Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej. 16? 18? 20? Tylko my LPG mamy więc na partyzantów wjedziemy :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie raz wjeżdżałem i problemu nie było, poza tym i tak jesteśmy bardziej eko od diesla :kox:

Opublikowano

Jak najbardziej. Ale już raz widziałem akcje straży miejskiej sprawdzającej dowody :P

Opublikowano

No to mi się taka akcja nie przydarzyła, zresztą mam dobre audi bo jeszcze żadnej kontroli drogowej nie miałem :decayed:

Opublikowano

No to się ciesz. Ale i przyjdzie pora na Ciebie :P To na którą się ustawiamy wstępnie?

Opublikowano

18.00 ?

Opublikowano

OKej. To ja się pojawię. Chyba, że będę musiał wymienić lampy to wtedy nie mam jak podjechać. Bo obecne lecą out.

Opublikowano

A ten przedni zderzak co miałeś lekko "muśnięty" już zmieniłeś? :decayed:

Opublikowano

Zmieniłem tylko tyle, że na cały i błotnik też, ale na razie nie są pomalowane. Dopiero za miecha gdzieś to zrobię bo za dużo $$$ kosztuje lakiernik.

A Tobie zaraz 3 stówki na blacie pęknie. Będziemy oblewać :P

Opublikowano

to kiedy i o której ten spod i gdzie

jaka miejscówka

Opublikowano

Jutro w forum na parkingu podziemnym o 18. Tylko żebyśmy się nie mineli to może gdzieś blisko tego wjazdu od strony 123?

Opublikowano

sbenios ma czerwoną rakietę to łatwo będzie znaleźć :) No sądzę że około świąt / nowego roku pęknie na blacie 300 000km. Co prawda w realu będzie to już 340 000km, ale jeździ dobrze :wink: Wezmę ze sobą lapka z VAG jak coś :decayed:

Opublikowano

pany gdzie w koszalinie mozna cos wypiaskowac(aluminium)lub wyszkielkowac i pomalowac proszkowo?

Opublikowano

Na ul. Poprzecznej jest zakład jakiś. Piaskowanie + proszkowanie.

Opublikowano

a ja mam pytanko odnośnie regeneracji zacisków? robił już ktoś gdzieś w Koszalinie? Jak z cenami? Waham się czy samemu się tego nie podjąć :whistling:

Opublikowano

rób sam, przeciez tam zadnej filozofii nie ma, wymienic gumke i tloczek. a tak to poplyniesz z monetą. czemu chcesz regenerowac?

btw jak tam spot, bo cos cicho siedzicie? ktos przyjechal?

a co do piaskowania to tanio robią w konikowie, zaraz jak sie minie szkole po prawej stronie.

Opublikowano

Spot był. 2 osobowy. Ja i Prezes :) Posiedzieli, pogadali. Tylko pytanie czemu nikt inny się nie zjawił??

Opublikowano

Bo sie PW wysyła ? tak bym wpadł wasze mordki zobaczyć :)

Opublikowano

Wystarczyło subskrybować temat i sprawdzać nowe posty :P Najwyżej następnym razem wyśle PW :)

Opublikowano
rób sam, przeciez tam zadnej filozofii nie ma, wymienic gumke i tloczek. a tak to poplyniesz z monetą. czemu chcesz regenerowac?

btw jak tam spot, bo cos cicho siedzicie? ktos przyjechal?

a co do piaskowania to tanio robią w konikowie, zaraz jak sie minie szkole po prawej stronie.

Właśnie rozkręciłem stary zacisk w którym tłoczek się zatrzymał - i właśnie ten zregeneruje. Ten zacisk co mam w aucie, nie ma siły odciągnąć dźwigienki od ręcznego i tłoczek się nie cofa :facepalm: W starym zacisku była guma od tłoczka rozwalona, i tłoczek miejscami korodował, na szczęście mechanizm od ręcznego działał płynnie, bez żadnych przycięć i oporów. Myślę że zmiana tłoczka + zestaw naprawczy powinien wystarczyć. Ceny w intercarsie sprawdziłem i naprawa wyniesie 60zł :thumbup1

A co do spota to było spoko :wink: Co prawda tylko 2 osobowy, ale można by coś te Koszalińskie spoty rozkręcić :kox: