Vandit Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 witam niedaleko mnie mieszka pewien chłoptaś który ma zdemontowane zawieszenie gwintowane FK ze swojej A6 sedan 110KM, i utargowałem je za 350zl i może coś tam jeszcze zejdzie, i czy opłaca się brać ten gwint i gdybym potem nie chciał śmigać na tym gwincie to ile mogę za nie dostać? proszę o pomoc
krzysiek23 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 pewnie ze sie oplaca,problem w tym ze z a6 nie pasi tyl do a4,przody sa chyba te same ale tyl nie,(a6-passat),za ta cene mozna pokusic sie na handel jak gwint jest w dobrej formie,jak nie bedziesz chcial daj znaka sam go wezme na handel do norge
Vandit Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 szkoda ze nie pasuje do a4 w tej cenie to sam bym się pokusił do swojej ;(,czyli jedynie to zostaje kupić je i wrzucić na forum a6 i może ktoś łyknie tylko jest jeszcze jedna sprawa, wisiały one na allegro za 500zl i nikt ich nie łykną :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 19:57_________________________________________________ pewnie ze sie oplaca,problem w tym ze z a6 nie pasi tyl do a4,przody sa chyba te same ale tyl nie,(a6-passat),za ta cene mozna pokusic sie na handel jak gwint jest w dobrej formie,jak nie bedziesz chcial daj znaka sam go wezme na handel do norge to ja będę próbował go sprzedać i może uda się ukroić od ceny a jeśli nie to jesteś na niego chętny za 350zl?
krzysiek23 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 czy mowimy o tym fk zoltym za 500zl co wisi na allegro?ciekawe jaki naprawde jego stan jezeli amorki nie ciekna(sprezyny byly troche pordzewiale z tego co kojaze)za 350zl moge go wziasc
Vandit Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 wiem ze nie cieknie nic bo miałem je w rekach
plastuch Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 moje tylne nie ciekną np. a i tak sa miekkie
krzysiek23 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 moje tylne nie ciekną np. a i tak sa miekkie norma przy pewnych przebiegach mialem to samo kiedys
krzysiek23 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 regenerowalem,jezdzilem 1 sezon i przy sprzedazy jeszcze dobrze trzymaly
plastuch Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 regenerowalem,jezdzilem 1 sezon i przy sprzedazy jeszcze dobrze trzymaly Podasz mi jakieś namiary?? Bo moje tylne nadawały by się do regeneracji Musze jeszcs sprawdzić czy nie maja regulacji bo tył miekki troszke a przód strasznie twardy
Rekomendowane odpowiedzi