Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Wybór felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będę pasować, cena bez rewelacji

jak na zimę to mogą być

ALL] Felgi !!!!!!!!!!!

i po co się wydzierać :mysli:

Opublikowano

a wydzieram sie bo kase mam i trzeba kupic szybko zanim zona polozy na tym swoja reke ;) a ja chce jezdzic na nich tez i latem :)

Opublikowano

no to jak nie przeszkadzają Ci takie małe felgi to możesz sobie kupić.... zawsze to tańsze opony

Opublikowano

rozmiar na nasze drogi wystarczające w zupełności, chyba że ktoś bardzo się lansuje to co innego

cena trochę wysoka :confused4:

Opublikowano

rozmiar na nasze drogi wystarczające w zupełności, chyba że ktoś bardzo się lansuje to co innego

cena trochę wysoka :confused4:

zalezy tez kto ile jezdzi :gwizdanie: ja np duzo jezdze i miałem 17 i teraz zmieniam na 18 cali :decayed:

Opublikowano

17 na balonie 225/45 jest duzo mniej komfortowa niż 225/40 r18 ???

Opublikowano

bedzie odczuwalna roznica na minus.

u mnie na 235/45/17 jezdzi sie komfortowo, na 235/40/18 juz mniej.

Opublikowano

Nie wiem co ze mną nie tak, ale w porównaniu 18" 235/40 z 16" 205/55 nie czuje specjalnie wyraźnego spadku komfortu.... .

Może to przez nawyk jazdy po kostce na 2jce bez gazu? 20-30km/h to mój psychologiczny limit. Mogą trąbić, albo nawet ospoilerowane akwarium (tico) mnie okrążać, a ja nie przyśpieszę.

A na lato planuje 19" ... mam nadzieje, że też nie będzie tak strasznie jak to malują :confused4:

Wiem jedno na pewno. 17" dla B5 są optymalne komfort-lans. Ale dla B6... zbyt małe.

Opublikowano

EOT zależy kto jakie ma plomby, miałem 205/55/16 zawias seria a potem 225/40/18 i gwint TEINa i lepiej mi się śmigało na tym drugim zestawie :kox:

Opublikowano

jest praktycznie tak samo nie komfortowo

Nie wiem co ze mną nie tak, ale w porównaniu 18" 235/40 z 16" 205/55 nie czuje specjalnie wyraźnego spadku komfortu.... .

a roznica jest i to duza....