Luka3s Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 ... Ciekawe co miało na celu ogólnie tzn ten wałek żeby wypełnić danymi
ROBERT Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Dotarło do mnie że wszystkich nas nieźle w c**ja zrobili :gwizdanie:
Luka3s Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 zrobili nas w c**ja... tylko po co
domjenick Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 zrobili nas w c**ja... tylko po co ilość wyświetlania strony-jakieś punkty w rankingu reklamowym,statystyki,dostęp do maili itp...
Luka3s Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 w sumie racja ziom! Kiedyś była taka stronka... hmm, co tam się klikało w takie linki i od kliknięcia ileś tam 0.00$ wychodziło, może to taka podpucha w tym temacie. [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 23:03_________________________________________________Kurna jak to sie nazywa...
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 zrobili nas w c**ja... tylko po co ilość wyświetlania strony-jakieś punkty w rankingu reklamowym,statystyki,dostęp do maili itp... Weźcie pod uwagę jedną rzecz: to jest ogólnodostępna strona www Bridgestone'a i nie jesteśmy jedyni, którzy te testery zamówili Nie wydaje mi się, aby taka firma chciała sobie psuć reputację na rynku jakąś trefną akcją z darmowymi testerami tylko po to, żeby ileś tam tysięcy łosi wypełniła ten formularz. Chociaż, biorąc pod uwagę mentalność współczesnych speców od "małketyngu" i reklamy chyba mnie już nic nie zdziwi :gwizdanie:
Luka3s Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no nie wiem w sumie... ale wydaje mi się w tym jakiś haczyk, przecież ile oni by musieli tego rozdać. Żeby chociaż było założenie że dla 300osób np pierwszych którzy wypełnią ten formularz, a tak to wiecie :> ..
ROBERT Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 u nas na Forum też jest takie coś,klikasz i jakies tam grosiki wpadają http://pajacyk.pl/ - klikajcie , przynajmniej coś z tego będzie
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 u nas na Forum też jest takie coś,klikasz i jakies tam grosiki wpadają http://pajacyk.pl/ - klikajcie , przynajmniej coś z tego będzie
Luka3s Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ale nie, nie oto mi chodziło, są takie strony.. na których sie logujesz, ogarniasz sobię konto bankowe jakieś z paypala, i codziennie klikasz w reklamy masz liste reklam, dostajesz od każdej reklamy jakiś tam grosz powiedzmy, rozpowszechniasz to po ludziach i tez dostajesz kase, na twoje konto nie chodzi mi o pajacyka , to swoją drogą[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 23:18_________________________________________________kurde.. to sie nazywało jakoś na B... ..kurde
Kimi Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ale nie, nie oto mi chodziło, są takie strony.. na których sie logujesz, ogarniasz sobię konto bankowe jakieś z paypala, i codziennie klikasz w reklamy masz liste reklam, dostajesz od każdej reklamy jakiś tam grosz powiedzmy, rozpowszechniasz to po ludziach i tez dostajesz kase, na twoje konto nie chodzi mi o pajacyka , to swoją drogą[br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 23:18_________________________________________________kurde.. to sie nazywało jakoś na B... ..kurde Nie sądze, by Bridgestone miało aż takie kłopoty finansowe, by stosowac takie metody zarabiana
ROBERT Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 A może Nam wąglika podeślą :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Opublikowano 20 Listopada 2010 Jeśli miał by to być jakiś wałek, to nie wyłączyli by tej 'promocji' po dwóch dniach. Czekajcie spokojnie, może dostaniemy
ROBERT Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Jeśli miał by to być jakiś wałek, to nie wyłączyli by tej 'promocji' po dwóch dniach. Czekajcie spokojnie, może dostaniemy Dostaniemy ... kurwicy chyba :gwizdanie:
Luka3s Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 haha, w ogóle taki gadżecik a jak wszyscy czekają niecierpliwie ... ile to może kosztować ?
Kimi Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 haha, w ogóle taki gadżecik a jak wszyscy czekają niecierpliwie ... ile to może kosztować ? Dla Bridgestone'a to są groszowe sprawy wliczone gdzieś tam w budżet przeznaczony na reklamę.
Knob Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Więcej firma wyda na przesyłki, bo te gadżety to Chińczycy pewnie robią za dolara z 500 sztuk.
Hugo Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Coś mi się wydaje , że do końca roku ten temat będzie miał z 500 stron :polew: Może pod choinkę Mikołaj Wam przyniesie :polew: Ja nie zamawiałem to nie czekam na prezent Taki miernik normalny kosztuje 12zł , a cyfrowy 39zł
Rekomendowane odpowiedzi