Peterka Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, Orientujecie się czy można w ASO kupić lakier do A4 2003 rok na litry?? Dzwoniłem ale mówią że tylko w sprayu. Nie wiem czy normalnie nie sprzedają czy nie chcą sprzedać Pozdro
Cuber Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Przeciez możesz dorobić lakier po swoim kodzie gdzieś indziej
Peterka Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, Pewnie masz racje i tak się skończy. Ale ostatnio malowali mi w ASO zaślepkę haka holowniczego bo ktoś sobie pożyczył i dobrali kolor idealnie. Na tym najbardziej mi zależy. Pozdrawiam
mikolaj85 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja też jestem zainteresowany oryginalnym lakierem LY7W. Chce sobie zmienić zderzak przedni i tylny na S-line i nie chce zeby sie rożnił od całości bo autko na chwile obecną ma oryginalny lakier na kazdym elemencie Jak znacie jakies miejsce gdzie dobiora lakier idealnie po podawac choc by było na drugim koncu polski
Gość mmcv Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Przeciez możesz dorobić lakier po swoim kodzie gdzieś indziej no mi jak dorobili po kodzie w AkaLaku (Krakow aleje 29go) do nowego PDC to Steve Wonder by sie glosno zasmial ... :gwizdanie: :gwizdanie: takze lepiej wez element i niech dorobia pod element (wspomagajac sie kodem).
Cuber Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Przeciez możesz dorobić lakier po swoim kodzie gdzieś indziej no mi jak dorobili po kodzie w AkaLaku (Krakow aleje 29go) do nowego PDC to Steve Wonder by sie glosno zasmial ... :gwizdanie: :gwizdanie: takze lepiej wez element i niech dorobia pod element (wspomagajac sie kodem). to co to za firma ?
mikolaj85 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Na ebay znalazłem coś takiego http://cgi.ebay.de/VW-Audi-Original-Lackstift-Set-Lichtsilber-LY7W-/130444821704?pt=Autopflege_Wartung&hash=item1e5f1e04c8#ht_569wt_905 ale to chyba nie nadaje sie do lakierowania zderzaka
valokuvaaja Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja też jestem zainteresowany oryginalnym lakierem LY7W. Chce sobie zmienić zderzak przedni i tylny na S-line i nie chce zeby sie rożnił od całości bo autko na chwile obecną ma oryginalny lakier na kazdym elemencie Jak znacie jakies miejsce gdzie dobiora lakier idealnie po podawac choc by było na drugim koncu polski polecam zakup z http://www.lackspray.de/, sprzedaja tez na litry
mikolaj85 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Kupowałeś tam ? Znalazłem moj kolor tylko zastanawiam sie czy nie lepiej jednak pojechac do sklepu i niech dobierqają recznie, lakier po paru latach ciemnieje a na srebrnym kazdą roznice widać. Zaraz zamówie sete na probe i bedzie jasne
Gość angry Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 a ty myślisz że w ASO lakier kładą robią to podwykonawcy a ci zaopatrują się w sklepach mieszalniach :gwizdanie:
grzesiek88 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 w ASO maja tylko albo spraye albo taki jak maja kobitki do malowania paznokci innych nie mają. Ja też pytałem i tak mi powiedział że tylko na zaprawki
mikolaj85 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Wydaje mi sie ze ASO powinno miec orginalną receputre na dany kod koloru i podwykonawca wie dokładnie jaki ma byc
Madoń Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 dziwne, że w ASO nie mają ale ja ostatnio malowałem parę elementów i dobierałem lakier normalnie w mieszalni po kodzie i klapce wlewu paliwa - w miarę dobrze dobrali nie ma różnicy takiej, która rzucałaby się w oczy
grzesiek88 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 w aso właśnie mówił żeby po kodzie gdzieś dobrać bo oni czegoś takiego nie prowadzą
valokuvaaja Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Kupowałeś tam ? Znalazłem moj kolor tylko zastanawiam sie czy nie lepiej jednak pojechac do sklepu i niech dobierqają recznie, lakier po paru latach ciemnieje a na srebrnym kazdą roznice widać. Zaraz zamówie sete na probe i bedzie jasne zamawialem 515 Giallo Superga Metallic - zloty metalik do fiata Bravo i powiem, ze dobrany jest swietnie. ale zgadzam sie, po paru latach lakier moze miec juz inny odcien i moze bezpieczniej jest dobrac na miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi