Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9 TDI AFN] Kolejna zwykła czarna B5 w klubie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprostu malina czarny sedanik i niezla sesja to jest to gratuluje :grin:

Opublikowano

Stary`, za***ista !!!

Opublikowano
pozdrawiam...byle do kolejnego zlotu

czarne jest piękne :wink: mam rozumieć że widzimy się na spocie w chrzanowie :wink:

Opublikowano

jaqk da mnie bomba, wyglada zawodowo, widze ze lusterko od pasazera zmienione na duze, jaki koszt takiej zabawy??

Opublikowano
  • Autor
jaqk da mnie bomba, wyglada zawodowo, widze ze lusterko od pasazera zmienione na duze, jaki koszt takiej zabawy??

okazyjnie wyrwałem: 200 zeta za parę od "anglika" łącznie ze szkłami (tylko wymienic i mozna jezdzic = 0 przeróbek) - jak ktoś lubi polowania to idzie trafic na allegro

Opublikowano

tzn ze w anglikach masz pare duzych lusterek??

Opublikowano

skromna, czarniutka zrobiona ze smakiem poprosta ładniutka :mrgreen:, a co wy z tymi lusterkami przecież w tym mniejszym wszystko widać :grin: no chyba ze wyglad no ale ja nie wiem co VW/AUDI miałna myśli robiac jedno mniejsze ? :wink:

Opublikowano
  • Autor
tzn ze w anglikach masz pare duzych lusterek??

ano dokładnie

Opublikowano

ładny sedanik w TDI .... :twisted:

Opublikowano

Ladna sesja zdjeciowa z A4 w roli glownej...

Audiczke widzialem na zywo - tak dobrze wyglada jak dobrze jezdzi :razz: Po prostu auto zrobione ze smakiem bez przepychu - to mi sie podoba! :grin:

Ja bym jeszcze lusterka wyminil na chrom looki i szybki lekko przyciemnil!

Mam nadzieje ze pojawisz sie na nastepnym zlocie :cool:

Opublikowano

fiu,fiu jak widać można sobie ze smakiem, delikatnie ztjuningować furkę :wink:

brawo :cool:

Opublikowano
  • Autor

Audiczke widzialem na zywo - tak dobrze wyglada jak dobrze jezdzi :razz: Po prostu auto zrobione ze smakiem bez przepychu - to mi sie podoba! :grin:

apropos lusterek chrom-look to sie zastanawialem ale jak widac zamysł wygladu jest raczej "shadow (black) look" niz "chrome look" - usunieto wszystkie elementy chromowane nadwozia

co do szyb ciemnych to jak najbardziej jestem za ale zostawiam to juz nastepnemu wlascicielowi (podobnie jak zderzak i progi S4. Oczywiscie nastepna fura tez bedzie Audi Tdi (mozliwe że B6 sedan tylko robione na min. 200 KM) - mam juz nawet kilka pomysłów jak ją poprzerabiac.

wtedy dzieło będzie dopełnione :D

Opublikowano

Cudna , bardzo mi się podoba GRATULUJE

Opublikowano

apropos lusterek chrom-look to sie zastanawialem ale jak widac zamysł wygladu jest raczej "shadow (black) look" niz "chrome look" - usunieto wszystkie elementy chromowane nadwozia

co do szyb ciemnych to jak najbardziej jestem za ale zostawiam to juz nastepnemu wlascicielowi (podobnie jak zderzak i progi S4. Oczywiscie nastepna fura tez bedzie Audi Tdi (mozliwe że B6 sedan tylko robione na min. 200 KM) - mam juz nawet kilka pomysłów jak ją poprzerabiac.

wtedy dzieło będzie dopełnione :D

Mi osobiscie podoba sie chrom na ciemnych autach ale o gustach sie nie rozmawia!

No to w takim razie poczekamy na nowa wersje A4 w nastepnej budzie - min. 2.5TDI i Q :cool:

Opublikowano

całkien ładna, szkoda ze TDI;)

Opublikowano

w tym momencie zaluje, ze zalozylem Kamei... grill bez chromowanej ramki wyglada za***iście! w ogole pogratulowac auta tylko silnik za maly i bez quattro :wink:

[ Dodano: 2006-08-20, 23:56 ]

hehe, nie ma to jak benzynka, prawda?? :twisted:

Opublikowano
  • Autor

No to w takim razie poczekamy na nowa wersje A4 w nastepnej budzie - min. 2.5TDI i Q :cool:

no dokładnie: 2,5 TDI najlepiej bazowo 180 KM i obowiązkowo Q, manual w sedanie S-line jak kasy wystarczy hehe

[ Dodano: 2006-08-21, 08:20 ]

w tym momencie zaluje, ze zalozylem Kamei... grill bez chromowanej ramki wyglada za***iście! w ogole pogratulowac auta tylko silnik za maly i bez quattro :wink:

[ Dodano: 2006-08-20, 23:56 ]

hehe, nie ma to jak benzynka, prawda?? :twisted:

tez mialem Kameii ale zdjalem - niedlugo na sprzedaz pojdzie :D

co do Q to faktycznie byloby miło

natomiast jesli porownac osiagi i spalanie do twojego 2,6 to obawiam sie ze niewiele mozesz miec do powiedzenia :D

co innego w porownaniu do 2,8 ... no ale to chyba pali konkret przy moim - szczerze wolalbym 1,8T zrobione na jakies 220 KM (bo takie widzialem) ... uwielbiam świst wkręcającej się turbiny choć V-ki tez miło się wkręcają.

[ Dodano: 2006-09-04, 13:12 ]

jestem żądny waszych opinii - na wiosne fura idzie pod młotek - awans na B6 TDI :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ładne (piekne)wszystko zrobione ze smakiem :grin:

Opublikowano

czarny do wszystkiego pasuje .slicznaA4