boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 no to zawias S-lina jest ;P udało mi sie znaleść za 700 zł komplet z B7 po 50 tys km kolejne mody juz w planach ;P
HiRide Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 szybki lekko sciemnic zderzak s line albo s4 i bedzie piknie
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 nie szybki ściemnie bardzo lekko virus i bixenon i moze 18 na lato
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 hmm czy ja wiem ;P podobaja mi sie srebrne ale moze pomyśle miałem nic nie robic z tym autem ;P ale widze ze mi nie wyjdzie ale sporo wytrzymałem ;P bo prawie rok aha i jeszcze DVD ;P
Cilek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 mi sie podoba, i zostaw relingi takie jak masz, a co to za dziwna szpara między drzwiami P/T ? wiesz coś o tym? wytrzymałes tyle czsu bez virusa? - jesteś gość.. ! pozdr.
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 szpara hmm taki kolor i tak widać wszytsko z nim jest git
Cilek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 no to ujęcie bardzo nieszczęśliwe w takim razie jestem pod wrażeniem furki..
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 boberek... mialo nie byc modow, mialo nie byc wirusa, mialo nie byc 18"... wiedzialem, ze tak sie skonczy
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 no ja chyba tez to przeczówałem ale co zrobić jeszcze chyba DVD będzie virus bedzie dlatego ze jak ma sie rozsypać to nie ch sie rozsypie z fajerwerkami jak to Adaho powiedział 18 to moze na samym koncu ;P szybki to chce sciemnic bo do tego koloru takie lekko ciemnie będa pięknie wyglądały ;P narazie szukam lamp od bi xenonów Michał moze ty wiesz czy fabrycznie to były VALEO ??[br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 21:10_________________________________________________taka róznica jest pomiędzy Sline a seria czyli 1BE i 1BA
ykk Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 boberek OT jak sprawuja sie te chinskie podnosniki..? Bo chcialem kiedys kupic..
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 kurde mam dwa ;P jeden ma ze 5 lat i nigdy nie zawodzi drugi ma rok bo jest niższy i miesci sie pod moje Cabrio i tez nie ma z nim problemu ;P
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Co do lamp od BI-X - tak, to VALEO.
boberek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 http://www.allegro.pl/item478206938_audi_a4_01_05_lampy_komplet_xenon_okazja.html bo znalazłem cos takiego i nie wiem czy brać
Flyer Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Jesli chcesz, sprzedam Ci swoje - ale jedna trzeba troche odnowic... a druga jest w bardzo dobrym stanie. (mi sie nie chce odnawiac i kupuje nowe)
boberek Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 no zobaczymy musze sie twoej przyjżeć i musisz dać dobrą cene ale jak za 400 zł mozna mieć w idelanym stanie to mi sie chyba nie bedzie chiało tego odnawiac
letallec Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 no zobaczymy musze sie twoej przyjżeć i musisz dać dobrą cene ale jak za 400 zł mozna mieć w idelanym stanie to mi sie chyba nie bedzie chiało tego odnawiac Za 400PLN masz gołe Bi bez przetwornic. Ze swoich starych, to co najwyżej palnik przełożysz Przetwornice nie pasują.
Aydaho Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 hmm czy ja wiem ;P podobaja mi sie srebrne ale moze pomyśle miałem nic nie robic z tym autem ;P ale widze ze mi nie wyjdzie ale sporo wytrzymałem ;P bo prawie rok aha i jeszcze DVD ;P A jednak :-) będzie DVD
boberek Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 no zobaczymy musze sie twoej przyjżeć i musisz dać dobrą cene ale jak za 400 zł mozna mieć w idelanym stanie to mi sie chyba nie bedzie chiało tego odnawiac Za 400PLN masz gołe Bi bez przetwornic. Ze swoich starych, to co najwyżej palnik przełożysz Przetwornice nie pasują. a czemu nie pasują ?? kurde ale lipa moze cos wiecej napiszesz ?? a co do DVD to jak narazie chyba jedna z ostatnich modyfikacji ale chyba bixenon nie wyjdzie to cos sie wymyśli
ykk Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Przeciez pasuje.. http://www.a4-klub.pl/smf/b6_zamiana_lamp_xenonowych_na_bixenony-t20850.0.html
Rekomendowane odpowiedzi