vini212 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam. Mam na przewodzie doprowadzającym płyn do nagrzewnicy( koło akumulatora) silniczek. Czy tak jest w oryginale czy ktoś coś dorzucił od siebie:) Z góry dzięki za pomoc
domjenick Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 wg etki nie ma żadnego silniczka dlatego napisałem,zeby fotkę zrobił
vini212 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 nr 0392 020 024. w necie pisze że jest to dodatkowa pompa cieczy chłodniczej. Tylko po co to jest? Mam bardzo słabe ogrzewanie. Jakiś czas temu wymieniałem nagrzewnice bo ciekła. Samochód trzyma 90 stopni podczas jazdy cały czas. Dodam że auto szybko się nagrzewa. [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 17:55_________________________________________________Jeszcze takie pytanie który silniczek odpowiada za ciepłe powietrze? Jaki kod powinien mieć mój klimatronik ( mam 00043) [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 18:41_________________________________________________Zacząłem grzebać i wychodzą dziwne rzeczy:) Czy panel klimatronika pasuje z B4??[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 21:51_________________________________________________Prosiłbym o pomoc jeśli ktoś zna odpowiedz na moje pytania
oresco Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 U mnie nic takiego nie ma , a wszystko działa bez zarzutu :>
Rekomendowane odpowiedzi