ryssioo Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 moje auto jak w temacie. sprowadzone z holandii w lecie tego roku w takim stanie jak na zdjeciach... http://ryssioo.fotosik.pl/albumy/291801.html
Johnyjurek Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Czy tylko ja nie widze fotek? Zrób cos z tym
marekg Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Ja tam widze no chyba, ze kolega rysioo juz poprawil. Szkoda, ze nie ma fotek wnetrza. Ogolnie wyglada przyzwoicie, tak jak lubie, bez "udziwnien" Ciekawe kiedy ja bede mogl sie pochwalic swoim (pytanie retoryczne, wiadomo ze jak kupie... )
Nowak_zg Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 ladna seria dla mnie pierwsze do wymiany poszly by tylnie lampy na cos bardziej "nowszego" zycze bezproblemowej eksploatacji
ryssioo Opublikowano 16 Października 2007 Autor Opublikowano 16 Października 2007 heeh fotki strzelane "na szybko" niedlugo dorzuce jeszcze kilka
grafi Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Fajne małe inwestycje i będzie lux
ryssioo Opublikowano 17 Października 2007 Autor Opublikowano 17 Października 2007 heeh fotki strzelane "na szybko" niedlugo dorzuce jeszcze kilka jak obiecywalem tak sie stalo
Szuder Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 ładna seria... ... planujesz jakieś zmiany?? ja bym wymienił na początek lampy na nowsze (II lift - dla fanów ładnej serii) większy felunek gleba i już bedzie inaczej, tzn piękniej....
ryssioo Opublikowano 17 Października 2007 Autor Opublikowano 17 Października 2007 planujesz jakieś zmiany?? no narazie z funduszem kiepsko sporo poszlo na garaz, rozrzad, olej i kola na zime. ale na wiosne pomysle
grippen Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Łada seria jak każde zmięń lampy przód ori II Lift lampy tył taksamo lusterka w kolor adwożia i klamki i kierunki w błotnikach
marekg Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 NIC NIE ZMIENIAJ , dobrze wyglada i niech tak zostanie.
mega13 Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Witamy!! :th: cały dzień walisz dziwnymi postami, aż ci się pomyliło...to nie jest Newbie dział, na 5 dni ostrzeżenie [pre_pl]
Rekomendowane odpowiedzi