truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Piekny Szkoda, że cena w ASO powala kupił za 250 na allegro Wiem, wiem.Boberkowe zakupy na allegro są już sławne
boberek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 e tam bogi kupil taki spoiler za 150 zł 2 tygodnie później
Gość norbertdriver Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Świetne auto, zawsze chciałem b6, ale cóż narazie za młody jestem b5 musi mi wystarczyć
Mario Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 e tam bogi kupil taki spoiler za 150 zł 2 tygodnie później ja za 160, a listwy s-linowe za 120
truckmaniac Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 e tam bogi kupil taki spoiler za 150 zł 2 tygodnie później ja za 160, a listwy s-linowe za 120 Wy naprawdę mieszkacie na allegro Może i dla mnie znajdziecie?? Ja taki biedny, wiecznie w trasie nie mam czasu na aukcje
piotrcar Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 wez komputer ze soba.jednym okiem na droge drugim na komputer
ALEX_D Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam No bryczka niczego sobie , zmiany sa widze spore i sporo jeszcze przed toba. Ja bym jeszcze smignol tempomat bo jakos go nie widzialem i w opisie tez nie bylo... pozatym super. Mozna bylo by sie jeszczcze zastanowic nad dwu rurka z tylu bardzo ladnie to wyglada i daje sportowego kopa ) ( Zakladalem ostatnio ze znajomym i jest super) I najwazniejsze DAJ WIRUSA to jest sweitna sprawa wrazenia rewelacja spalanie w dol no i frajda jak ktos cie podpuszcza a potem zostaje w tyle ) ( sam posiadam i polecam kazdemu 170PS i 365Nm) pozdrowionka alexd
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dwu rurka z tylu bardzo ladnie to wyglada i daje sportowego kopa ) ( Zakladalem ostatnio ze znajomym i jest super) I najwazniejsze DAJ WIRUSA to jest sweitna sprawa wrazenia rewelacja spalanie w dol no i frajda jak ktos cie podpuszcza a potem zostaje w tyle ) ( sam posiadam i polecam kazdemu 170PS i 365Nm) pozdrowionka alexd w takim razie załóż wątek i pochwal się swoją
Aydaho Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam No bryczka niczego sobie , zmiany sa widze spore i sporo jeszcze przed toba. Ja bym jeszcze smignol tempomat bo jakos go nie widzialem i w opisie tez nie bylo... pozatym super. Mozna bylo by sie jeszczcze zastanowic nad dwu rurka z tylu bardzo ladnie to wyglada i daje sportowego kopa ) ( Zakladalem ostatnio ze znajomym i jest super) I najwazniejsze DAJ WIRUSA to jest sweitna sprawa wrazenia rewelacja spalanie w dol no i frajda jak ktos cie podpuszcza a potem zostaje w tyle ) ( sam posiadam i polecam kazdemu 170PS i 365Nm) pozdrowionka alexd tempomat ma virus - hmm z tym spalaniem to się nie zgodzę, jeżeli komprecha wzrasta to dawki mieszanki paliwowopowietrznej też - nie ma bata musi chlać
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Spalanie wzrasta przy butowaniu... ale przy normalnej jezdzie w trasie potrafi spasc.
AndyN Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Spalanie wzrasta przy butowaniu... ale przy normalnej jezdzie w trasie potrafi spasc. To tylko moja żona potrafi Jeszcze mi nigdy nie spadło Qrfa no!, nie potrafię
letallec Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ... ale przy normalnej jezdzie w trasie potrafi spasc. Szkoda turbawki. Pare miesiecy takiej jazdy i zamulona. BTW Zobacz Flyer jak ladnie wygladaja te pomalowane listwy S4. U Ciebie ich nie widać, tak jak u boberka. :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ja bym nie malowal tych dokladek.Fajny kontrast daja z felgami.
Piechol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ja bym nie malowal tych dokladek.Fajny kontrast daja z felgami. ja też zostawil bym w czarnym akcencie.. do felg idealnie pasuja.. czy Wy czasem nie piszecie o innym aucie?
skovroon Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ja bym nie malowal tych dokladek.Fajny kontrast daja z felgami. ja też zostawil bym w czarnym akcencie.. do felg idealnie pasuja.. czy Wy czasem nie piszecie o innym aucie? łooops.. pomylilo mi sie z autem Flyera :polew:
boberek Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 auto sprzedane można zamknąć mam nadzieje ze nowy właściciel będzie kontynuował temat :polew:
Rekomendowane odpowiedzi