mrogal Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Fura po modzie wyplula 118 KM dawno takiej padliny rogal nie goscil
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Fura po modzie wyplula 118 KM dawning takiej paramilitary rogal niece goscil Żartujesz 118km Co nie domagało [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 13:31_________________________________________________Nie no blefujesz tooszto w serii pewnie 100km by miało ja obstawiam ze wyszło 14X
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Z takim niuton będzie ładnie latać wyniki i rozkład momentu Solar pokaże
Michał Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 A co ten Solariusz ma tam namodzone że taki wynik? Turbo od 1Z?
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 A co ten Solariusz ma tam namodzone że taki wynik? Turbo od 1Z?
paput Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Fura po modzie wyplula 118 KM dawno takiej padliny rogal nie goscil taaa a tam pewnie 200 kunia i zrywa papę z dachów w całym Chełmie
_Solar_ Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 A co ten Solariusz ma tam namodzone że taki wynik? Turbo od 1Z? mody pełną para idą ni ma opierdalania sie
puertoss Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 sie rozkrecil chlopaczyna :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 sie rozkrecil chlopaczyna :gwizdanie: a pana to juz kaaaaawał czasu tu nie widziałem albo sie dobrze kryjesz
paput Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 sie rozkrecil chlopaczyna :gwizdanie: a pana to juz kaaaaawał czasu tu nie widziałem albo sie dobrze kryjesz bryka po składzie budowalanym
pastaldo Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 sie rozkrecil chlopaczyna :gwizdanie: a pana to juz kaaaaawał czasu tu nie widziałem albo sie dobrze kryjesz bryka po składzie budowalanym avantem wozi cement i cegły
puertoss Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 sie rozkrecil chlopaczyna :gwizdanie: a pana to juz kaaaaawał czasu tu nie widziałem albo sie dobrze kryjesz bryka po składzie budowalanym :gwizdanie: siedzenia już poskładane.. teraz znów jest do przewozu osób
Mario82A4 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Solar a jak zrobiłeś tą temp w liczniku ? Da sie to wyrezać w zwykłym liczniku czy trzeba inny kołować ? Inna manetka jest potrzebna ?
rafalekx Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Solar a jak zrobiłeś tą temp w liczniku ? Da sie to wyrezać w zwykłym liczniku czy trzeba inny kołować ? Inna manetka jest potrzebna ? do czego inna manetka? Zwyczajnie kupujesz wyświetlacz od temp. podpinasz pod czujnik i lala, wydaje mi się że nie trzeba nic wycinać? Pewnie jest jakaś maskowniczka w liczniku że tylko pyk myk i wyjęta. Solar ale masz brzydki samochód
_Solar_ Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Solar a jak zrobiłeś tą temp w liczniku ? Da sie to wyrezać w zwykłym liczniku czy trzeba inny kołować ? Inna manetka jest potrzebna ? do czego inna manetka? Zwyczajnie kupujesz wyświetlacz od temp. podpinasz pod czujnik i lala, wydaje mi się że nie trzeba nic wycinać? Pewnie jest jakaś maskowniczka w liczniku że tylko pyk myk i wyjęta. Solar ale masz brzydki samochód tak jak pisał rafalex wyzej wyciagasz licznuk zaslepkę zdejmujesz lutujeszze 3 kabelki i po kłopocie Dziękuje za komplemencik wiem mze jest fajny [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 09:16_________________________________________________pany podpowiedzcie czy szukac szprzegła z AWX czy oddac swoje stare na wzmocnienie do radzika za duzo niutona mam i juz sie chyba jego zywot konczy
Rekomendowane odpowiedzi