Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będzie tyle oooo co w maju to i ja się piszę i będą nowe fotki :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 149,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a jak tam twoje kolano panie??

Opublikowano
:hi: panowie szukam jakiejś dobrej pasty do polerki polecacie coś sprawdzonego :notworthy:
Opublikowano

A co chcesz wypolerować?

Opublikowano

Ja najpewniej przez większą część wakacji i tak będę w Koszalinie, więc jak najbardziej popieram pomysł ;) Można się umówić na amfiteatrze albo w jakimś innym, ciekawszym miejscu. Kwestia tego, ile osób się pojawi...

Opublikowano

A co chcesz wypolerować?

no całe auto chcę zrobić :kox: :kox:

Opublikowano

Witam. jestem nowy i dodatkowo z okolic Koszalina wiec chętnie bym wpadł na takie spotkanie.

Opublikowano

no ba Daniel ja jak najbardziej ..ja jestem za Grilem gdzieś w łazach .

Opublikowano

Witam. jestem nowy i dodatkowo z okolic Koszalina wiec chętnie bym wpadł na takie spotkanie.

No to kolego obserwuj temat,bo jesteś z moich okolic to pogonimy na dwa autka. :naughty:

no ba Daniel ja jak najbardziej ..ja jestem za Grilem gdzieś w łazach .

Taki spocić to ja rozumiem :good: z grilkiem na plaży miodzio :gwizdanie: Tylko od razu proponowałbym zabrać nasze kobietki bo moja mnie samego nie puści na taki czadowy spocik :cool1:

Opublikowano

Ja również bym się pisał na taki spocik, Łazy jak najbardziej ok ;) Zobaczymy jeszcze jak będzie z kobietką :evil: @drzewek19 - ja tez jestem nowy, mam nadzieję, że uda się nam jakoś wkręcić w świat Audimaniaków :D

Opublikowano

Ja również bym się pisał na taki spocik, Łazy jak najbardziej ok ;) Zobaczymy jeszcze jak będzie z kobietką :evil: @drzewek19 - ja tez jestem nowy, mam nadzieję, że uda się nam jakoś wkręcić w świat Audimaniaków :D

Jak nie masz kobietki to nie szukaj na siłę :tongue4:

Opublikowano

jak nie masz kobiety to zabierz siostre i jej kolezanki :polew:

Opublikowano

Cwaniaki, kobieta jest, ale pewnie będzie sporo km ode mnie ;( Najwyżej zjawię się sam :tongue4:

BTW, wiecie jak ciężko znaleźć kobietę, która będzie pasowała do Audi? Mało która ma wystarczającą ilość chromu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

BTW, wiecie jak ciężko znaleźć kobietę, która będzie pasowała do Audi? Mało która ma wystarczającą ilość chromu :polew: :polew: :polew:

:decayed:

Opublikowano

:decayed:

:banan3::nabijasie:

Opublikowano

a jak tam twoje kolano panie??

pomykam jeszcze o kulach , 30 czerwca mam kontrolę i chyba w tedy pozbędę się ich

a co do spota to brac koleżanki i siostry a nie swoje kobietki :banan3: :banan3: :banan3:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 07:10_________________________________________________a Paweł sygnał zrobiony i nie będe pisał co było bo wstyd , wstyd że ganiałem prawi pół roku bez sygnału :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

hehe pewnie sie domyslam co bylo wiec powodzonka.

No a Tomek dobrze pisze zadnych kobiet wlasnych tylko cudze heheh :kox::tongue4::polew:

Opublikowano

A ja tam nikomu w dowód zaglądał nie będe :gwizdanie: czy to swoja czy cudza :banned: Aby spocik był zacny i udany :beach:

Opublikowano

a co do spota to brac koleżanki i siostry a nie swoje kobietki

Można wziąć swoje a później się wymienić - to się nazywa integracja ! :evil:

Opublikowano

chyba swingowanie :banan: