tarant Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Witam wszystkich forumowiczow! Od kilku dni jestem posiadaczem A4 2,5 TDi quattro i na poczatek taki oto dziwaczny problem: Pewnego ranka jadac do pracy odkrylem ze przestala dzialac elektryka szyb, migacze, wycieraczki przedniej szyby ze spryskiwaczem oraz dlugie swiatla. Przy tym wszystkim nie wyswietla sie nic na gornym panelu lcd (miedzy zegarami) - dwa pozostale bez zarzutow tylko tam gdzie pokazuje sie stan radia - nic. Dodam ze reszta dziala bez zarzutow (w tym radio). Po jakims czasie jazdy (ok 45 min) wyswietlacz od radia zaczyna jakby mrygac i raz dziala raz znika. Po kolejnych 10 minutach wszystko wraca do normy, zaczynaja dzialac szyby, wycieraczki, spryskiwacz, dlugie swiatla no i wyswitlacz gorny od radia w koncu zaczyna dobrze dzialac. Pytanko: what the f***c is it??? Wyglada to jakby wszystko zaczelo dzialac dopiero po dluzszym rozgrzaniu (pracy silnika). Moze jakis zimny lut? Nie znam sie na tym kompletnie. Pomozcie, ew. doradzcie jakiegos dobrego elektryka/elektronika w Wawie. Dzieki i pozdrawiam!
cayenne Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Najpierw to podepnij się pod VAG'a,może on coś pokaże. Jesteś w Wawy,poczytaj o spotach w Warszawie, są co tydzień. Podjedź chłopaki na pewno Ci pomogą.
Flyer Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 No no... dawaj na spota w wawie - kazdy wtorek o 19 w promenadzie na ostatnim pietrze - obadamy Twojego furaka ps. Przydadza Ci sie logi, tez niedawno kupilem AKE i jedna rzecz wyszla.
tarant Opublikowano 14 Października 2007 Autor Opublikowano 14 Października 2007 Dzieki Panowie za blyskawicza odpowedz. Poradzcie mi prosze gdzie najlepiej sie udac zeby zVAGowali mi autko? ASO czy jakis inny nieautoryzowany?
cayenne Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Poradzcie mi prosze gdzie najlepiej sie udac zeby zVAGowali mi autko? ASO czy jakis inny nieautoryzowany Nigdzie nie jedz tylko do chlopaków na spota! Nikt tak dobrze Ci nie zrobi jak oni
alvaro Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 wal na spota do "Ekipy Warszawskiej" albo do Rogala
Rekomendowane odpowiedzi