Dawidos-1 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ktoś ogarnięty w sprawach FIS-a w Holandii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Odświeżę kotleta, nikt, ni,c wcale, żadnego spota?? Holandia śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson8333 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ja jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 ciezko pracuje holandia , co tam z fisem moze moge pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja jestem na TAK No to jeszcze kilku na TAK i cos może wymyslimy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja sie pisze, obecnie jestem w Hoofddrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Ja jestem na TAK Ja sie pisze, obecnie jestem w Hoofddrop No to mamy Leiden Hofddoorp i okolice Hagi można by się spiknąć np. na Circuit Zaandvoort znośnie blisko dużo miejsca parkingowego zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz toru no i zawsze się tam coś dzieje. Edytowane 6 Lipca 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 A można wjechać sobie na tor i zrobić parę kółek czy nie da rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Nie da rady, potrzebna licencja i opłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Licencja kierowcy wyścigowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dokładnie nie wiem co to za licencja ale za odpowiednią opłatą możesz sobie taki papierek wyrobić bez tego nie wpuszczą Cię na tor. Mam znajomka który jeździ od lat na torze i kiedys w trakcie duskusji wyszło o tej licencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 I teraz chu wie czy warto to zrobić aby wpaść raz na jakiś czas autem, chyba że w końcu kupie moto to by można co weekend śmigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaudiaK Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Kurde dawno mnie tu nie bylo..dziecko i te sprawy..jak cos to Waalwijk sie klania,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 I teraz chu wie czy warto to zrobić aby wpaść raz na jakiś czas autem, chyba że w końcu kupie moto to by można co weekend śmigac znalazłem troche wiadomości na temat licencji, nazywa się to RACE LICENCE, czyli trzeba udać się do szkoły na naukę jazdy wyścigowej oraz zdać egzamin KNAF wiecej informacji na stronie Circuit Park Zaandvoort http://www.cpz.nl/nl/zelf-rijden/racecursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorski3 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Koledzy czy ktos z Was z okolicy Rotterdamu ma vaga i miałby chwilę by sprawdzic błędy w A3 mojego ojca ?? Auto z dołu nie jedzie straszny muł rusza dopiero powyżej 2500 obr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson8333 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Koledzy czy ktos z Was z okolicy Rotterdamu ma vaga i miałby chwilę by sprawdzic błędy w A3 mojego ojca ?? Auto z dołu nie jedzie straszny muł rusza dopiero powyżej 2500 obr. Hej mam 30km od Rtd pracuje w warsztacie samochodowym w Leiden. **** dzwon pomogę wam Edytowane 12 Września 2015 przez radson8333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorski3 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Numer przekazałem ojciec sie na pewno odezwie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 I Ja do Lejdy mam rzut kamieniem Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Ktoś chętny na spota w nast. sobote tj. 10-10-2015? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Pany może polecimy w sobote na CPZ. Będą fajne wyścigi ja napewno polecę po sprawdzeniu kalendarza http://www.cpz.nl/nl/evenementen/finaleraces Edytowane 3 Października 2015 przez Patryś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 W sobotę ludziska pracuja więc może być ciężko, poza tym z tego co widzę to Holandia totalnie zapadła w sen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi