Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie brzuch będzie dostawał mocno w kość, jest niestety opona i trzeba się jej pozbyć. Do tego dieta obowiązkowo :whistling:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wszystko na jednym treningu.Silka 3 razy w tygodniu i sobie to rozbijam.Do klatki i bica dorzucić można przedramie- ostro wyczerpuje.A do barkow kaptury;)

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano
u mnie brzuch będzie dostawał mocno w kość, jest niestety opona i trzeba się jej pozbyć. Do tego dieta obowiązkowo :whistling:

ja też aktualnie walczę z "nadbagażem" :grin: nie tyle piłowanie brzucha co bieganie jeśli chcesz zrzucić brzuch :wink: ja w miesiąc narazie 5 kg zrzuciłem (lekka dieta do tego) teraz lecę następny miesiąc, zaostrzyłem dietę i dorzuciłem spalacz tłuszczu Olimpa i już mi sporo powietrza z opony zeszło :grin:

Opublikowano
U mnie tak wygląda:

Klatka+biceps,

Plecy+triceps,

Barki+nogi.

Po każdym robie brzuch,a na rozgrzewkę mam bieznie i "stacje" na której rozgrzewam każdą partię po jednym ćwiczeniu po 12-15 powt.

wysłane za pomocą tapki

Robie podobnie. Z tym że robie na przemian barki i plecy z nogami. A brzuch robie przed treningiem, bo na końcu to już nie mam siły :decayed:

Na rozgrzewkę robię też drążek :wink:

Rozgrzewka obowiązkowa bo kontuzja to przeje**** sprawa :thumbdown:

wiadomo 6 paczek musi być zawsze po treningu przynajmniej 3 cwiczenia na brzuszek i tez bedzie dobrze :decayed:

ale Panowie wiecie że trzeba zmieniać Plan treningowy bo mięśnie się przyzwyczajają i d*pa :whistling:

możesz ciut to rozwinąć ?

---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

ja też aktualnie walczę z "nadbagażem" :grin: nie tyle piłowanie brzucha co bieganie jeśli chcesz zrzucić brzuch :wink: ja w miesiąc narazie 5 kg zrzuciłem (lekka dieta do tego) teraz lecę następny miesiąc, zaostrzyłem dietę i dorzuciłem spalacz tłuszczu Olimpa i już mi sporo powietrza z opony zeszło :grin:

co to za spalacz tłuszczu jest ?

Opublikowano
Nie wszystko na jednym treningu.Silka 3 razy w tygodniu i sobie to rozbijam.Do klatki i bica dorzucić można przedramie- ostro wyczerpuje.A do barkow kaptury;)

wysłane za pomocą tapki

no rozumiem. Ja ćwiczę od niedawna i jadę non stop full body na każdym treningu. Na masie mega pompa była a teraz na redukcji trochę siła spadła, ale waga i brzuch też w dół lecą więc narazie zrzucam. od czerwca znowu na masę wejdę i ładnie na lato spuchnę :decayed:

---------- Post dopisany 05-04-2013 at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany 04-04-2013 at 23:58 ----------

jozek726 spalacz zwykły Olimpa - 13 ZŁ ? Olimp Thermo Speed Extreme 30 kaps. SKLEP ? Niska Cena

dobre na pierwszy kontakt ze spalaczem. chociaż ja nie mogę się doczekać aż wreszcie skończę tego olimpa, bo jakiś lepszy spalacz chcę zarzucić :wink:

Opublikowano

tylko żeby potem nie było efektu jojo :decayed: lepszy tzn ? Pokaż może od razu kupię sobie ten lepszy :decayed:

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ----------

ale czytam ze na pierwszy raz w sam raz :decayed: powiedz tylko jak dawkujesz ? jedna przed obiadem i przed śniadaniem ?

Opublikowano

Lepszy jest SAN TIGHT XTREME,a jak ktoś ma dojście to Clenbuterol-ostro podnosi temp.ciała i efekty są dobre.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano
tylko żeby potem nie było efektu jojo :decayed: lepszy tzn ? Pokaż może od razu kupię sobie ten lepszy :decayed:

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ----------

ale czytam ze na pierwszy raz w sam raz :decayed: powiedz tylko jak dawkujesz ? jedna przed obiadem i przed śniadaniem ?

ja to wale go około 20 minut przed treningiem, 4 tabsy aktualnie, pewnie będę brał 5 od przyszłego tygodnia. Znam ludzi co brali po 8 tablet przed treningiem tego Olimpa :decayed: i dlatego też wiele osób uważa ten spalacz za mało wydajny bo trzeba dużo szamać :decayed:

