Pawlo 2004 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Malowałem juz lampy bo jestem lakiernikiem. najpierw golf II poziej III, w golfie IV nie musiałem bo miałem juz ori ciemne, w A6 Avant nie wypada przyciemniać a w A4 się zastanawiam Najczęściej robi się to tak ze do lakieru bezbarwnego dodaje się czarnej bazy i efekt murowany ale najpierw papier wodny i jazda, trzeba lampki zmatować Trzeniu
marcin j Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Trzeniu no to dałeś w palnik , no ale foty wrzuć , chyba że zabrałeś sie za matowienie i ponowne malowannie
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Panowie... się wkurwiłem ;( jak ma złazić to maluje od nowa
Tomeks Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dziękuję Panowie w tym aucie nic już się nie da zj***ć :gwizdanie:,można było jeszcze lampy,ale już to zrobiłeś :gwizdanie: także ... dziękuj,dziekuj :oklaski:,nic ci juz nie zostało
PABLO Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 dziękuj,dziekuj :oklaski:,nic ci juz nie zostało Na pewno :?:
Tomeks Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 dziękuj,dziekuj :oklaski:,nic ci juz nie zostało Na pewno :?: no można by jeszcze silnik ,ale to jedno z lepszych BDH w europie(jak nie najlepszy -wtajemniczeni wiedzą dlaczego ),wiec miejmy nadzieję że się powstrzyma
marcin j Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dziękuję Panowie w tym aucie nic już się nie da zj***ć :gwizdanie:,można było jeszcze lampy,ale już to zrobiłeś :gwizdanie: także ... dziękuj,dziekuj :oklaski:,nic ci juz nie zostało Padłem Trzeniu, na Twoim miejscu robiłbym to na świeżo,trzeba był napisać , że to wersja na brudno i że rezanie nie skończone
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Widzę że Tomeksa ponosi... pozwól że wyjaśnie Ci gdzie leży Twój problem jak spotkamy się na światłach
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Jedz z tymi lampami do lakiernika, zabierze ci za to moze ze 100zł a będziesz miał igiełke ze sprejem do audi się nie podchodzi jak jeszcze tego bezbarwnym nie zrobiłeś to bierz rozpuszczalnik i to zmywaj tylko najpierw sprawdz czy z plastikien nic nie bedzie się działo w zetknięciu z rozpuszczalnikiem. Jak juz zejdzie to papier na mokro 800 moze być i jazda i nie maluj tego sprejem tylko tak jak pisałem wyzej lakier z domieszka bazy i bedzie kosmos :kox:
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 przestańcie już ze mnie polewać człowiek uczy się całe życie faktycznie , oddam do lakiernika tylko czy komuś będzie się opłacało malować za 100-200pln?
Tomeks Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Widzę że Tomeksa ponosi... pozwól że wyjaśnie Ci gdzie leży Twój problem jak spotkamy się na światłach chcesz cierpieć ,niema sprawy
PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja założył bym lotkę jak ma Adaś: Mały szczegół a cieszy
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Widzę że Tomeksa ponosi... pozwól że wyjaśnie Ci gdzie leży Twój problem jak spotkamy się na światłach chcesz cierpieć ,niema sprawy obawiam się że nie pierdniesz niespodzianka wkrótce
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 oddam do lakiernika tylko czy komuś będzie się opłacało malować za 100-200pln? spokojnie, to czysty interes bo nie idzie sie przy tym narobic a pochłonie to max 2 godz z malowaniem, szkoda ze mieszkasz tak daleko , zrobiłbym ci to bez problemu w godzinke
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 oddam do lakiernika tylko czy komuś będzie się opłacało malować za 100-200pln? spokojnie, to czysty interes bo nie idzie sie przy tym narobic a pochłonie to max 2 godz z malowaniem, szkoda ze mieszkasz tak daleko , zrobiłbym ci to bez problemu w godzinke hmmmm , w sumie mogę wysłać
poziek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Jak już ktoś tu napisał...już bardziej się zj***ć nie da tego auta...trafiło na rzeźnika :kox: :kox: :kox:
lukaszr Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 no można by jeszcze silnik ,ale to jedno z lepszych BDH w europie(jak nie najlepszy -wtajemniczeni wiedzą dlaczego ) Najlepszy bo ... ? obawiam się że nie pierdniesz niespodzianka wkrótce Robisz chipa na 250KM i 1000nm momentu ?
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 przestańcie już ze mnie polewać człowiek uczy się całe życie faktycznie , oddam do lakiernika tylko czy komuś będzie się opłacało malować za 100-200pln?
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 1.Najlepszy bo ma takiego właściciela 2. Nie , zakładam magnetyzer
Rekomendowane odpowiedzi