Flyer Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Tak, alvaro zalozyl galke od A3, ale rozni sie ona chyba odcieniem skory w stosunku do kierownicy.
pre_pl Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Tak, alvaro zalozyl galke od A3, ale rozni sie ona chyba odcieniem skory w stosunku do kierownicy. no ale jednak jest też kolosalna różnica w tych gałkach... a skóre można nawet podbarwić za grosze jak komuś przeszkadzałby kolor...
boberek Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Opublikowano 28 Listopada 2007 boberek mógłbys napisac jaki kupiłes pasek wieloklinowy, chodzi mi o symbol o musze u siebie wymienic noi jakiej firmy? powiem ci tak wymienial mi to mój mechanik u niego to jest zawsze komplet do rozrządu moze pójde później do auta i spisze numer paska ale on dopierał po roczniku i kodzie silnika wiec ty tez nie powinienes miec porblemu [br]Dopisany: 28 Listopad 2007, 13:29 _________________________________________________ Tak, alvaro zalozyl galke od A3, ale rozni sie ona chyba odcieniem skory w stosunku do kierownicy. no ale jednak jest też kolosalna różnica w tych gałkach... a skóre można nawet podbarwić za grosze jak komuś przeszkadzałby kolor... no własnie ja chciałem taka jak mam ale w ASO powiedzili ze koszt to 390 zł poniewaz to jest skóra i dlatego to jest takie drogie wiec spróbuje z ta alumoiniowa jak to wyjdzie auto ma troche akcentów chromu i aluminium to moze bedzie pasowac wiesz zebym miał czarny srodek to by nie było problemu bo tego na allegro jest w pyte a ja mam jakis szaro beżowy i dlatego jest problem
lukaszr Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Kurcze, sorry, nie zauważyłem, że to moja A4 i pisaliśmy o częściach. Dalej wątek jest tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,20926.0.html Sorki - moje niedopatrzenie.
boberek Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Opublikowano 28 Listopada 2007 łukasz doszełes z tym zamykaniem sie zamka po ruszeniu
lukaszr Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 łukasz doszełes z tym zamykaniem sie zamka po ruszeniu Boberek - PW, bo tutaj jest dział nie od tego
Raffi_wawa Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 łukasz doszełes z tym zamykaniem sie zamka po ruszeniu Boberek - PW, bo tutaj jest dział nie od tego A gdzie jest dział od tego, bo też chętnie bym sie tego dowiedział ?
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2007 no dziś bede miał podgrzewane wkłady lusterek okazało sie ze kabelki sa ale nie ma mat grzwczych dzis zakupiłem za 100 zł dwa wkłady grzane do Audicy wiec bedzie kolejna nowa rzecz PS ciekawe kiedy najdzie mnie zeby wsadzić RNSa ;P i DVD Rafi sprawa jeszcze nie rozwiązana cały czas walczymy ;P bedziemy musieli przebiegle to załatwic [br]Dopisany: 29 Listopad 2007, 19:07 _________________________________________________A to zimowe foty nie mogełm sie powstrzymać pierwszy post
rzeźnik. Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 aleś wydumał ,było dalej na te tory wjechać . Aaa i fajnie że te rury sie nie obsunęły jak można tak narażać takie fajne auto
boberek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 jakby ktos ze mną był to bym wjechał dalej ale nie miał mnie kto nakierować a te rury od rurociągu przyjaźń to juz leżą i leża one pozabezpieczane są
Flyer Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 boberek, te foty to gdzies kolo nas robione?
boberek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2008 w pomiechówku [br]Dopisany: 25 Grudzień 2007, 19:46 _________________________________________________a to wykresik seryjnego AVFa programik bedzie jednak szybciej niz przewidywałem juz z Rogalem gadałem tylko i wyłacznie przypadkiem bo pojechałem do Maćka Grabowskiego sprawdzić auto ;P
rzeźnik. Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 jak to zwykle w tdiku trzyma serie to chyba jedyne silniki które prawie zawsze mają więcej niż fabryka daje .Troche to trzeba będzie wygładzić , z napędem na przód ładnie ci to będzie zapierpapier bo u mnie już wieje nudą zastanawiam się nad większym ic może kiedyś turbo .Bober ile miał twój golf ? mierzyłeś?
boberek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2008 golf miał lipe 127,9 i 305,4 nie wiem czemu ;P moje audi ma przejechane 250 tys km i trzyma serie rogal powiedział ze wyczaruje około 170 +/- 5 ps i momentu około 350 do 400 ale to wyjdzie w praniu ;P
Flyer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wyjdzie Ci pewnie podobnie jak u lukasza.
lukaszr Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wyjdzie Ci pewnie podobnie jak u lukasza. Wszystko zależy od silnika. Ja miałem w serii 147 KM. Nie ma co przeginać, bo to ośka i jednak przyczepność traci czasami. Poza tym sprawa sprzęgła wchodzi w grę.
Flyer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 golf miał lipe 127,9 i 305,4 nie wiem czemu ;P Moze nie dosc, ze byl bity, to nie wiedziales jaki jest prawdziwy przelot
boberek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2008 ja juz nie chce słyszec na temat tego samochodu ani słowa był i nima i nie bedzie [br]Dopisany: 13 Styczeń 2008, 22:33 _________________________________________________no i tempomacik zakupiony trafiła sie całośc wiec wziąlem a swoje manatki sprzedam i sie zwróci troche do sprzednia mam tez nową manetke do tempomatu prosto z ASO nie rozpakowana wiec jak ktos chce to prosze pisac
robert191 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 ty boberek ale to jest od sedanaa bo widze ze nie masz sterowania tylnia wycierczka no chyba ze ta manetke mozesz se zmienic na stara bo pelen komputer to ty u siebie chyba masz. zreszta i tak potrzebujesz tylko modul i manetke od tempomatu
boberek Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 no manetka sobie podnienie spokojnie ja potrzebuje modułu tak naprawde manetke tempomatu mam juz w domu ale ją sie sprzeda nie martwie sie o to zawsze sie troche zwróci [br]Dopisany: 16 Styczeń 2008, 19:40 _________________________________________________no wtempomacik działa ale to juz pisałem wkoncu udało mi sie wymienic czujnik temperatury płynu chłodniczego (znaczy znalazłem na to czas) wkoncu pokazuje tak jak powinno aha i nowy zakup wycieraczki Areo razem z ramionami Poziek twój sposóbb zdejmowania sie przydał nastepny target Multifunkcja [br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 08:59 _________________________________________________no to kolejne graty do mein Audi RS4 repliken felgen 17 calen i multifunction ;P
Rekomendowane odpowiedzi