Luka3s Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, właśnie parkowałem swoją audiczkę,gdyż z daleka zauwazyłem radiowóz policyjny na sygnale świetlnym, jechali bardzo powoli... tak jakby kogoś szukali, więc z zaciekawieniem obczajałem o co chodzi o.O. Gdy już zbliżyli się dość blisko, koło mnie PRZEBIEGŁA SARNA ogromna wielka sarna, lub coś co przypominało sarnę!! ( NIE PALIŁEM DZISIAJ NIC ). Mieszkam w mieście w którym jest ok. 140tys mieszkańców, mieszkam w centrum miasta.... jakim prawem i skąd mogła się wziąć ta sarna ?? Czy u was w miastach też dzieją się podobne rzeczy że ni stąd ni z owąd wybiega jakiś zwierz którego byście się nie spodziewali ?! ( prócz kundelków sąsiadki )
Kimi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, właśnie parkowałem swoją audiczkę,gdyż z daleka zauwazyłem radiowóz policyjny na sygnale świetlnym, jechali bardzo powoli... tak jakby kogoś szukali, więc z zaciekawieniem obczajałem o co chodzi o.O. Gdy już zbliżyli się dość blisko, koło mnie PRZEBIEGŁA SARNA ogromna wielka sarna, lub coś co przypominało sarnę!! ( NIE PALIŁEM DZISIAJ NIC ). Mieszkam w mieście w którym jest ok. 140tys mieszkańców, mieszkam w centrum miasta.... jakim prawem i skąd mogła się wziąć ta sarna ?? Czy u was w miastach też dzieją się podobne rzeczy że ni stąd ni z owąd wybiega jakiś zwierz którego byście się nie spodziewali ?! ( prócz kundelków sąsiadki ) No u nas w Łodzi w Łagiewnikach takich "atrakcji" nie brakuje Sarny to mały pikuś, są też dziki, o zającach, lisach i innych małych futrzakach nie wpomnę.
Luka3s Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 osobiście jestem zszokowany, nigdy czegoś podobnego w centrum miasta nie widziałem
Kimi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 osobiście jestem zszokowany, nigdy czegoś podobnego w centrum miasta nie widziałem Zima idzie, zaczynają zwierzaki szukac żarełka.
Luka3s Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 qr** w środku miasta ?? [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 00:58_________________________________________________nie wiem z której strony miasta przyszła...
Kimi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 q***wa w środku miasta ?? [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 00:58_________________________________________________nie wiem z której strony miasta przyszła... Zbłądziła bidulka... Ale musiała być w wielkiej potrzebie, bo dzikie zwierzęta muszą być bardzo zdesperowane,żeby odważyć się na takie wejście w miasto.
Luka3s Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 .. w sumie to piątek jest nie? Trzeba się troche rozerwać ! to se zaleciała bidula na miacho Ciekawe co oni z nią zrobili... "psy" sarne goniły :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 .. w sumie to piątek jest nie? Trzeba się troche rozerwać ! to se zaleciała bidula na miacho Ciekawe co oni z nią zrobili... "psy" sarne goniły :gwizdanie: Krzywdy na pewno jej nie zrobili, co najwyżej wezwali weterynarza, dostała strzała z usypiaczem i wywieźli ją do lasu.
Luka3s Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 kurde przez chwile zastanawiałem się czy przypadkiem to nie schiz jakiś, ale mówię... nie piłem... nie paliłem... dopalacze odstawiłem to co jest?...
Gość angry Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 i co w tym dziwnego u nas na ulicach widzę pełno osłów,łanie też się zdarzają ale ogólnie to niezły zwierzyniec ale najwięcej jest świń a nawet bałwana ostatnio widziałem
Kimi Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 i co w tym dziwnego u nas na ulicach widzę pełno osłów,łanie też się zdarzają ale ogólnie to niezły zwierzyniec ale najwięcej jest świń a nawet bałwana ostatnio widziałem I stada baranów, wszędzie, na każdym skrzyżowaniu...
mile_end Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 http://wiadomosci.wp.pl/kat,12471,title,Dziki-grasuja-w-Walbrzychu,wid,11584181,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1b3c2 w moim mieście a bynajmniej w mojej dzielnicy jest więcej zwierząt niż ludzi szczególnie w nocy dziki, lisy, laski, sarny, zające, dzikie psy, i żule wszystko to lata po ulicach i ogródkach
Gość angry Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 tak przeważnie w BMW a wiecie jak zrobić sałatkę z buraków,wrzucić granat do BMW z dresami
beneq Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Juz wiadomo co ona tam robila... wpadla do baru sie rozerwac xD http://www.joemonster.org/filmy/30183/Huligan_w_barze
Knob Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Kilka miesięcy temu jechałem przez Suchowolę, miejscowość na trasie Augustów - Białystok o zwartej zabudowie, a skrajne zabudowania dzieli od siebie odległość około 4 km. Nagle w centrum wsi horror - galopujący koń z łańcuchem. Łańcuch wraz z kołkiem odbijał się od asfaltu i leciał w górę, na boki. Wszystkie bramy pozamykane, nie ma gdzie się schować autem, jedynie przez krawężnik i na styk do ogrodzenia. Nawet dla karetki nikt tak nie ustępował miejsca.
Luka3s Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Kilka miesięcy temu jechałem przez Suchowolę, miejscowość na trasie Augustów - Białystok o zwartej zabudowie, a skrajne zabudowania dzieli od siebie odległość około 4 km. Nagle w centrum wsi horror - galopujący koń z łańcuchem. Łańcuch wraz z kołkiem odbijał się od asfaltu i leciał w górę, na boki. Wszystkie bramy pozamykane, nie ma gdzie się schować autem, jedynie przez krawężnik i na styk do ogrodzenia. Nawet dla karetki nikt tak nie ustępował miejsca. ostro, Boże widzisz i nie grzmisz..
Dev Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 u mnie na osiedlu w zeszłym roku pojawily sie borsuki (kręcą sie do dzisiaj) Kolegi wilczurowi jeden strasznie pocharatał pysk ledwo sie zwierzak wylizał
Luka3s Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 a ja tu na sarenke mówię..
Rekomendowane odpowiedzi