Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pepsi_Twist.jpg

nie ma nic lepszego :kox:

chyba że z dodatkiem whiskacza :grin:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

MUSCLE PHARM IRON CRE3 125 POMPA ARNOLD BOOSTER NO (4052127729) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dzięki temu, Twoje włókna mięśniowe doznają SZOKU, który spowoduje ich maksymalny rozrost. To właśnie dzięki produktowi ARNOLDA osiągniesz ciało, o jakim zawsze marzyłeś!

:polew::polew:

Opublikowano
MUSCLE PHARM IRON CRE3 125 POMPA ARNOLD BOOSTER NO (4052127729) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dzięki temu, Twoje włókna mięśniowe doznają SZOKU, który spowoduje ich maksymalny rozrost. To właśnie dzięki produktowi ARNOLDA osiągniesz ciało, o jakim zawsze marzyłeś!

:polew::polew:

:decayed:

Opublikowano

panowie, widze ze znacie sie na rzeczy...

sprawa wyglada tak zaczalem od tygodnia na silke chodzic(chodzilem dwa lata temu pol roku i lepiej sie czulem)...ostatnio sie zaniedbalem (glownie ze wzgledu na prace ciezka fizycznie, ale stwierdzilem, ze tak nie moze byc)...

mam 186 cm i waze 96 kg... chcialbym glownie zjechac z brzucha, bo sie go troche narobilo ale jednoczesnie zdobyc lepsza mase miesniowa tzn. bicka, klate i barki... brzuch wiadomo plaski nie bedzie, ale chcialbym mniejszy...

co mam zrobic? odrzucilem soki i picie gazowane oraz praktycznie wogole nie jem teraz slodyczy (tylko cukier w herbate, ktora pije raz dziennie)...

czy moge zakupic bialko serwatkowe, poniewaz nie przyjmuje tyle kurczakow i ryb, wiec moze niedobór zaspokoic tym?

co sadzicie;)

pozdrawiam

Opublikowano

Ale kark spompował!

Opublikowano

Ooo ja jebia,dobry KOX

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

to sa "techno szrugsy" :polew:

Opublikowano

ale wariat poleciał :facepalm:

w pierwszej fazie to chyba łydki cisnął :grin:

Opublikowano

Panowie pomozecie?:)

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

uloz dobrze zbliansowana diete, rob cardio i moze to jakos bedzie.

wiedzy podstawowej na ten temat jest tyle co o modzeniu 1.9tdi

Opublikowano

Lubię to! :kox:

Opublikowano

ale w czym ci mamy pomóc kolego?

nikt za ciebie michy nie będzie tutaj układał!

poczytaj o fbw i do dzieła:wink:

Opublikowano

sprawa wyglada tak zaczalem od tygodnia na silke chodzic(chodzilem dwa lata temu pol roku i lepiej sie czulem)...ostatnio sie zaniedbalem (glownie ze wzgledu na prace ciezka fizycznie, ale stwierdzilem, ze tak nie moze byc)...

mam 186 cm i waze 96 kg... chcialbym glownie zjechac z brzucha, bo sie go troche narobilo ale jednoczesnie zdobyc lepsza mase miesniowa tzn. bicka, klate i barki... brzuch wiadomo plaski nie bedzie, ale chcialbym mniejszy...

co mam zrobic? odrzucilem soki i picie gazowane oraz praktycznie wogole nie jem teraz slodyczy (tylko cukier w herbate, ktora pije raz dziennie)...

czy moge zakupic bialko serwatkowe, poniewaz nie przyjmuje tyle kurczakow i ryb, wiec moze niedobór zaspokoic tym?

co sadzicie;)

pozdrawiam

Na początek, dieta to jest najważniejsze. Nie trzeba od razu brać białka, poćwicz trochę na początek.

Aeroby na brzuch + dieta + rower czy tam jakieś bieganie i brzuch zejdzie:wink: no i oczywiście siłownia.

Opublikowano

ale mi wyjebało bebzol z dnia na dzień, przesadziłem z węglami :decayed:

Opublikowano

Za dużo pepsi :D

Opublikowano

co sadzicie;)

pozdrawiam

Na początek, dieta to jest najważniejsze. Nie trzeba od razu brać białka, poćwicz trochę na początek.

Aeroby na brzuch + dieta + rower czy tam jakieś bieganie i brzuch zejdzie:wink: no i oczywiście siłownia.

Jeslii chcesz budowac miesnie jakies bialko sie przyda, ciezko jest dostarczyc odpowiednia ilosc protein a przy Twojej masie to trzeba by przyjac dziennie z 250g. Z samego jedzenia ciezko to zrobic przecietnej osobie

Opublikowano

on nie wykorzysta 250g bialka to amator bez podstaw