Opublikowano 26 Października 20169 l Witam, ja u siebie zmieniłem czujnik. Mam auto z 2004roku i okazało się, że mam taką samą wtyczkę jak 8P0 907 539 więc te z A nie były w moim wypadku konieczne. Czujnik z b7 nie wejdzie nam w siatkę inne ułożenie kostki jest, wystarczy troszeczkę brzeg w środku spiłować (przy wkręcie montażowym) i wchodzi bez oporu. I wszystko ładnie pasuje po założeniu oprawki 8E0 819 681 H.
Opublikowano 22 Listopada 20169 l powiedzcie mi czy przy modzie muze znaleść przekażnik który się znajduje w aycie czy moge Ciąć i przerabiać kable zaraz przy wtyczce i dodać przekażnik ? bo rozumiem że trzeba poprzecnąć kable dodać przekażnik i od przekażnika podpiąć kable tyle że w inne miejsca ? Nie muszę szukać przekażnika org tak jak na schemacie tylko odrazu jak wychodzi od wtyczki przycinam jak na schemacie kolory dokładam przekażnik i od przekaźnika wpinam kolory do innych kabli tak ?
Opublikowano 22 Listopada 20169 l Każdy przekaźnik, z Norauto czy ze sklepu elektronicznego się nadaje. Byleby prąd obciążenia styków roboczych miał 40A Kup przekaźnik co jest na konektory wsuwki. Możesz od razu z gniazdem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Listopada 20169 l przez GreGoriO
Opublikowano 22 Listopada 20169 l Kup przekaźnik taki jaki jest ori w B7, który nie będzie gdzieś tam "luzem" latał za panelem klimy a będzie ładnie wpięty w oprawkę i zamocowany nad modułem MCE, tam gdzie jego miejsce. Nie rób rzeźby w gównie Zrobi Ci się przypadkiem zwara albo nieoryginalny przekaźnik Ci się przegrzeje i jeszcze zjarasz sobie taczkę...
Opublikowano 22 Listopada 20169 l nawet jak bym chciał go wsadzić za klimatronic to nie da rady ponieważ mam radio wsadzone 2din na androidzie i ledwo się mieszczą te kable co są, dodatkowe to już raczej by nie weszły a jeszcze przekaźnik także zrobię tak jak mówicie pytanie jeszcze takie: po prostu przycinam kale z danej wtyczki dopinam do tego wszystkiego przekażnik i ma śmigać tak ?
Opublikowano 22 Listopada 20169 l Musisz odpowiednio je podłączyć masz schemat na pierwszej stronie. MUSI działać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 23 Listopada 20169 l dziś podłączyłem działa ! lecz samo grzanie szyby się nie wyłącza, dlaczego ? no chyba że trzeba długo bardzo czekać bo gdy szyba była już rozgrzana i para zeszła czekałem jeszcze dłuższą chwile aż się wyłączy i nic musiałem sam przycisnąć i wyłączyć.. Wie ktoś dlaczego tak jest ?
Opublikowano 24 Listopada 20169 l Długo to trwa poprostu. W b5 krócej jakoś i to sporo. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 Listopada 20169 l Autor dziś podłączyłem działa ! lecz samo grzanie szyby się nie wyłącza, dlaczego ? no chyba że trzeba długo bardzo czekać bo gdy szyba była już rozgrzana i para zeszła czekałem jeszcze dłuższą chwile aż się wyłączy i nic musiałem sam przycisnąć i wyłączyć.. Wie ktoś dlaczego tak jest ? po chyba 10 min czy 15 min wyłacza sie automatycznie
Opublikowano 28 Listopada 20169 l czekałem i czakałem szyba była sucha i gorąca a i tak nie rozłączyło a czekałem ponad 20 min więc co jest nie tak.. co to może być?
Opublikowano 17 Czerwca 20179 l Witam U mnie jest problem z adaptacja bo nie idzie żeby wklepanie kodu zaskoczyło. Próbowałem kilka razy i nic.
Opublikowano 6 Marca 20188 l Ma ktoś do sprzedania tą wtyczkę p&p żeby zamontować klimatronik z b7 do b6?
Opublikowano 6 Marca 20188 l 15 minut temu, Koucz napisał: Ma ktoś do sprzedania tą wtyczkę p&p żeby zamontować klimatronik z b7 do b6? Kolega Stichy sprzedaje gotowe zestawy
Opublikowano 6 Marca 20188 l Kolega Stichy sprzedaje gotowe zestawyPisałem, ale już chwilę go na forum nie ma. [emoji53]Wydziergane z ONEPLUS 5
Opublikowano 6 Sierpnia 20188 l Panowie, czy któryś z was orientuje się może można przełożyć samą przednią część panelu klimatronika a zostawić tylną. Cięcie kabli wydaje się być barbarzyństwem, chciałbym tego uniknąć.
Opublikowano 7 Sierpnia 20188 l Jakie barbarzystwo? Przecież jest zupełnie inna obciążalność prądowa. To decyduje czy dane wejście można obciążyć większym prądem. Zobacz schematy.... schematy instalacji samochodu a nie zagłębiaj się w budowę panelu. Schemat podłączenia panela przewijał się nie raz a forum, poza tym polecam pobrać Elsa, tam masz cały schemat samochodu. Edytowane 7 Sierpnia 20188 l przez GreGoriO
Opublikowano 22 Lutego 20197 l Witam. Mam problem z Klimatronikiem w A4B6 8E0 820 043 . Lusterka podgrzewają się lecz nie grzeje tylna szyba Występuje taki błąd: 00975 - Heated Rear Window (Z1) 31-10 - Open or Short to Ground - Intermittent Czy po zastosowaniu przekaźnika nr 373 problem zniknie czy raczej będzie to wina instalacji ?
Opublikowano 22 Lutego 20197 l Pytanie czy wczesniej działało i czy znieniales panel klimy? Podaj też pełny numer OE klimatronika bo bez tego viezko stwierdzić co tam masz...