junior_tdi Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 na mięśnie to plastry rozgrzewające przyklejaj Nie mogę bo mnie parzą jak sam skurczysyn Panowie jakie BCAA polecacie? Ja brałem ActivLab ( cytryna i pomarańcza ok, wiśnia syf ) , ale teraz kupiłem HiTec..skład prawie 2x takie dawki co ActivLab, a droższy o 5 zł mnie też trochę piekły w kolano ale po godzinie już tak nie parzą tylko ładnie grzeją apropos bcaa to ja biorę HiTec Nutrition, smak wiśniowy - skręca ryj ale na mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Tak poza konkursem ..skład BCAA.. ActivLab - 59, 99 zł / 500 g Skład: Zawartość w 10 g: L-leucyna 2,5 g L-walina 1,25 g L-izoleucyna 1,25 g L-glutamina 3,5 g HiTec - 64,34 zł / 500 g Skład: (13g - 1porcja) L-Leucyna 5000 mg L-Izoleucyna 2500 mg L-Walina 2500 mg Witamina B3 1,8 mg Witamina B6 0,20 mg Witamina B12 0,10 µg FA - 69 zł - 400 g [TABLE=width: 99%] Porcja: 5g Energia 85 kJ / 20 kcal Białko 5g L-Leucyna 2500 mg L-Izoleucyna 1250 mg L-Walina 1250 mg [/TABLE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 A z jakiej odżywki FA wyszły takie wartości? Bo ciekawi mnie cena do składu. Sprawdzałem dużo BCAA ale ni cholery nie mogę znaleźć niczego co by odpowiadało temu co napisałeś. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 69.00 zł Fitness Authority Xtreme BCAA 5000 400g - SKLEP - cena, opis, skład i działanie https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sWP5XRRvD8w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ja te uwazam na naj bcaa sa tak skondensowane ze styka 3g na porcie 52 ZŁ ? Aminostar BCAA - 300g SKLEP ? Niska Cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ja te uwazam na naj bcaa sa tak skondensowane ze styka 3g na porcie52 ZŁ ? Aminostar BCAA - 300g SKLEP ? Niska Cena Ale słaby skład przecież. Zdecydowanie najlepiej wychodzą bcaa z FA Że ja ich wcześniej nie widziałem. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Skład w FA masz porównywalny do Hitec'a Tylko FA ma 400 g w opakowaniu, a Hitec 500 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Skład w FA masz porównywalny do Hitec'a Tylko FA ma 400 g w opakowaniu, a Hitec 500 g I prostym liczeniem wychodzi, że Hitec jest gorszy Policz sobie ile w hitecu masz porcji po 13 gram i ile porcji masz w FA po 10 gram Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ja bym sie tutaj porcjami nie sugerowal poniewaz im wiecej bcaa wezmiesz tym lepiej na tyym wyjdziesz slowa zawodowych kulturystow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No ok ale i tak fa wychodzie lepiej Bo na porcję jest tyle samo bcaa. A skoro z fa mozesz wziac ich wiecej to wiecej bcaa przyjmujesz Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 z tym FA to bede mial na wzgledzie bo teraz wlasnie mialem kupowac bcaa. musze wybrubowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja zawsze brałem anticatabolixa bo z glutamina jest ale teraz też wypróbuję tego co Reggi wrzucił Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No ok ale i tak fa wychodzie lepiej Bo na porcję jest tyle samo bcaa. A skoro z fa mozesz wziac ich wiecej to wiecej bcaa przyjmujeszWysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Lepiej tzn? W porównaniu hitec vs fa to hitec wychodzi taniej w przeliczeniu na jedna poracje (10g) czystego bcaa hitec-1,67zł fa-1,73zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No ok ale i tak fa wychodzie lepiej Bo na porcję jest tyle samo bcaa. A skoro z fa mozesz wziac ich wiecej to wiecej bcaa przyjmujeszWysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Lepiej tzn? W porównaniu hitec vs fa to hitec wychodzi taniej w przeliczeniu na jedna poracje (10g) czystego bcaa hitec-1,67zł fa-1,73zł Ale w 10g hiteca nie masz tyle samo bcaa co w 10g fa Zeby bylo tyle samo bcaa w porcji to hiteca musisz przyjac 13g