Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, przez ostanie 2 dni mam dziwny objaw w aucie. Przy ruszaniu kierownicą, czy to na postoju czy podczas jazdy wolnej/szybszej słychać metaliczny dźwięk, ewidentnie trze metal o metal. Płyn wspomagania jest. Przeguby całe, osłony też, amory i sprężyny w dobrym stanie, a zawiecha wymieniona miesiąc temu. Co proponujecie posprawdzać?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tam bym założył nowy wątek ;)

ale przed tym sprawdź sobie te metalowe osłony tarcz hamulcowych bo pewnie to one tak hałasują (trzą ;)

Opublikowano

Dokładnie, miałem podobny objaw w B4 i okazało się, że kołnierz metalowy naokoło tarczy hamulcowej się wygiął i hałasował.

Opublikowano

A slyszeliscie cokolwiek o tym warsztacie:

IMPULS SC

Koszalin,(Kretomino) ul. Koszalińska 5

??

Chodzi mi o wymiane tarcz i klockow, do tego sprawdzic lozyska i czy przeguby nie sa do wymiany (dziwne stuki z przodu i buczenie podczas jazdy). Od niedawna w Koszalinie i szukam jakiegos dobrego mechanika, a oni maja pozytywne opinie (chociaz wiadomo, ze takie anonimowe opinie to nie duzy problem).

Opublikowano

Ja polecam Pana Włodka z Konikowa, naprawdę solidna robota.

Opublikowano

Bede dzwonil i do pana Wlodka... mam jednak tydzien czasu i chcialbym jak najszybciej to zrobic, najlepiej najpozniej w srode... jak u jednego nie bedzie wolnego terminu, to musze miec w zapasie inny warsztat, innego mechanika.

Opublikowano

Panowie, ma ktos moze jakies w miare sensowne opony 16? Pilnie potrzebuje jakis letnich.

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Panowie, ma ktos moze jakies w miare sensowne opony 16? Pilnie potrzebuje jakis letnich.

Ja mam Michelin Energy Saver z 2011r 4szt bieżnik super ok 6mm

Opublikowano

No ale to nie na budzet studencki :-) ja mam jakies 300-400zl na komplet a nie sztuke :-)

Opublikowano
No ale to nie na budzet studencki :-) ja mam jakies 300-400zl na komplet a nie sztuke :-)

Hehe spoko. Różni są studenci :decayed:

Ale zapłacisz więcej (850zł/kpl) i masz na 3 lata a nie co rok po 400zł :wink:

Opublikowano

Wątpię, aby miał ten samochód jeszcze tak długo. W każdym razie szukam czegoś za nieduże pieniądze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie :)

Znów dotarłem w okolice Koszalina :) Posiedzę z pewnością do końca weekendu. Gdyby ktoś miał ochotę się spotkać, dajcie znać :)

Opublikowano

Któregoś późnego wieczora też mogę podjechać tj o 19 czy podobnej godzinie:)

Opublikowano
Któregoś późnego wieczora też mogę podjechać tj o 19 czy podobnej godzinie:)

19 to póżny wieczór? ;) Kurcze, u mnie to jeszcze popołudnie :D

Jako że słabo się jeszcze orientuje w lokalizacjach w Koszalinie, może jutro o 19 na parkingu Biedronki - tej koło Makro?

Opublikowano

Dla niektórych to wieczór i nie wszystkim pasuje taka godzina, mi dopiero od tej pasuje :) Może być i parking Biedry :P Będę.

Ktoś jeszcze dołączy?

Wogóle pozdro dla czarnej A4 w avancie na pomarańczowych felgasach ;p Widziana przed 20 minutami na rondzie koło morskiej:) Machałem, ale chyba kierowca się nie zjarzył, jechałem czerwoną A4 B5.

Opublikowano
Dla niektórych to wieczór i nie wszystkim pasuje taka godzina, mi dopiero od tej pasuje :) Może być i parking Biedry :P Będę.

Nie no, godzina jest OK :) Rzucę jeszcze temat w klubie A3, może ktoś od nich się pojawi.

Opublikowano

sbenios .. widziałem cię :) hehe to jest granatowa B7 :wink: hehe spieszyłem się pracy , miałem zgłoszenie awarii i leciałem :kwasny:

Opublikowano

Widać było, że się spieszysz bo prułeś ostro :decayed: Szczególnie na Bohaterów :decayed:

Opublikowano

oj tam oj tam :decayed: Ty sprzedajesz A4 bo widziałem na światłach ogłoszenie , albo mi się zdawało :wink: Ładna sztuka ale tylny zderzak masz obity .BTW oczojebną mam teraz furę:banan: