Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po świąteczny brzuszek :decayed:

Person_brzuch.gif

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak tam stoicie z wagą? u mnie 97 jest ale naczłapałem się wody znowu :(

Opublikowano

u mnie 88 przy 190cm wzrostu, ale ja to nie cwicze bo len jestem :( A musze bo juz brzuszek sie robi :|

Jakie cwiczenia robic na spalanie tluszczu z brzucha? Myslalem, zeby najpierw biegac, zeby to wypocic bo raczej brzuszki nic nie pomoga?

Edytowane przez Kooga

Opublikowano

ćwiczenia w kuchni - dieta oraz wysiłek fizyczny :wink:

Opublikowano

Jak tam stoicie z wagą? u mnie 97 jest ale naczłapałem się wody znowu :(

Szybko nabiłeś :grin:

Mam 104,rozłożyła mnie wczoraj angina,a do tej pory szło zgodnie z planem.

Zaopatrzyłem się w 10kg pierwszej jakości wołowiny.Tydzień,to 3 dni kury,3 steki i jeden rybka,zero koksu nawet odżywek(na razie) :grin:

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Kooga nie ma czegos takiego jak ćwiczenia na spalanie tluszczu. Przestancie czytac Mens Healtha :D

Schudnac mozna jedynie przez ujemny bilans kaloryczny, a to sie robi w glownej mierze w kuchni

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kooga nie ma czegos takiego jak ćwiczenia na spalanie tluszczu. Przestancie czytac Mens Healtha :D

Schudnac mozna jedynie przez ujemny bilans kaloryczny, a to sie robi w glownej mierze w kuchni

Nawet nie wiedzialem, ze jest cos takiego jak Mens Health :grin:

Tak myslalem, trzeba zaczac mniej zrec i pobiegac :D

Czlowiek cale zycie byl chudy a teraz jak juz sie tyje to nie wiadomo jak sie za to zabrac :grin:

Edytowane przez Kooga

Opublikowano

Mniej to nie musisz żreć ale zwracać uwagę na to co jesz :wink:
Zainwestuj w dobry plan dietetyczny oparty na tłuszczach i zrzucaj smalec :)

Opublikowano

Mniej to nie musisz żreć ale zwracać uwagę na to co jesz :wink:

Zainwestuj w dobry plan dietetyczny oparty na tłuszczach i zrzucaj smalec :)

:thumbup1: Musze znalezc kogos kto mi taki plan zorganizuje :hi:

Opublikowano

@reggi

Pamietaj, ze jak nadwyzke zrobi na samym kurczaku i smalcu to tez brzucha nie zrzuci.

Niestety jesli nie ma sie predyspozycji genetycznych bez liczenia kalorii i dbania o prawidlowe makro sie nie obejdzie.

Oczywiscie w wiekszosci wypadkow wystarczy slodkie napoje zamienic na wode, wyrzucic junk food oraz slodycze. Tylko z drugiej strony, jesli te zmiany obejma dodanie masakrycznych ilosci np masla orzechowego to wyjdzie na to samo. Z ta roznica, ze bedzie tyl bardziej zdrowo[emoji14]

Opublikowano

Byleby było zdrowe to masło, bo np. u mnie w marketach itp. nie natknąłem się na zdrowe masło orzechowe :facepalm: 60% orzechów reszta tłuszcz palmowy wypełniacze. Zamiast płacić na necie po 20zet za zdrowe, teraz orzechy blenduje i mam 100% masła orzechowego :wink:

Opublikowano

Zazwyczaj jest tak,że jak ma się dobrą genetykę do palenia tłuszczu,to ciężko buduje się masę i odwrotnie.

Pot, łzy i dieta niema innej drogi.

Edytowane przez GILI

Opublikowano

A ja od poniedziałku wspomagam się spalaczem tłuszczu... Powiem wam że od łykania 18 piguł dziennie odechciało mi się jeść jak wcześniej, nie mam aż tekiego apetytu i mniej mieszcze ;)...

Opublikowano

Jaki spalacz ?
Ja trochę z wagą poleciałem w dół , ale od kwietnia i tak miała być redukcja fatu...teraz tydzień przerwy od siłki i zobaczymy co będzie dalej ;)

Opublikowano

Ja w tydzień zrzuciłem 4 kg, zacząłem mniej jeść po prostu :)

Co dziwne już zaczynam się najadać małymi porcjami :)

Opublikowano

@reggi

Pamietaj, ze jak nadwyzke zrobi na samym kurczaku i smalcu to tez brzucha nie zrzuci.

Niestety jesli nie ma sie predyspozycji genetycznych bez liczenia kalorii i dbania o prawidlowe makro sie nie obejdzie.

Oczywiscie w wiekszosci wypadkow wystarczy slodkie napoje zamienic na wode, wyrzucic junk food oraz slodycze. Tylko z drugiej strony, jesli te zmiany obejma dodanie masakrycznych ilosci np masla orzechowego to wyjdzie na to samo. Z ta roznica, ze bedzie tyl bardziej zdrowo[emoji14]

Nie no musi zrobić deficyt ( ja bym dał na diecie tłuszczowej z wiadomych powodów ) i kręcić cardio, albo intensywny trening siłowy + kompleksy sztangowe...no ale to dla początkującego średnio wykonalne.

Opublikowano

Jaki spalacz ?

Animal Cuts ... Zobaczymy jaki efekt będzie na mnie ....

Opublikowano

@steav oczywiście chodzilo mi o jakies maslo z migdalow lub nerkowcow 100% ;) inne nie wchodza w gre, maslo z orzechow ziemnych nie jest samo w sobie najzdrowszym maslem :)

@reggi kompleksy sztangowe dla poczatkujacego to jest rownoznaczne z zawalem i natychmiastowym zejsciem :) ja raz to robilem i wiecej nie zrobie, bodajze z 50 kg sztanga + przerzucanie opony + pompki ' brzuch

Opublikowano

Nie no wiadomo, że dla początkujących to mało wskazane bo nawet technika kuleje więc jak złączyć 5 ćwiczeń w jeden kompleks.

Opublikowano

Ja do cwiczen dorzucilem nowa mame 6 latka....