Pane Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam kolegów, od 10.09 jestem na urlopie w Mielnie jakiś spocik będziecie ogarniać w tym czasie ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipg09 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witajcie, coś sie dzieje na Koszalinie ? Jestem Ciekaw czy ktoś tu jest, jakieś spotkanko by chociaż pogadać pooglądać własne małe jak i duże projekty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reganajax Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Szczecinek jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavetti Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Panowie, mam grot i chciałbym aby ktoś mi wyfrezował kluczyk do auta. Ktoś godny polecenia u Was? Edytowane 13 Października 2016 przez Pavetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reganajax Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 A tutaj cały czas cisza ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 10 godzin temu, reganajax napisał: A tutaj cały czas cisza ;/ To kiedy spot jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ja z czasem wolnym słabo stoję, a poza tym gonić 60km w jedną na spota mi się po prostu nie chce Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karollo123 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jakby co to ja tez jestem chetny na jakis spontan;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel - audi Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jakiś spot Koszalin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel - audi Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Widzę że słabo cos z jakims spotkaniem a szkoda bo fajnie by było spotkać się i pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Zrobimy sobie sopt w dwóch ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Siemka Jak dojade do Koszalinka na poczatku czerwca to sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Dnia 25.04.2017 o 19:01, simon koszalin napisał: Siemka Jak dojade do Koszalinka na poczatku czerwca to sie pisze. to daj znać kiedy będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Siemka bede bardzo cienko z czasem stał bo przyjezdzam dosłownie na pare dni jak cos moge sie ustawic miedzy 2-4 czerwca Moze sie uda w tym czasie maniakow A4 spotkac z okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Siemka. I co robimy tego spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ja mogę podjechać tylko kiedy może brata na mówięWysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ja jestem od wtorku do piatku w przyszłym tygodniu to sie mozemy zgadac jak byscie mieli czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Może spotWysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ja nardzo chetnie . Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Może jakaś NiedzielaWysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi