agentsmith Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 jest no ale gleba musi byc bo ten przod...nie koniecznie teraz ale na wiosne chociaz te -30 przod,jeszcze dodaj emblemat s-line na drzwi bo to prawdziwy s-line zew,ja bym jeszcze wywalil chrom z szyb,bo przod masz caly czarny Emblematy mam i jak znajdę chwilę to dzisiaj przykleję Co do gleby możliwe, że będę miał sprężyny od 1be.. Ale jeszcze nic pewnego. Dlatego jeszcze czekam. A z tym chromem co można zrobić? Obkleić go czy jak? Fajnie wszystko wyglada ale ma 2 pytanka dlaczego miałeś źle powkładane czujniki PDC w tylnym zderzaku?? a druga sprawa co sie z nimi stało skoro teraz już masz jakieś inne które niezbyt dobrze wyglądają Jak zmieniałem zderzak brakowało kasy.. Znalazłem w garażu stare czujniki od bmw i wsadziłem żeby dziur nie było A jakiś czas temu zainwestowałem w czujniki valeo stąd ta zmiana. Czemu niezbyt dobrze wyglądają?
losix Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 no furka wyglada lotka na bagaznik jest ori ? ile dales i gdzie dorwales
agentsmith Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 no furka wyglada lotka na bagaznik jest ori ? ile dales i gdzie dorwales Dzięki Niestety nie ori.. Na allegro kupiłem i szczerze nie pamiętam ile, bo to w wakacje było.. hm ok. 150 zł? Plus malowanie. Ale dobre wykonanie, nic się z nią nie dzieje. Za to listwy jak najbardziej ori
David Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 chrom mozesz obkleic folia no rob glebe ja tez mam lotke z laminatu i nic sie nie dzieje takze nie bojcie sie tych lotek z allegro,wiele osob z forum je ma i nikt nie narzeka
Pawlo 2004 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Chodzi mi o to, że na początku miałeś ori czujniki parkowania (te które miałeś źle włożone) i wtedy było ok A teraz masz takie odstające które mi osobiście niezbyt się podobają Ale reszta auta jak najbardziej na duży + Gdyby był kombi powiedziałbym, że to bliźniak mojego
agentsmith Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 chrom mozesz obkleic folia no rob glebe ja tez mam lotke z laminatu i nic sie nie dzieje takze nie bojcie sie tych lotek z allegro,wiele osob z forum je ma i nikt nie narzeka Trochę zabawy by było.. Chyba odpuszczę Gleba jest już pewna, nie wiadomo tylko co i kiedy ładna "siostra" podobna do mojej Dzięki Jakie masz zawieszenie u siebie? 1be? Chodzi mi o to, że na początku miałeś ori czujniki parkowania (te które miałeś źle włożone) i wtedy było ok A teraz masz takie odstające które mi osobiście niezbyt się podobają Ale reszta auta jak najbardziej na duży + Gdyby był kombi powiedziałbym, że to bliźniak mojego Aj tam, głupoty gadasz Dobrze wyglądają
MARCIN607 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 jak tak patrzę na Twoje autko to mi się szkoda robi że swojego pchnąłem :good: fajny sedanik
daniels Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 chrom mozesz obkleic folia no rob glebe ja tez mam lotke z laminatu i nic sie nie dzieje takze nie bojcie sie tych lotek z allegro,wiele osob z forum je ma i nikt nie narzeka Trochę zabawy by było.. Chyba odpuszczę Gleba jest już pewna, nie wiadomo tylko co i kiedy ładna "siostra" podobna do mojej Dzięki Jakie masz zawieszenie u siebie? 1be? Chodzi mi o to, że na początku miałeś ori czujniki parkowania (te które miałeś źle włożone) i wtedy było ok A teraz masz takie odstające które mi osobiście niezbyt się podobają Ale reszta auta jak najbardziej na duży + Gdyby był kombi powiedziałbym, że to bliźniak mojego Aj tam, głupoty gadasz Dobrze wyglądają dokładnie mam 1BE
agentsmith Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 jak tak patrzę na Twoje autko to mi się szkoda robi że swojego pchnąłem :good: fajny sedanik A dzięki, dzięki dokładnie mam 1BE Nie chcesz się zamienić?
MARCIN607 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 1BE jest bardzo miękkie- komfort jest ale czasem buja strasznie mam u siebie i myślę nad jakąś zmnianą :gwizdanie:
olo avf Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 1bv tez zadnego szalu nie mam ja mam ori 1BV i w porownaniu do zwyklego nie ma duzej roznicy (zaznacze ze nie jest zawias wytrzepany) jak chcesz poczuc roznice to tylko jakies firmowe gleby. Zreszta jezdziles moim to masz porownanie. ps. widze ze nie sprzdales autka i dobrze bo fajnie wyglada
agentsmith Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 1bv tez zadnego szalu nie mam ja mam ori 1BV i w porownaniu do zwyklego nie ma duzej roznicy (zaznacze ze nie jest zawias wytrzepany) jak chcesz poczuc roznice to tylko jakies firmowe gleby. Zreszta jezdziles moim to masz porownanie. ps. widze ze nie sprzdales autka i dobrze bo fajnie wyglada No u Ciebie całkiem przyjemnie było ale w porównaniu do mojej to dla mnie spora różnica mimo wszystko.. Ja włożę raczej 1be albo eibacha sprężyny. Zmieniły się plany i autko póki co zostaje Zostawiłem dzisiaj auto i czekam na odbiór - się audio robi
tw182 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 za twardych tez nie zakładaj bo bedziesz żałował, ja w bmw mialem bilsteiny b8 ze sprezynami -30/-40, nie na polskie drogi, zawias byl sztywniejszy niz w m5, praktycznie zero amortyzacji, ale zakrety miodzio.
hidden22 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Czesc agentsmith jaki to model listw (dekorow) ? fajnie pasuja to takiego koloru wnetrza
agentsmith Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Czesc agentsmith jaki to model listw (dekorow) ? fajnie pasuja to takiego koloru wnetrza Hm.. to chyba jest rybia łuska. Mi też się podoba takie zestawienie
hidden22 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 aha no ladnie wyglada ja mam taki sam kolor gora czarna dol siwy taki i widze ze te listewki ladnie wygaldaja przy takich kolorach
daniels Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 1BE jest bardzo miękkie- komfort jest ale czasem buja strasznie mam u siebie i myślę nad jakąś zmnianą :gwizdanie: amorki u mnie mają po 65% i nic nigdy nie bujało,koła 17-stki 235/45 dla mnie to idealny kompromis na polskie drogi
agentsmith Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 1BE jest bardzo miękkie- komfort jest ale czasem buja strasznie mam u siebie i myślę nad jakąś zmnianą :gwizdanie: amorki u mnie mają po 65% i nic nigdy nie bujało,koła 17-stki 235/45 dla mnie to idealny kompromis na polskie drogi Dokładnie, takie zestawienie jest w porządku
Rekomendowane odpowiedzi