zbych4000 Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Wita. Jak sprawdzic czy jest dobry czujnik braku płynu w spryskiwaczu - zbiorniczku? Ostatnio zabrakło mi płynu, a kontrolka się nie zapaliła.
adadur Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 U mnie też nie zapala się kontrolka może jej poprostu nie ma.
krzyniek Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 a gdzie Wy chcecie żeby wam sie ona zapalała? macie cały fis czy tylko pół?
grabalaba Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Jak masz pół-Fis to zrób mały test: po włączeniu zapłonu wciśnij lewe "pokrętło" na desce (pojawi się SERVICE IN...), jeszcze raz wciśnij i ujrzysz zapalające się kontrolki ostrzegawcze, później informacyjne(żółte). Jak nie pojawi się kontrolka od płynu to po problemie.
krzyniek Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Jak masz pół-Fis to zrób mały test: po włączeniu zapłonu wciśnij lewe "pokrętło" na desce (pojawi się SERVICE IN...), jeszcze raz wciśnij i ujrzysz zapalające się kontrolki ostrzegawcze, później informacyjne(żółte). Jak nie pojawi się kontrolka od płynu to po problemie. dokładnie o tym samym myślałem, pytając o fis_a.
Smoczyca Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Sorki za przypięcie się pod temat .... W opisany przez grabalaba sposób dowiedziałam się, że kontrolkę mam, ale też nie zapala mi się nic jak brakuje płynu : (
Rekomendowane odpowiedzi