KubekA4 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jutro od 7ej rano do 10tej jestem we woerden:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jutro od 7ej rano do 10tej jestem we woerden:wink: kurde to ja bede jeszcze spał:decayed:ty i w niedziele naginasz w robocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubekA4 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 jaka niedziela???? sobota!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 jaka niedziela???? sobota!!! kurde zle zajrzałem na date:facepalm: w sumie ta sobota to tym bardziej mi nie pasiła bo ja do 13 robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dracus6662 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 wtam jest ktoś z venlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanni Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ja jestem z ZG i mieszkam 60km od Venlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dracus6662 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 z Eindhoven? bo byłem juz tam parę razy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ktoś z okolic Drunen den bosch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Rotterdam pozdrawia , mam vag-a i vas jak by ktos chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Kto chętny na Essen Motor Show w sobotę. Jedziemy we dwójkę z Zakwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jakieś plany na spota??.Można się gdzieś spotkać i ocenić nasze autka w gronie pasjonatów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 gdzie konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 gdzie konkretnie? Ktoś chętny na spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanni Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja jestem chętny ( na spota ^^ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMRudy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam. Jest ktoś spod granicy z Niemcami? Mieszkam w Ochtrup (k. Gronau). Mam 20 parę km do Enshede (NL). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsmbdg Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja też chętny na spocik ( mieszkam koło Noordwijku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja sie wybieram jutro tutaj: http://ogloszenia.niedziela.nl/search/advert/3199019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson8333 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ja też chętny na spocik ( mieszkam koło Noordwijku) 15 km mam do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek83111 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Siema.Jestem tu nowy (na forum) i ciekawy jestem czy coś ciekawego się dzieje, jeśli chodzi o spoty w Holandii ?Organizujecie coś czasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson8333 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Cisza w NL, tez jako nowy chciałbym zaliczyć jakiegoś spora, poznać nowych ludzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi