Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] A3-->A4 b6 avant s-line plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tak patrze na takie wymodzone auta i na swojego golasa dziad-line to już jutro z chęcią wyjeżdżałbym do roboty :decayed::decayed:

może to sposób na bezrobocie w tym kraju i ogolna niechec do pracy ? :decayed:

Opublikowano
to już wiem , co znowu kupie - ehh te forum mnie wykończy .

twój portfel :polew:

zaiste to prawda :polew::polew::polew:

Opublikowano

Czasami jak sie nie wejdzie na to forum ze 2-3 dni to jakie są oszczędności ! :wink:

Opublikowano
  • Autor

pocas klamka nie jest z anglika :grin: tylko z usa, miałem cały boczek więc przełożyłem klamkę z całą kompletną instalacją i wszystko działa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to w hamerykańskiej wersji w klamce było otwieranie i zamykanie... suuuper... szkoda, że nie zrobią angielskiego amerykańca:kox:, moja szanowna zawsze marudzi, że nie może otworzyć jak ją zamknę w aucie :decayed:

Opublikowano

o tu jeszcze nie byłem

a jest nawet na co popatrzeć :decayed::wink:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: w aucie pare nowych pierdół, wycieraczka tylnej klapy z q5, włącznik świateł własnego pomysłu :naughty: i lusterko fotochrom na pokładzie, jeszcze tylko podpiąć i będzie cacy
Opublikowano
mała aktualizacja tematu, zbieranie gratów na sezon 2011 trwa :naughty:

Plany:

- zderzak s-line z otworami na spryski - kupiony teraz tylko malowanie

- kratki, gril w zderzak,zaślepki sprysków - kupione - wszystko nowe sztuki, jak znajde spryski w dobrej cenie też kiedyś będą

- listwy s-line - kupione - malowanie

- lusterka od rs4 b7 - kupione :kox:

- dokładka tył s-line bez otworów na wydech - poszukiwania trwają ale pewnie zamówie w getem

- lotka s-line - szukam

marzec/kwiecień program u Aligatora :evil:

w sumie w tym sezonie chce aby na aucie wylądował pakiet s-line zewnętrzny i będzie komplet :naughty:

a na jesień rezam navi

http://img832.imageshack.us/img832/6644/dsc0452qd.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/3023/dsc0451r.jpg

http://img573.imageshack.us/img573/3707/dsc0453bx.jpg

czekam tylko na ładną pogodę i powoli zaczynam działać

kolego mam pytanie , ile kosztowały Ci te kratki do zderzaka i halogenów ??

Opublikowano

od halogenów o ile dobrze pamiętam to po 97zeta

Opublikowano
od halogenów o ile dobrze pamiętam to po 97zeta

rozumiem u mnie kosztowały 95zeta.szt

atrapa z s-line kosztowała 480zeta :facepalm:

musiałem kupić bo nie pasowała mi stara atrapa pod zderzak gdy kupiłem zderzak z s-line :facepalm: a myślałem że podejdzie jednak nie był problem.

o taką atrapę kupiłem NOWY GRILL ATRAPA AUDI A4 S4 B6 S-LINE ORYGINAŁ (3177698885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a wiem że stary grill nie będzie mi pasował to pewnie będę musiał grill kupić NOWY GRILL ATRAPA AUDI A4 S4 B6 S-LINE ORYGINAŁ (3177698870) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

grill jest ten sam co w serii, nic nie musisz kupować. Tez z linka jest z wersji S4

Opublikowano

grill jest ten sam co w serii, nic nie musisz kupować. Tez z linka jest z wersji S4

tak zgadza się no ale wiesz kolego kupiłem atrapę i powiem że to będzie brzydko wyglądało cały zderzak z s-line z kratami a na masce tam gdzie jest grill jest zwykły grill i to mi nie będzie pasować z wyglądu , pasuje jednak wymienić cały grill na s-line wtedy będzie pasowało echh narazie brak hajsu :kwasny: 4 i pół stówy ehh

Opublikowano

tak zgadza się no ale wiesz kolego kupiłem atrapę i powiem że to będzie brzydko wyglądało cały zderzak z s-line z kratami a na masce tam gdzie jest grill jest zwykły grill i to mi nie będzie pasować z wyglądu , pasuje jednak wymienić cały grill na s-line wtedy będzie pasowało echh narazie brak hajsu :kwasny: 4 i pół stówy ehh

nie wiem czy cie dobrze kolego zrozumiałem ale chcesz wymienić grill na masce na jakiś s-line i tu cię zdziwię bo to jedno i to samo :wink:. Inny jest tylko ten z S4:naughty:. No chyba że chodzi ci o co innego

Opublikowano

nie wiem czy cie dobrze kolego zrozumiałem ale chcesz wymienić grill na masce na jakiś s-line i tu cię zdziwię bo to jedno i to samo :wink:. Inny jest tylko ten z S4:naughty:. No chyba że chodzi ci o co innego

witam:hi: tak chcę wymienić grill , bo ten którym mam ori nie będzie pasować do atrapy pod zderzakiem i tak głupio to wyjdzie :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

ale grill w masce pasuje do grilla s-line, nie ma grila w maskę s-line, jest s4 i w zderzaku s4 też jest inny

Opublikowano

jedna fotka, a wiele wyjaśnia

UltraSport%20vs%20S4%20022.jpg

Opublikowano

no nie da się tego inaczej wytłumaczyć :doh:

Opublikowano

no to ja mam atrapę i kratki pod halogeny pod zderzaka ze prawej na zdjęciu , qrde to s4:facepalm: a chciałem s-line , przed kupnem pytałem się czy atrapa jest z s-line czy s4 powiedzieli że s-line więc kupiłem a teraz przy zamontowaniu nie będzie mi pasował grill z wyglądu ;/

Opublikowano
  • Autor

ponieważ aluminium strasznie mi się znudziło wpadł carbon z s4, podoba mi się :decayed:, dekor z deski będzie bez napisu quattro :naughty:

img0184cz.jpg

img0185fw.jpg

img0186tu.jpg

img0187uy.jpg