Lepszy jest SAN TIGHT XTREME,a jak ktoś ma dojście to Clenbuterol-ostro podnosi temp.ciała i efekty są dobre.

wysłane za pomocą tapki

właśnie dlatego muszę szybko olimpa wszamać i kupić jakiś mocniejszy. A clenbuterol rzeczywiście podnosi temperature grubo ale to już nie są suple :whistling:

Opublikowano

Ja obecnie na splicie:

Klata, triceps, brzuch

Plecy, biceps

Barki, nogi

Biceps, triceps, brzuch

Roznie cwicze. Czasami dwa dni pod rzad. Czasami jeden dzien przerwy pomiedzy. P treningu jak mam sile to bieznia minimum 20 min i w dni wolne jak jest czas to 40-50 min.

Z tym brzuchem to sie calkowicie zgodze, ze najwazniejsze sa aeroby. Samo cwiczenie brzucha powiekszy tylko jego obwod, bo oprocz zalegajacego tluszczu beda rosly miesnie. A zeby pozbyc sie tluszczu to trzeba niestety troche pochodzic itp.

wysłane GALAXY S3

Opublikowano

Panowie a jak mam straszne zakwasy na brzuchy to powinienem trenować mimo to brzuch? czy odczekać trochę ?

Opublikowano
Panowie a jak mam straszne zakwasy na brzuchy to powinienem trenować mimo to brzuch? czy odczekać trochę ?

Zbyt intensywny trening.Brzucho wystarczy 3 razy w tyg.robić.Co robisz na brzuch? Jak ławkę to sobie odpusc i rób spięcia.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

jak jak miałem zakwasy to robiłem brzuch ale nie taki ciężki trening tylko lekko :wink: i było git

Opublikowano

jak masz straszne zakwasy to odpuść chwilę, 3x w tyg brzuch to max :wink:

Opublikowano

Zbyt intensywny trening.Brzucho wystarczy 3 razy w tyg.robić.Co robisz na brzuch? Jak ławkę to sobie odpusc i rób spięcia.

wysłane za pomocą tapki

Wlasnie chyba dobrze, ze sa zakwasy bo znaczy ze sie nie opierdala a trenuje porzadnie :wink:

Ja zakwasy mam prawie po kazdym treningu.

wysłane GALAXY S3

Opublikowano

jeśli ma się zakwasy to znaczy że trening był dobry, a jeżeli nie, znaczy że trzeba obciążenia dołożyć :decayed: poza tym suple na regenerację i też zakwasów nie będzie jakiś masakrycznych :wink:

ale jak ma straszne zakwasy - pierwszy trening?

Opublikowano

Kurde 3 lata trenuje a tematu o siłce tu nie widziałem wczesniej :decayed:

co do zakwasów są one tylko po pierwszym zmeczeniu mięsnia... :wink: potem taki lekki ból odczówany po treningu to popekane naczynka które się regenerują... oznacza, że rosniesz :wink:

Ja jestem w trakcie 14 tyg. cyklu... cel, suchy mięsien...

dieta:

B: 170g

W: 330g

T: 70g

+ uzupełnienie w suplach...

Obecnie wymiary:

waga 87kg

obw. klatki 114cm

obw. pasa 88cm

obw. uda 62cm

obw. bicepsa 44cm

Opublikowano

wysłane za pomocą tapki

Jak głupie pytanie to sorry ale co to są spięcia ?

Opublikowano

To tak zwane niepełne brzuszki... robisz do momentu spięcia mięśnia i z powrotem...

Opublikowano
Kurde 3 lata trenuje a tematu o siłce tu nie widziałem wczesniej :decayed:

co do zakwasów są one tylko po pierwszym zmeczeniu mięsnia... :wink: potem taki lekki ból odczówany po treningu to popekane naczynka które się regenerują... oznacza, że rosniesz :wink:

Ja jestem w trakcie 14 tyg. cyklu... cel, suchy mięsien...

dieta:

B: 170g

W: 330g

T: 70g

+ uzupełnienie w suplach...

Obecnie wymiary:

waga 87kg

obw. klatki 114cm

obw. pasa 88cm

obw. uda 62cm

obw. bicepsa 44cm

za***iste wyniki :wink: ja dopiero od września trenuje, zacząłem od 2 cykli po 4 tygodnie HST. biceps mi urósł 7 cm :decayed:

Opublikowano

a mi urosl 24cm :kox: