Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wrzuć kolego foty jak już wrzucisz fele i zawiechę :decayed: Ja miałem ładować 17" s-line z A6 C5 i do tego kit -40mm ale niestety zrezygnowałem z pracy i plany poszły... :facepalm:

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:panowie ma ktoś vaga na miejscu

potrzebuje podpiąć padlinę :naughty:

Opublikowano

Potrzebujesz pożyczyć kabel? Cz potrzebujesz kogoś z lapkiem i kablem żeby ci skana zrobić?

Opublikowano

kogoś kto by mi skana strzelił

czyli komp i kabel :wink:

Opublikowano

Mam kabel, ale nie mam nic poinstalowane na kompie bo formata robiłem jakiś czas temu :decayed:

Także sam kabel mogę pożyczyć :wink:

Opublikowano
Mam kabel, ale nie mam nic poinstalowane na kompie bo formata robiłem jakiś czas temu :decayed:

to jak nic nie znajdę to się odezwę dzięki

---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

a co tam za program trza to se coś za sam

ma ktoś coś sprawdzonego

Opublikowano

Program bez problemu można w sieci znaleźć VAG-COM. Ale jak coś to ja mam program i drivery to mogę na PW podesłać :wink:

Opublikowano
Program bez problemu można w sieci znaleźć VAG-COM. Ale jak coś to ja mam program i drivery to mogę na PW podesłać :wink:

to po proszę dzięki z góry :hi:

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:16 ----------

Witam program już mam to kiedy kabel mógł byś mi pożyczyć :naughty:

Dzięki Prezesik za program

Opublikowano

A kiedy chcesz :decayed: Z sianowia widzę jesteś, daleko nie masz.... możemy się gdzieś umówić w k-linie. :witch: i pożyczę :decayed:

Jak będziesz jechał to zimnego Hajnesią poproszę :decayed:

Opublikowano

[/color]

Witam program już mam to kiedy kabel mógł byś mi pożyczyć :naughty:

Dzięki Prezesik za program

Nie ma za co, forum jest po to aby sobie pomagać :wink: Sam ostatnio zakupiłem u Viakena interfejs KKL Line i do tego jeszcze ELM327. Od podstawowych kabelków trzeba zaczynać przygodę z diagnostyką. W końcu za rok to będę technikiem pojazdów samochodowych to wiedzę muszę poszerzać :naughty:

Opublikowano

A w poniedziałek jesteś w Koszalinie

ja o 16 kończę robotę to gdzieś tam mogę podjechać gdzie ci pasuje

---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ----------

NAJLEPSZY interfejs USB VAG KKL we wtyku OBD2 PL (2492563840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

prezesik a jak bym coś takiego kupił starczy na początek żeby tam pogrzebać trochę w serduchu jak myślisz

Opublikowano

Jak do twojego autka to będzie idealny. Zauważyłem że Viaken ma parę promocji, tak więc będę musiał zaopatrzyć się w interfejs do LPG. Jak narazie w swojej A4 nie miałem z gazem problemu ale warto mieć kabelek w zapasie.

Opublikowano

Kupiony interfejs zobaczymy :naughty:

Opublikowano

Witajcie, ja tez bym musial podpiac samochod. Bede na dniach montowal LPG i chcialbym wszystko posprawdzac, ale ja sam srednio ogarniety w tym temacie jestem, zreszta i tak nie mam kabla i lapka. Czy ktos z kabelkiem podlaczylby sie i posprawdzal mi parametry i doradzil pare rzeczy?

Opublikowano

Niestety nie pomogę bo dopiero we wrześniu pojawię się w Koszalinie. Gdzie kolego montujesz gaz?

Opublikowano
Niestety nie pomogę bo dopiero we wrześniu pojawię się w Koszalinie. Gdzie kolego montujesz gaz?

A ja dopiero będę się uczył :grin::grin::grin::grin:

ale jak sprzęt dojdzie to mogę pożyczyć

Opublikowano

Obsługa Vag-com jest banalnie prosta, wystarczy znać podstawowe słowa z j. ang. Zresztą jest jeszcze program Polski VAG :wink:

Opublikowano
Obsługa Vag-com jest banalnie prosta, wystarczy znać podstawowe słowa z j. ang. Zresztą jest jeszcze program Polski VAG :wink:

a posiadasz :naughty::naughty:

Opublikowano

no baa :dancing: Jutro Ci podeślę bo coś na dysku nie mogę znaleźć, ale na pewno mam na CD.

Opublikowano

Ja też się zaopatrzę w kabelki, ale dopiero we wrześniu, a jak macie programy jakieś to możecie na maila podesłać mi :P Gaz bd montował na Połczyńskiej koło działek albo na Boya. Najbardziej ogarnięte warsztaty w Koszalinie wg mnie. Chociaż jest jeszcze 3 na mieszka I ale tam na końcu koło tego mostu.