marcin_o23 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 tylko program zrobiony, chyba wole przesiąść się na 3.0tdi Q niż rezać ten silnik
Pomyk Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W sumie tak, ale zrobić coś samemu, a kupić gotowe to jest różnica Gdybyś ten porządnie zrobił to już autko do śmierci
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Reznako! więc jesteś pierwszą osobą co nie jest za ledami Drugą Marcin z tymi drzwiami pasażera świetny pomysł. Trzecią. Mimo, że u mnie zawitały takie same lampki to wewnąrz światło jest słabe. Zależy co kto lubi.
marcin_o23 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 no właśnie tego chce uniknąć a brne w to auto bez opamiętania
ucho.77 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Reznako! więc jesteś pierwszą osobą co nie jest za ledami Drugą Marcin z tymi drzwiami pasażera świetny pomysł. Trzecią. Mimo, że u mnie zawitały takie same lampki to wewnąrz światło jest słabe. Zależy co kto lubi. ciebie o to akurat nie podejżewałem:decayed:
sector Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Marcin wreszcie luknołem na twojego pażdziocha - ładnie go zmodziłeś tyle nowych gratów tam wstawiłeś ,że A4 przybrala na wadze sporo KG . A podobno kierę teraz nową będziesz wstawiał ? he he -
marcin_o23 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 na razie kiera zostaje ta co mam, no fakt kilogramów przybyło sporo, kilka rzeczy jeszcze czeka na montaż, wiosna
sector Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 na razie kiera zostaje ta co mam, no fakt kilogramów przybyło sporo, kilka rzeczy jeszcze czeka na montaż, wiosna To podobnie jak u mnie - jak się ociepli to biorę sie za montaż tego i owego http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-awx-czarna-4-tuningu-silnika-sesji-zdjeciowej-avant-sector-rotces-262185/, Widzę że na spotach w Kato się pojawiasz , będę musiał więc podjechać i luknąć na twoją A4
marcin_o23 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nie pojawiam się ale to się zmieni, raz na jakiś czas wpadne
julo23 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Kurcze, Marcin, dałbyś sobie troche spokój z tym modzeniem, daj szanse innym Cię dogonić. W tym roku pewnie znowu inną fele zapodasz na sezon letni.
marcin_o23 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no raczej przesadzasz pare mało znaczących pierdół nazywasz grubym modzeniem
marcin_o23 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 jeszcze nie, moduł kupiłem usa, szukam europe
sector Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A jesteś zadowolony z tych nakładek na pedały - nie ślizga się noga na tym metalu?
marcin_o23 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nakładki są fajne, noga się nie ślizga bo są na nakładkach specjalne gumy, za to widok bezcenny
jozek726 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nakładki są fajne, noga się nie ślizga bo są na nakładkach specjalne gumy, za to widok bezcenny nic dodać nic ująć , widok jest
sector Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to już wiem , co znowu kupie - ehh te forum mnie wykończy .
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to już wiem , co znowu kupie - ehh te forum mnie wykończy . twój portfel
pocas Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Klamka jest od anglika? Kabelek trzeba ciągnąć czy wszystko jest już w drzwiach? ps. zderzak siedzi już na aucie. Jest kosa ;]
Rekomendowane odpowiedzi