Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jak najbardziej ..a koledzy??weekendzik..??

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam!!! Od nie dawna mieszkam w Białogardzie, i z tego powodu chciał bym się spotkać i pozna ludzi z okolicy,a może nawet się spotkać i pogadać o Naszych Audiczkach. Pozdro!!!

Opublikowano

Panowie, zmieniłem lampy na Depo zespolone i chciałem się Was podpytać, czy jak włączam długie to powinny się świecić dwie H-7 czy tylko jedna ?

Opublikowano

dwie powinny swiecic. do ogarniecia masz przestawienie kabelka w kostce kolo kierownicy. na forum powinien byc opis jaka to kostka i ktory pin. swieca wszystkie zarowki wtedy.

i jak podoba Ci sie na depo? owiele lepiej pewnie swiecą. ja jak zmienialem to róznica byla mega:)

a ja Panowie mam inne pytanko, bede wymieniac tuleje tylnej belki na dniach, czy moze ktos z was robil juz to i ma moze pozyczyc jakis sciagacz do tych tuleji?

Opublikowano

Nie wiem czemu napisałem Depo, założyłem Valeo :doh: - Dzięki za podpowiedź.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, na tym tygodniu pasuje komuś spot po południu? Dawno nic się nie działo :kwasny:

Opublikowano

działo ,pomalowalem felgi na zloto ;)

IMG_20120603_175936.jpg

IMG_20120603_175959.jpg

Opublikowano

U mnie też się działo. Lampa, błotnik, zderzak do wymiany :P

Opublikowano

Przód czy tył ? Jak coś to została mi przednia prawa lampa :decayed:

Opublikowano

Przód, prawa strona, właśnie lampa by się przydała. W jakim masz stanie i ile sobie byś liczył? Napisz PW czy tu, jak dobra cena to biere.

Opublikowano

ja pozdrawiam dziś kolegę który jechał B5 Srebrnym z ramkami klubowymi ZK 74250 , jechałem tym granatowym passatem na szkopskich numerach , do ronda solidarności .

Opublikowano
Przód, prawa strona, właśnie lampa by się przydała. W jakim masz stanie i ile sobie byś liczył? Napisz PW czy tu, jak dobra cena to biere.

Lampa wygląda dobrze, gorzej kierunkowskaz powiedzmy 20zł za lampę. Odpisuję tu bo i tak mało się tu dzieje... aha mam jeszcze tylne lampy te stare z żółtymi kierunkami, są naprawdę w idealnym stanie też 20zł - może komuś się przydadzą. :hi:

Opublikowano
ja pozdrawiam dziś kolegę który jechał B5 Srebrnym z ramkami klubowymi ZK 74250 , jechałem tym granatowym passatem na szkopskich numerach , do ronda solidarności .

Pozdróweczki ;)

Opublikowano

:bry:Panowie może jakiś spocik w niedzielę,jestem w okolicach do środy urlopik.

Opublikowano

Mateo dalej pozdrawiam !!! haha a i pozdrawiam kolegę w Czarnym B5 na klubowych rameczkach dziś w koszalinie koło 14:28 na blachach ZSL , kolega jechał z swoją kobitą .. ja tak świrowałem tym Passatem na DE numerach

IMAG0479.jpg

Opublikowano
Mateo dalej pozdrawiam !!! haha a i pozdrawiam kolegę w Czarnym B5 na klubowych rameczkach dziś w koszalinie koło 14:28 na blachach ZSL , kolega jechał z swoją kobitą .. ja tak świrowałem tym Passatem na DE numerach

http://s15.postimage.org/fm3dk8btz/IMAG0479.jpg

no ładnie ;) pracuje w Pure więc często gdzieś tam autko zostawiam. insane_Infinity ostatnio mijaliśmy sie na Reymonta.

Opublikowano

o popatrz w Pure Powiadasz :kox: , trzeba było długim dać :D haha

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ----------

haha Siema FUSSE , to ja ci dziś machałem koło Ekowodrolu (Passat na szkopskich numerach ) , poznałem po złotych alumach !

Opublikowano

ja CIebie po chwili skumalem, jak przypomnialo mi sie,ze passkiem latasz teraz :) pozdro!

Opublikowano

To mój firmowy , A Audi teraz jest u mechaniora , rura Turbo--->IC padła i trzeba kupić a w ASO 580 PLN !! posrało ich , za kawałek gumy !! szukam używki ale coś nie ma :(

Opublikowano

Patryk, kupowales juz moze tego plasticdipa z ameryki?