer mojej polisy i gdy się na nią powołasz i dostaniesz dzięki temu 30zł zniżki na OC i 80zł na AC :) , a ja dostane bon Sodexo 40zł ( taka fajna promocja) :)

ale to dopiero w styczniu bo tak mi się kończy OC, ale będę napewno pamiętał :wink4:

Opublikowano

Ja mam w HDI, ze współwłaścicielem 60%, OC 450zł 1 rata, druga 370zł, w tym roku firmy podniosły ceny przez powódź :thumbdown:

Opublikowano

Allianz

Opublikowano

Ja mam w HDI, ze współwłaścicielem 60%, OC 450zł 1 rata, druga 370zł, w tym roku firmy podniosły ceny przez powódź :thumbdown:

nie przez powódź tylko przez podniesienie kwoty funduszu gwarancyjnego czy jakoś tak :gwizdanie:
Opublikowano

Ja płace cos ok .413zł w PZU za OC i PZU Autopomoc.

Dopłacałem jeszcze parę złotych za pakiet autoszyba.

Ogólnie PZU ma drożej i chyba wróce do MTU (moje towarzystwo ubezpieczeń)

Opublikowano

nie przez powódź tylko przez podniesienie kwoty funduszu gwarancyjnego czy jakoś tak :gwizdanie:

Mi wytłumaczyli że głównie przez szkody które wyrządziła powódź, zresztą co roku tak podwyższają nie ma znaczenie co się dzieje :gwizdanie:

Opublikowano

Ja ma w HDI ASEKURACJA i płace 420zł przy MAX zniżkach :)

Opublikowano

Ja mam w Uniqa.

Po pokazaniu oferty z AXA policzyli jeszcze raz i wyszlo nieźle.

Ale słyszałem bardzo dobre opinie o AXA - koledze urwało słonę silnika, zadzwonił po pomoc a pani powiedziała, że przyjadą dopiero za 40 minut i czy życzy sobie kawę...

i przyjechała pomoc z kawą... :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

up

Opublikowano

Ja mam w MTU :wink4: 530zł za OC :wink4: ze współwłaścicielem