topor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 cieszę sie, umrę mądrzejszy apropos mazdy a teraz koniec OT !!!!
Exeo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 cieszę sie, umrę mądrzejszy apropos mazdy a teraz koniec OT !!!! Cena jednego wtrysku DENSO prosto od producenta do Ave 2.0 D4D 1500 zł plus koszta przesyłki, przy zwrocie:hi: Umrzesz mądrzejszy apropos I toyoty - bez obrazy, ale tak właśnie się tworzą mity
Bialy387 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Czas żebyś pokazał jakieś mody w aucie to wtedy zakończą ten głupi OT
mgtan Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 dobrze mówi dać mu piwa ;p p.s. Exeo co to jest 200 tys na diesla? miałem nissana Sunny 1.4 90 KM i nalatałem 550.000 km i sprzedałem dalej i jeździ sobie parch dalej, rdza go jje ale silnik... najlepsze to że po za przeglądami to robiłem tylko szczotki rozrusznika ..tak przebieg od początku udokumentowany z ASO jak kupowałem to miał kilkadziesiąt tysięcy km..to były czasy no a więc Topor pokazuj co tam wyrezałeś lej wache i jeździj... będzie problem będziemy sie martwili, nie ma problemu nie ma co go szukać
czarny Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 fajny silniczek wyrwałes:D a co do koloru byłem pierwszy na forum z takim:D
topor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Czas żebyś pokazał jakieś mody w aucie to wtedy zakończą ten głupi OT w ramach modów dzisiaj odebrałem wszystkie filtry, a w poniedziałek odbieram olej. a dla zabicia czasu przymierzyłem koło na lato;p -jedna z opcji, jak koncowo wyjdzie to jesczee nie wiem Uploaded with ImageShack.us
turdzi Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 a za ile i gdzie masz te Sportec ' ki ?
MAGIC87 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 a dla zabicia czasu przymierzyłem koło na lato;p chyba zarty se robisz... w B5 jakie koła były a tu takie tylko chcesz dac?
topor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 a za ile i gdzie masz te Sportec ' ki ? leża u mnie w garazu:) a za ile... za niewiele a dla zabicia czasu przymierzyłem koło na lato;p chyba zarty se robisz... w B5 jakie koła były a tu takie tylko chcesz dac? a o które koła CI chodzi bo było ich sporo
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 a za ile i gdzie masz te Sportec ' ki ? Pewnie to koła Nowaka. Chcial ok 2700zl o ile dobrze pamietam.
topor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 dla mnie nieco mniej jak nie znajde nic lepszego :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 dla mnie nieco mniej jak nie znajde nic lepszego :gwizdanie: Kupil je bardzo dobrze...poamietam cene Tak czy inaczej kolo dzisiaj juz nie robi najmniejszego szalu...
bulk_1986 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 fajny silniczek wyrwałes:D a co do koloru byłem pierwszy na forum z takim:D Chybga kolego nie sikałeś dzisiaj - ja byłem pierwszy z B7 i tym kolorem
turdzi Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tak czy inaczej kolo dzisiaj juz nie robi najmniejszego szalu... zalezy dla kogo ja dalej uwazam ze to jedne z najladniejszych aftermarketowych kol do Audi
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tak czy inaczej kolo dzisiaj juz nie robi najmniejszego szalu... zalezy dla kogo ja dalej uwazam ze to jedne z najladniejszych aftermarketowych kol do Audi No dlatego to jest fajne, ze kazdemu podoba sie cos innego Żeby nie bylo, ze kolo mi sie wcale nie podoba. Do eSki tez takie kupilem bo mi sie bardzo poodbaly ale one poprostu nie wygladaja na 19 cali Ale na RS4 B5 fajnie sie prezentuja
topor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 zgadzam sie z Pawłem, i z wojtkiem zresztą tez... problem w tym ze do b7 niewiele koł pasuje:(
jozek726 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Topor coś znajdziesz ciekawego na pewno
mgtan Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 topor ma racje, z dopasowaniem fajnych kółek jest problem... ja do dziś nie mogę znaleźć dobrego koloru dla zwykłych RS-ek p.s. kolor srebrny dla auta to przekleństwo w dopasowywaniu felg... grrr
turdzi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 topor ma racje, z dopasowaniem fajnych kółek jest problem... ja do dziś nie mogę znaleźć dobrego koloru dla zwykłych RS-ek p.s. kolor srebrny dla auta to przekleństwo w dopasowywaniu felg... grrr he he , bo to moze problem nie w kolorze aw tych RSach
mgtan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 może i w RSach, ale jakoś nie widziałem kółek w tym samochodzie co bym rzekł ... ideał... zawsze jakieś ale... a to (jak w RS) że powinny byc 19 cali, a to że nei ten kolor, a to że nie ten wzór itp dużo zależy też od koloru auta, przy czarnym aucie jest troszke ciekawiej bo większy kontrast, przy białym można znowu zagrac kontrastem do czarnych lub w linii koloru zrobic białe... never ending story
Rekomendowane odpowiedzi