Piechol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jeszcze poluje na listwy do środka i na czarne relingi grill czarny góra dół oraz listwa na bagażnik tez wersja "szwarc" A jednak... poszedles po rozum do glowy ale jak to zrobisz wszystko to felgi trochę nie będą pasować... myślałeś o tym?
boberek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie no k**ew nie przesadzajcie zobaczymy jak to bedzie wszytsko to kupie jak sie cenowo dobrze trafi inaczej nic nie ruszam
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No patrz - szukam takiej samej lotki Piękny furacz boberek - a co dopiero po planowanych modach BTW - możesz podać mi oznaczenie tego spojlerka? Mile widziane fotostory jak będziesz zakładał :> Czytałem o problemach z montażem - że niby jakieś bolce tam są, trzeba je ciąć a samą lotkę kleić na klajster do szyb. Wszystko dlatego że ta część jest tak naprawde pod S4 (niby - przynajmniej z ETKI tak wynika).
boberek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 spokojnie damy rade zobaczymy jak przyjdzie wszytsko napisze co do spoilera to był tez wersja S-line fabryczna no nic zobaczymy :)przyjdzie zrobimy foto story i tak przykleje go na klej do szyb
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Super, będzie od kogo zerżnąć temat Jeśli chodzi o lusterko - zgadamy się jak już dostanę fotki od Flyera
boberek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 tak tak pamietam o lusterku zgadamy sie napewno
rzeźnik. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 hmm co do felg to ja to widzę w czarnym macie 18 lub 19 , i zero chrom edyszyn . A relingi bym też zdjął . i w morde dach na czarno [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 19:20_________________________________________________i wtedy bedziesz taki kozak że na najbliższym zlocie klękam i całuje twoje paści w dolną atrape
truckmaniac Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Normalnie przestaję śledzić ten wątek. Przez Boberka jakiegoś doła załapię :wallbash:
boberek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 hmm co do felg to ja to widzę w czarnym macie 18 lub 19 , i zero chrom edyszyn . A relingi bym też zdjął . i w morde dach na czarno [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 19:20_________________________________________________i wtedy bedziesz taki kozak że na najbliższym zlocie klękam i całuje twoje paści w dolną atrape :kox: :polew: oj ja to cały czas myslałem ze sie z Tobą napisje w Bukowinie ale mam nadzieje ze na letnim sie spotkamy będziesz mógł ucałować co tylko będziesz chciał Normalnie przestaję śledzić ten wątek. Przez Boberka jakiegoś doła załapię :wallbash: nie przesadzaj to tylko kilka zmian wygląda OK ale moze wyglądać lepiej ale cały czas sie staram
truckmaniac Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Normalnie przestaję śledzić ten wątek. Przez Boberka jakiegoś doła załapię :wallbash: nie przesadzaj to tylko kilka zmian wygląda OK ale moze wyglądać lepiej ale cały czas sie staram Tu nie chodzi o te zmiany. Są bardzo OK. Chodzi o Twoje farciarskie zakupy
boberek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 aa no to moge napisac tylko jedno PRZEPRASZAM :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 10:51_________________________________________________spoiler przyszedł i jest troche przy stopie trzeba było przypiłować bo spoilerek od B7 raczej był ale juz sobie poradziałem i na dniach idzie do lakiernika :kox: :kox:
Cineksik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Piotrek, jak już pisałem w temacie o F1 - zgodnie z Twoim mottem wyrezam wszystko i wszystkich - zakładaj KERSa
boberek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Piotrek, jak już pisałem w temacie o F1 - zgodnie z Twoim mottem wyrezam wszystko i wszystkich - zakładaj KERSa najpierw 4,2 TDI potem Q i dopiero kres :polew:
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 będziesz mógł ucałować co tylko będziesz chciał to ładnie się chłopaki na umawiają :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 będziesz mógł ucałować co tylko będziesz chciał to ładnie się chłopaki na umawiają :gwizdanie: zazdrosny:D??
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 zazdrosny:D?? mam nadzieję, że nagrają
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A jednak... poszedles po rozum do glowy :naughty Dokładnie
boberek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A jednak... poszedles po rozum do glowy :naughty Dokładnie jeszcze nic nie jest pewne
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 prawdę ci przepowie i stanie się jasność
Rekomendowane odpowiedzi