a fa 10g Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No ok ale i tak fa wychodzie lepiej Bo na porcję jest tyle samo bcaa. A skoro z fa mozesz wziac ich wiecej to wiecej bcaa przyjmujeszWysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Lepiej tzn? W porównaniu hitec vs fa to hitec wychodzi taniej w przeliczeniu na jedna poracje (10g) czystego bcaa hitec-1,67zł fa-1,73zł Ale w 10g hiteca nie masz tyle samo bcaa co w 10g fa Zeby bylo tyle samo bcaa w porcji to hiteca musisz przyjac 13g a fa 10g Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Przeciez napisałem że czystego bcaa czyli: 10g bcaa w 13g proszku hitec-1,67zł 10g bcaa w 10g proszku fa-1,73zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nie wiem jak FA..ale Hiteca dziś rozdziewiczyłem i grapefruit jest pyszny.. Activlaby smakowo przy tym to ścierwo Ogólnie kupiłem sobie też stabilizatory na nadgarstki z Olimpu i uderzyłem po tygodniowej przerwie na trening. Stabilizatory na prawdę dają sporo, mega usztywnienie. Przymierzałem takie ściągane z neoprenem z Treca i już nie były takie fajne, a nawet trochę uwierały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dzisiaj na siłowni zasiadłem do wioślarza i zaczynam sobie pykać . Obok na takim samym zasiada koksik około 90 kg (ja biedne 70 ) i pyta mnie czy się założymy o dwie dychy Który zrobi więcej powtórzeń w 15 minut. (na maksymalnej 10). Ja Mu na to że chętnie ale jedziemy pół godziny i zakładamy się o dwieście Koksik wymiękł przy 450 powtórzeniach. Mój wynik jest poniżej : No i Koksik przyniósł z szatni : Pewnie na odżywki miał Ja nic nie biorę. Od dwóch miesięcy regularnie siłownia : poniedziałek, środa i piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dzisiaj na siłowni zasiadłem do wioślarza i zaczynam sobie pykać . Obok na takim samym zasiada koksik około 90 kg (ja biedne 70 ) i pyta mnie czy się założymy o dwie dychy Który zrobi więcej powtórzeń w 15 minut. (na maksymalnej 10).Ja Mu na to że chętnie ale jedziemy pół godziny i zakładamy się o dwieście Koksik wymiękł przy 450 powtórzeniach. Mój wynik jest poniżej : http://s21.postimg.org/dqpygwocj/24_05_008.jpg No i Koksik przyniósł z szatni : http://s10.postimg.org/4r2jlcjyd/24_05_009.jpg Pewnie na odżywki miał Ja nic nie biorę. Od dwóch miesięcy regularnie siłownia : poniedziałek, środa i piątek o Szatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dzisiaj na siłowni zasiadłem do wioślarza i zaczynam sobie pykać . Obok na takim samym zasiada koksik około 90 kg (ja biedne 70 ) i pyta mnie czy się założymy o dwie dychy Który zrobi więcej powtórzeń w 15 minut. (na maksymalnej 10).Ja Mu na to że chętnie ale jedziemy pół godziny i zakładamy się o dwieście Koksik wymiękł przy 450 powtórzeniach. Mój wynik jest poniżej : http://s21.postimg.org/dqpygwocj/24_05_008.jpg No i Koksik przyniósł z szatni : http://s10.postimg.org/4r2jlcjyd/24_05_009.jpg Pewnie na odżywki miał Ja nic nie biorę. Od dwóch miesięcy regularnie siłownia : poniedziałek, środa i piątek plywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gies0 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dzisiaj na siłowni zasiadłem do wioślarza i zaczynam sobie pykać . Obok na takim samym zasiada koksik około 90 kg (ja biedne 70 ) i pyta mnie czy się założymy o dwie dychy Który zrobi więcej powtórzeń w 15 minut. (na maksymalnej 10).Ja Mu na to że chętnie ale jedziemy pół godziny i zakładamy się o dwieście Koksik wymiękł przy 450 powtórzeniach. Mój wynik jest poniżej : http://s21.postimg.org/dqpygwocj/24_05_008.jpg No i Koksik przyniósł z szatni : http://s10.postimg.org/4r2jlcjyd/24_05_009.jpg Pewnie na odżywki miał Ja nic nie biorę. Od dwóch miesięcy regularnie siłownia : poniedziałek, środa i piątek :grin: daj namiary na siłke też się z nim założe :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi