Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jakis 1 cel wagowy tam bedzie;d wiec bedzie malo ale juz pokazac sie bedzie mozna ehhe za rok wystartuje z fota teraz niee;p za duzo szydercow hahahahaha

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie jak na razie nie ma za dużych efektów :thumbdown: ćwiczę niby dobrze, staram się, robię przerwy ale jakoś słabo idzie :mysli: siła stoi w miejscu a mięśnie jakie były takie są :(

Opublikowano

u mnie jak na razie nie ma za dużych efektów :thumbdown: ćwiczę niby dobrze, staram się, robię przerwy ale jakoś słabo idzie :mysli: siła stoi w miejscu a mięśnie jakie były takie są :(

wina lezy w misce:> moge sie zalozyc ze nie jesz tak jak powinienes, same miesnie bez niczego nie urosna

Opublikowano

wiesz nie zawsze mogę zjeść dwa obiady :cool1: ale zawsze mam jeden duży posiłek dziennie + masa kanapek + jakieś owoce + odżywki :rolleyes: a i tak ni chu ja nie ma efektów :thumbdown: ćwiczę już 2 miesiąc :mysli:

Opublikowano

no ja tez cwicze 2 meisiace w marcu 2 przerwy i znow walcze;) do lutego poszlo mi pare kilo zaczlaem 1 stycznia:) wiekszosc to miecho niemam sklonnosci do lapania fatu.... wszystko sie da;) dasz rade zjesac 2 obiady jak bedziesz tylko chcial:) kanapki to nie dobre zrodlo :P ja robie wieczorem posilki na caly nastepny dzien oproczx sniadania:) sniadanie zawssze w 5 minut szejka robie szybciej wchodzi

Opublikowano

po wypłacie muszę sobie kupić białko i powinno pomóc, no ale ogólnie po 2 miesiącach to żal jest a nie efekty ;(

Opublikowano

no ja tez cwicze 2 meisiace w marcu 2 przerwy i znow walcze;) do lutego poszlo mi pare kilo zaczlaem 1 stycznia:) wiekszosc to miecho niemam sklonnosci do lapania fatu.... wszystko sie da;) dasz rade zjesac 2 obiady jak bedziesz tylko chcial:) kanapki to nie dobre zrodlo :P ja robie wieczorem posilki na caly nastepny dzien oproczx sniadania:) sniadanie zawssze w 5 minut szejka robie szybciej wchodzi

Ja na śniadanie muszę zjeść jakiś serek albo jogurt i do tego jakieś kanapki. Kiedyś piłem szejka ale teraz nie mogę jakoś sie przełąmać i szkoda mi żołądka na takie specyfiki. Ale za bez obiadu do pracy nie wychodzę, musi być coś konkretnego:D no a póżniej to normalne jedzenie do wieczora do pełna:D

Opublikowano

:P Dzisiaj plecki ładnie wpadły. :kox: Idę robić węglowodany i twaróg. :gwizdanie:

Ja rano wszamam owsiankę z jajcami.

Opublikowano

:P Dzisiaj plecki ładnie wpadły. :kox: Idę robić węglowodany i twaróg. :gwizdanie:

Codziennie nie dałbym rady jeść jajek. A w ogóle to nie chciałoby mi się robić na śniadanie jajecznicy. A szczególnie dzwonić garami o tak wczesnej porze jak ja wstaję.

Opublikowano

Codziennie nie dałbym rady jeść jajek. A w ogóle to nie chciałoby mi się robić na śniadanie jajecznicy. A szczególnie dzwonić garami o tak wczesnej porze jak ja wstaję.

100gram platek owsianych pol litra mleka, banan 50g rodzynek 50 moreli suszonych, odzywka bialkowa:) szejk kozak ponad 700 kaloriI:) niemow ze niedasz rady tego wypic;d owsianych juz nie dawalem rady jesc musialem cos wymyslec:))

Opublikowano

ten pimpblast o którym mowa była poprzednio wcale takich zdumiewających efektów nie daję... teraz 3 porcję na raz biorę a efekt nadal dostateczny. nie polecam

Opublikowano

Jak wam źle na odżywkach to czego nie pojedziecie po czymś mocniejszym? :tongue4:

Opublikowano

po wypłacie muszę sobie kupić białko i powinno pomóc, no ale ogólnie po 2 miesiącach to żal jest a nie efekty ;(

cierpliwości, przecież nie urośniesz w np. rok o 10cm w bicepsie, trochę więcej do tego potrzeba

Opublikowano

cierpliwości, przecież nie urośniesz w np. rok o 10cm w bicepsie, trochę więcej do tego potrzeba

co ty gadasz 11cm w 7tygodni da sie :decayed:

poprostu bierzecie gowno nie odzywki :kox: :kox:

ja biore to i uroslem juz 3cm od wczoraj w bicu

http://www.thehealthnews7.com/--mtxw-/m11/

Opublikowano

hehe bo jeszcze ktoś to kupi :polew:

Opublikowano

http://www.thehealthnews7.com/mtx/m02/

mówisz, że 3 cm w jeden dzień :kox: nieźle :naughty:

wiem, że nie urosnę od razu i wcale nie chcę ale jakieś efekty powinny być :confused4:

teraz biorę tą kreatynę i AAKG i na pewno się pompuję ale czy rosnę to ciężko powiedzieć :thumbdown:

Opublikowano

dobre to AAKG:> bo poleclaem przez znajomych bo sam nie jadlem :naughty: :naughty:

Opublikowano

dobre to AAKG:> bo poleclaem przez znajomych bo sam nie jadlem :naughty: :naughty:

powiem Tobie tak, ciężko to określi, bo teraz biorę równiez kreatynę i nie wiem czy to pojmpowanie to zasługa jej czy AAKG :mysli:

Opublikowano

to brzmi jak 3 miliony mieszkań :polew: :polew:

takie rzeczy to tylko w Erze[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 20:54_________________________________________________a i jeszcze zapomniałem dodać po tych 7 tygodniach zjazd w dół o 20kg :wink4::polew:

Opublikowano

to brzmi jak 3 miliony mieszkań :polew: :polew:

takie rzeczy to tylko w Erze[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 20:54_________________________________________________a i jeszcze zapomniałem dodać po tych 7 tygodniach zjazd w dół o 20kg :wink4::polew:

Mi tam po tym idzie, tylko mama mnie podejrzewa o branie sterydow :chytry: :chytry: :embarrassed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: