Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obojętnie kto. Kazdy z nas powinien poczytać zanim cos weźmiemy.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak ktos nie czyta i nie sprawdza co bierze to jest de#ilem ;) Poza tym selekcja naturalna dziala :)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Tzieland

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Hawajach 27 osób z ciężkim uszkodzeniem wątroby biorących ten specyfik.Kilku z nich otrzymało już przeszczep wątroby inni czekają na dawce. Kilku samoczynnie wyzdrowiało po odstawieniu. Liczba przypadków w miedzyczasie wzrosła do 56 zachorowan. Amerykanski urząd kontroli FDA zmusił dystrybutora USP do zniesienia z rynku tego produktu.

Tyle w skrócie.

Kolego zanim wziąłem to przeczytałem informacje na temat tego spalacza. Amerykanie to debile i nie jest to fakt znany od 15 minut.. skoro na opakowaniu jest napisane jedna tabletka to znaczy jedna tabletka, a nie głupie myślenie - skoro jedna działa za***iście, do dwie będą działały jeszcze lepiej/skuteczniej ;)

Wszystko w nadmiarze szkodzi nawet witaminy.

Tomek dietę miałem dopiętą, ale za***iście ciężko mi było wypocić się na treningu. Niektórzy mają tak że popracują 20 minut w progu 70% maksymalnego tętna i już są zalani. Ja niestety tak nie mam i spalacz skutecznie to na mnie wymusza podczas cardio.

Dawaj na PW ktory?

Patent na syfy - Witamina B5 i L carnityna. Stosowane regularnie w podanych dawkach działają na syfy w moim przypadku skutecznie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie ciężki trening mi się szykuje a mianowicie robienie dzieciaka ;). Odstawić białko i krete czy bez sensu? :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak żona ładna to pamiętaj że na pomoc kolegów z forum zawsze można liczyć :-)

Opublikowano

A są ładne żony po 7 latach małżeństwa? ;)

Opublikowano

Dla kolegów są :)

Opublikowano

Hahaha :D to jak myślicie może mieć negatywny wpływ branie odżywek?

Opublikowano

Odżywek raczej nie :)

Zresztą swego czasu za małolata ćwiczyłem, brałem białko, kreatyne, a syn za dwa miesiące będzie miał osiemnastkę :)

Opublikowano

Mój ma 6 lat i trzeba mu towarzystwa ;)

Opublikowano

Dasz radę :-)

Opublikowano

Moi znajomi co już kawałek czasu spędzili na śiłowni ,zawsze powtarzali że lepiej oczyścić organizm z odżywek zanim bd planowali dziecko.Z jednej strony białko ,kreatyna itp. nie są środki jakiegoś ryzyka ,ale fakt zawsze to lepiej odstawić na pewien czas.

Opublikowano

No właśnie gadałem z lekarzem i powiedział że jeśli nie żywie się tylko tym to luz :). Ja tylko w dni treningowe sobie sypie i tak ;)

Opublikowano

No to ja się wypowiem, wszelkie spalacze, pasy na brzuch które rzekomo ''przyśpieszają'' spalanie tkanki tłuszczowej to mit i wyciąganie kasy z protfela, pamiętajcie też że wszystko to co bierzemy (nawet białko,kreatyna,bca - czyli podstawa) TO CHEMIA

to nie jest zdrowe i wpływa na nasz organizm, przede wszystkim wątrobę. jeden bierze i sie cieszy że jest ok a drugi lata do kibla na treningu bo nie przyswaja. jeżeli chcecie schudnąć to przestańcie się użalać tylko zastosujcie najlepszą metodę która sprawdza się w 100% na każdym:

DIETA, AEROBY, DIETA AEROBY, DIETA AEROBY ---> WYTRWAŁOŚĆ

przede wszystkim każdy powininem patrzyć jak zachowuje sie jego organizm, ja zawsze robietrening pod siebie nawet jesli kolega podnosi wiecej na klate mam to w d*pie bo ja wiem najlepiej co musze robić zeby było dobrze.

POZNAJ SWÓJ ORGANIZM, nie czytaj info w necie że to działa tamto nie działa.

ja używam jedynie bca kreatyny i białka i czuję co nieco na wątrobie jak nie zrobie przerwy na kreatynie. jednak nie ma co przesadzać i takie minimum można sobie łyknąć.

aha no i uważajcie na ''trenerów personalnych'' którzy robią kursy w tydzień i pracują jako trenerzy na siłowni :facepalm: to jest największa porażka

Opublikowano

Oczywiste oczywistości ;). Ja już dawno z ciężarów zszedłem na rzecz jakości ;)

Opublikowano

Oczywiste oczywistości ;). Ja już dawno z ciężarów zszedłem na rzecz jakości ;)

o których (jak z doświadczenia wiem) wiele osób nie zdaje sobie sprawy :D

słusznie, Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam takie banalne pytanie ...

Kończą mi się witaminy i muszę zakupić kolejne ale z obecnych witamin meczą mnie gabaryty tabletki, ciężko przełknąć...

Obecnie mam witaminy z firmy "ostrovit" a konkretniej multi, D3+K2, Omega 3....

Dawkowanie przed posiłkiem .... Dobra opcja z rana bo później albo zapominam albo nie mam czasu.

Macie do polecenia jakieś właśnie takie witaminki z dawkowaniem przed posiłkiem z rana i normalnymi gabarytami tabletek ?

Opublikowano

zalezy na jakim jestes etapie i czy przyjmujesz sterydy ;)

Opublikowano

Jak bierze multiwitaminy z Ostrovii to na pewno nie jest na bombie xD haha

Opublikowano

No właśnie gadałem z lekarzem i powiedział że jeśli nie żywie się tylko tym to luz :). Ja tylko w dni treningowe sobie sypie i tak ;)

współcześni lekarze :facepalm:

a proponował antybiotyk do treningu ? :D