Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

k**wa nie mogę spalić dołu brzucha ..już mnie wk***ia to trochę..napije sie wody to rośnie jak popierdolony :facepalm::decayed:

Opublikowano

na dole ostatni tluszcz zostaje,najgorzej go spalic.

utnij wegli troche i cisnij

Opublikowano

Węgle ucięte, ale muszę chyba więcej aerobów doj**ać :facepalm:

Opublikowano

Albo bzykaj się parę razy dziennie ;)

Opublikowano

ja nie robie aerobow w ogole,wszystko na zarciu opieram.

Opublikowano

ale jak dodasz aeroby to można więcej wszamać :kox:

Opublikowano

wole dac wiecej na treningu silowym niz po nim sie katowac

Opublikowano

można i tak :wink:

Pany pytanie jaki system stosujecie np. przy treningu klaty zaczynacie od małego ciężaru i w górę czy odwrotnie na początku max potem w dół?? zrobiłem dzisiaj klatkę tym drugim sposobem czyli zacząłem od max ciężaru i tak się zastanawiam czy na redukcji to ma sens? skoro i tak na deficycie siły za bardzo nie poprawie?

Opublikowano

przy redukcji skupilbym sie na max spieciach miesnia,mozesz jedna serie 90% max ciezaru zalozyc i zrobic napewno pomoze utrzymac mieso,oczywiscie najbardziej istotnym czynnikiem tu jest kox,dlatego radze wcierac w klate omke :decayed:

Opublikowano

A mi na szczęście siła nie spadła po tygdoniu przerwy :D

Opublikowano

a co wbijasz?:polew:

Opublikowano
przy redukcji skupilbym sie na max spieciach miesnia,mozesz jedna serie 90% max ciezaru zalozyc i zrobic napewno pomoze utrzymac mieso,oczywiscie najbardziej istotnym czynnikiem tu jest kox,dlatego radze wcierac w klate omke :decayed:

wcieram tylko kolejna para sutków zaczęła mi wyrastać na klacie i szukam jakiegoś dobrego zamiennika :kwasny::decayed:

Opublikowano
a co wbijasz?:polew:

Kreatyna w płynie i białko w tabletkach ;)

Plus co drugi dzień kubełek KFC

Opublikowano

A ja zauważyłem, że robiąc dropy skoczyła mi znacznie siła..mięcho objętościowo ni chu ja..ale siła poszła dużo do góry.

Opublikowano

dlatego kazdy powinien znalesc dla siebie zloty srodek :decayed:

stawiam na masc z metki:decayed:

Opublikowano

Mam kumpla co twierdzil ze moc i sila to meta + strzaly... i dzwonil do mnie kilka dni temu ze poszedl na badania do pracy i jak mu zrobili probe watrobowa to lekarka az usiadla i chciala go do szpitala w trybie natychmiastowym klasc. Nigdy nie widziala takich wynikow mowila ze sa na granicy i ze jest to uszkodzenie chemiczne...

Niestety metka z rosji :) na szczescie z tego co wiem kupil 200tab mety i jakis 20 strzalow ale nie wiemczego. Zdarzyl wziac 40 tab i 8 stzalow... mnie to smieszy i za razem przeraza... w jego rozumowaniu on nie pojmuje ze mozna dobrze wygladac na diecie smieje sie jak mu to mowisz ze to nie mozliwe, wiec ma :)

Opublikowano

twoj kumpel chyba popijal ta mete litrem wódy dziennie

Opublikowano

Pany co moze byc ze jak robie bica na modlitewniku to czasem mnie przedramie boli ?? :kwasny: mniej wiecej tu jak na zdjeciu http://storage.sfd.pl/1/images2008/20080408155300.JPG

Opublikowano
Pany co moze byc ze jak robie bica na modlitewniku to czasem mnie przedramie boli ?? :kwasny: mniej wiecej tu jak na zdjeciu http://storage.sfd.pl/1/images2008/20080408155300.JPG

nie tylko Ciebie, mnie normalnie pali :decayed: