Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
rób sam, przeciez tam zadnej filozofii nie ma, wymienic gumke i tloczek. a tak to poplyniesz z monetą. czemu chcesz regenerowac?

btw jak tam spot, bo cos cicho siedzicie? ktos przyjechal?

a co do piaskowania to tanio robią w konikowie, zaraz jak sie minie szkole po prawej stronie.

Właśnie rozkręciłem stary zacisk w którym tłoczek się zatrzymał - i właśnie ten zregeneruje. Ten zacisk co mam w aucie, nie ma siły odciągnąć dźwigienki od ręcznego i tłoczek się nie cofa :facepalm: W starym zacisku była guma od tłoczka rozwalona, i tłoczek miejscami korodował, na szczęście mechanizm od ręcznego działał płynnie, bez żadnych przycięć i oporów. Myślę że zmiana tłoczka + zestaw naprawczy powinien wystarczyć. Ceny w intercarsie sprawdziłem i naprawa wyniesie 60zł :thumbup1

A co do spota to było spoko :wink: Co prawda tylko 2 osobowy, ale można by coś te Koszalińskie spoty rozkręcić :kox:

:hi: Ja w okresie świątecznym będę w okolicach koszałkowa to mogę się spotkać z miłą chęcią.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja tez na swieta wracam do pl wiec moge wpasc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No w końcu dotarły do mnie rameczki klubowe :decayed: Teraz mogę się wozić po Koszalinie :kox:

Zdjcie018_xnapnap.jpg

Opublikowano

To elegancko :wink: A ja dziś zamontowałem lampy depo jak należy :decayed: soczewka nieźle świeci, ale za niedługo musi wpaść HID.

Opublikowano

Ja też już rozglądam się za poliftami w przyzwoitej cenie :wink: Strasznie prawy reflektor daje w las :facepalm: Jakiej barwy hida ładujesz? Gościu z Koszalina handluje hidami na allegro - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Kupuj lampy Depo. Bardzo dużo osób ma i sobie chwali. Ja też :) A tego gościa kojarzę. Tylko on ma jakieś tanie te HIDy bo poniżej 100zł, a czegoś takiego to nie chce, Ja myślałem albo standardowo 4,3k, a jak nie to 5k. Jakiś czas temu jak szukałem odpowiednich to znalazłem takie za 200zł ponad i kilka osób stąd tez takie ma. Jak znajde linka to Ci podeślę.

Opublikowano

Miałem też od tego gościa 3 zestawy Hidow, żaden nie pasował do mojej b6. Wywalało błędy na komputerze, a do tego straszne zakłócenia dawały na cb i radio. Wywaliłem to i wróciłem do standardowych.

Opublikowano

Oddałem głos :wink:

Opublikowano
Ja też już rozglądam się za poliftami w przyzwoitej cenie :wink: Strasznie prawy reflektor daje w las :facepalm: Jakiej barwy hida ładujesz? Gościu z Koszalina handluje hidami na allegro - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bralem od niego kilka kompletow i zawsze bylo spoko........

---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ----------

Kupuj lampy Depo. Bardzo dużo osób ma i sobie chwali. Ja też :) A tego gościa kojarzę. Tylko on ma jakieś tanie te HIDy bo poniżej 100zł, a czegoś takiego to nie chce, Ja myślałem albo standardowo 4,3k, a jak nie to 5k. Jakiś czas temu jak szukałem odpowiednich to znalazłem takie za 200zł ponad i kilka osób stąd tez takie ma. Jak znajde linka to Ci podeślę.

cena tu niejest wyznacznikiem ja teraz biore d2s od kolesia z gdanska zestaw za 145zl i smigam juz na tym 1,5r i jest spoko,jeszcze sie zadna zarowka/palnik ani przetwornica nie spalila

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

bralem od niego kilka kompletow i zawsze bylo spoko........

---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ----------

cena tu niejest wyznacznikiem ja teraz biore d2s od kolesia z gdanska zestaw za 145zl i smigam juz na tym 1,5r i jest spoko,jeszcze sie zadna zarowka/palnik ani przetwornica nie spalila

Może cena nei zawsze jest wyznacznikiem, ale bardzo często jak coś jest tanie to jest do d*** :) Za jakość i materiały się płaci. Daj namiary na tego gościa. Zobaczymy co ma ciekawego.

---------- Post dopisany 15-12-2012 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 26-11-2012 at 19:24 ----------

Wie ktoś gdzie w Koszalinie jest porządny lakiernik? Miał ktoś styczność z tymi: Wacholc, Kretomino Polna 7; Lorenz, Koszalin Miła 22; Auto Centrum Koszalin, Gnieźnińska 36; Autolux Kretomino Grzybowa 1. Niby jedne z lepszych warsztatów. Ale chciałbym usłyszeć opinii osoby która miała styczność z jakimś zakładem.

Opublikowano

Cześć :) Jestem tutaj nowy na forum ale mogę Ci sbenios polecić jeden zakład lakierniczy.

Ja korzystam z usług Auto Mario na ul. Czereśniowej. W zeszłym roku na TIR nie wyrobił na zakręcie w mieście i przekosił mi dwoje drzwi z lewej strony (na szczęście tylko drzwi, reszta nienaruszona). Z ubezpieczalni wysyłali mnie do Lorenza. Niestety mój znajomy oddawał tam wcześniej swojego Palio Weekend'a, efekt: zważony lakier na masce, niedomalowane krawędzie przednich nadkoli (kłócił się nawet z nimi o poprawki ale zrezygnował gdyż stracił cierpliwość do nich). Mechanik polecił mi właśnie tego na Czereśniowej. Gość ogarnięty, zamówił mi oryginalne, nowe drzwi z serwisu (ocynkowane, gotowe do malowania), dobrał kolor i złożył wszystko do kupy. Nie było dosłownie żadnych różnic w odcieniach koloru.

A poza tym gość zna się na Audicach (sam ma A4 B6 w dieselku) :wink:

Także z czystym sumieniem mogę polecić Ci zakład na ul. Czereśniowej, bodajże dom nr 5 :smiley:

Opublikowano

Dzieki wielkie. Na Lorenza różne są opinie niestety. Z tych co wymieniłem najlepiej wypada Wacholc. Wiesz coś na ten temat?

Jak jesteś nowy to może trzeba się ustawić na spota jakiegoś :naughty:

Opublikowano

A organizujecie coś za tydzień :eusathink: bo będę w okolicach Sławna i mogę podjechać na spota.

Opublikowano
Dzieki wielkie. Na Lorenza różne są opinie niestety. Z tych co wymieniłem najlepiej wypada Wacholc. Wiesz coś na ten temat?

Jak jesteś nowy to może trzeba się ustawić na spota jakiegoś :naughty:

Powiem Ci, że o tym Wacholcu nigdy nie słyszałem. Tzn. w Kretominie jest masa warsztatów samochodowych łączonych z lakiernią (nawet mój kumpel ze szkoły miał na ul. Trufli w Kretominie taki zakład). Ale czytam opinie o tym Waholcu to też wypada nie najgorzej :)

Ano, tu na forum Klubu A4 jestem nowy. Wcześniej byłem w Polskim Klubie Audi 80. Jakby był organizowany jakiś spot to mógłbym podjechać i zapoznać się z ludźmi z regionu :)

A tak BTW. wczoraj jechałem za jakimś klubowiczem od McDrive'a w Koszalinie aż do krzyżówki Zwycięstwa/ Krakusa i Wandy. Jechał srebrną B7-ką w Avancie na blachach ZKO, miał klubowe ramki i na bocznych szybkach naklejki klubowe :)

Opublikowano

Coś mnie się zdaje, że to fusse był. Ale na 100% nie wiem. Jja muszę w ramki klubowe zainwestować bo nie mam i nie wiadomo kto tam siedzi za kółkiem :P

Opublikowano

No ja też chyba po świętach sobie sprawie te ramki :) Fajnie wyglądają i są bardzo czytelne. Ale trzeba szybko bo tylko 31 sztuk zostało :P

Opublikowano

Fakt, ja już zamawiam w takim razie.

Opublikowano

a do mnie własnie doszły w piątek tylko montaż :banan::banan:

Opublikowano

Ja już z ramkami lansuję się od ponad miesiąca :decayed: Dzisiaj zamówiłem u viakena komplecik kabelków do instalacji lpg bo coś zaczyna mi świrować :kwasny: Ja na razie nie piszę się na spota bo mam troszeczkę kryzysową sytuację w szkole, nie mogę uwalić semestru :facepalm: