Młody_drog Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 No to jeszcze biznes można na tym zrobić hehehe
grzes1150 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Coś mi się wydaje , że do końca roku ten temat będzie miał z 500 stron :polew: Może pod choinkę Mikołaj Wam przyniesie :polew: Ja nie zamawiałem to nie czekam na prezent Taki miernik normalny kosztuje 12zł , a cyfrowy 39zł No właśnie kosztuje a my będziemy mieć za darmo
Knob Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A 20zł cyfrowa suwmiarka w biedronce :>
Hugo Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Coś mi się wydaje , że do końca roku ten temat będzie miał z 500 stron :polew: Może pod choinkę Mikołaj Wam przyniesie :polew: Ja nie zamawiałem to nie czekam na prezent Taki miernik normalny kosztuje 12zł , a cyfrowy 39zł No właśnie kosztuje a my będziemy mieć za darmo Może będziecie mieli
Luka3s Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Hugo jak dostane to Ci sprzedam po niższej cenie, chcesz ?
grzesiek88 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Hugo jak dostane to Ci sprzedam po niższej cenie, chcesz ? żeby tylko nie wyszło że HUGO ci jakiś sprzeda
Hugo Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Hugo jak dostane to Ci sprzedam po niższej cenie, chcesz ? Dzięki ale ja nigdy w życiu nie mierzyłem bieżnika :polew:
domjenick Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Hugo jak dostane to Ci sprzedam po niższej cenie, chcesz ? Dzięki ale ja nigdy w życiu nie mierzyłem bieżnika :polew: to Ty jeszcze masz bieżnik?
Szamek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Hugo jak dostane to Ci sprzedam po niższej cenie, chcesz ? Dzięki ale ja nigdy w życiu nie mierzyłem bieżnika :polew: to Ty jeszcze masz bieżnik? nie ma dlatego nie ma co mierzyć :polew:
ROBERT Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Jak to nie ma , prezes przecież zapodał sobie w tym roku nówki nieśmigane Goodyear Ultra Grip 7+ :gwizdanie:
Boro76 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Koledzy, żeby nie bylo jak z tymi kartami rabatowymi ORLENU...
Luka3s Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Koledzy, żeby nie bylo jak z tymi kartami rabatowymi ORLENU... nie ten temat Hugo, to chociaż w rowerze sobie zmierzysz po atrakcyjnej cenie odsprzedam, a może kto inny chętny ??
grzesiek88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 niech ci jakąś zaliczke wpłacą
Cineksik Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak to nie ma , prezes przecież zapodał sobie w tym roku nówki nieśmigane Goodyear Ultra Grip 7+ :gwizdanie: na ten rok już VIPy rozdane :gwizdanie: , ale kto wie , staraj się, wszystko w rękach Prezeska
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak to nie ma , prezes przecież zapodał sobie w tym roku nówki nieśmigane Goodyear Ultra Grip 7+ :gwizdanie: na ten rok już VIPy rozdane :gwizdanie: , ale kto wie , staraj się, wszystko w rękach Prezeska :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak to nie ma , prezes przecież zapodał sobie w tym roku nówki nieśmigane Goodyear Ultra Grip 7+ :gwizdanie: na ten rok już VIPy rozdane :gwizdanie: , ale kto wie , staraj się, wszystko w rękach Prezeska Masz jakiś problem emocjonalny dotyczący Twojej osoby
Luka3s Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak to nie ma , prezes przecież zapodał sobie w tym roku nówki nieśmigane Goodyear Ultra Grip 7+ :gwizdanie: na ten rok już VIPy rozdane :gwizdanie: , ale kto wie , staraj się, wszystko w rękach Prezeska Masz jakiś problem emocjonalny dotyczący Twojej osoby :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 23:15_________________________________________________Koledzy nie wyżywajcie się na sobie, że nie dostaliście jeszcze darmowego mierniczka wszystko w swoim czasie, a spokój należy zachować :polew:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 23:15_________________________________________________cierpliwość popłaca
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ale już tak się niecierpliwię :kox:
Hugo Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Spokój , bo zadzwonię do Mikołaja i Wam nie przyniesie mierniczków :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi