SoMeS Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 a co to? to jest alcantara ale to jest fotka przed zabiegiem
tymonA4 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 tylko nie przesadź bo z tymi dekorami to niektórych ponosi
mrogal Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 a co to? to jest alcantara ale to jest fotka przed zabiegiem wez se zzabieguj te tylne korby facet
SoMeS Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tylko nie przesadź bo z tymi dekorami to niektórych ponosi tzn? wez se zzabieguj te tylne korby facet przyjdzie kiedyś czas i na to
P-U-M-A Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Pacjenci na najbliższe dni.. :gwizdanie: Co będziesz z tymi pacjentami robić?
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Co będziesz z tymi pacjentami robić? napaliłem się nieco na Michasia dekory i wyknułem zacny plan tymczasem dzisiaj dotarł pierwszy fant: ramka oczywiście za mała ale mi to na rękę :gwizdanie:
I r o Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 wymieni ten kapsel z góry na ori z b5 tzn. czy spasi ładnie
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 wymieni ten kapsel z góry na ori z b5 tzn. czy spasi ładnie nie nie spasi poza tym ten co miałem wygląda tragicznie... gałka zostaje (prawie) taka jak jest ale najpierw szykuję ciekawą rzeźbę pod nią aa i jeszcze tak a propos dekorów... małe spy photo bo nie wytrzymałem żeby nie przymierzyć
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 wymieni ten kapsel z góry na ori z b5 tzn. czy spasi ładnie nie nie spasi poza tym ten co miałem wygląda tragicznie... gałka zostaje (prawie) taka jak jest ale najpierw szykuję ciekawą rzeźbę pod nią aa i jeszcze tak a propos dekorów... małe spy photo bo nie wytrzymałem żeby nie przymierzyć pięknie , ale konsolka poliftowa by stykła gałeczka taka jak u mnie
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 pięknie , ale konsolka poliftowa by stykła gałeczka taka jak u mnie po tym co dziś zobaczyłem przykładając wszystko i jeszcze więcej doszedłem do wniosku że nie będzie poliftowej gałeczka będzie nieco zmieniona z bonusem
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 pięknie , ale konsolka poliftowa by stykła gałeczka taka jak u mnie po tym co dziś zobaczyłem przykładając wszystko i jeszcze więcej doszedłem do wniosku że nie będzie poliftowej gałeczka będzie nieco zmieniona z bonusem ale konsola odmładza wnętrze, ta przedliftowa jednak dobrze przypomina o roczniku fury , co kombinujesz z gałką?
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ale konsola odmładza wnętrze, ta przedliftowa jednak dobrze przypomina o roczniku fury , co kombinujesz z gałką? źle bym się chyba czuł co ma być z polifta to jest/będzie ale konsola zostaje a i starej dobrej szkoły też musi być kawałek gałkę pokażę ale nie wcześniej jak będzie na aucie
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ale konsola odmładza wnętrze, ta przedliftowa jednak dobrze przypomina o roczniku fury , co kombinujesz z gałką? źle bym się chyba czuł co ma być z polifta to jest/będzie ale konsola zostaje a i starej dobrej szkoły też musi być kawałek gałkę pokażę ale nie wcześniej jak będzie na aucie
przemciotorun Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ale konsola odmładza wnętrze, ta przedliftowa jednak dobrze przypomina o roczniku fury , co kombinujesz z gałką? źle bym się chyba czuł co ma być z polifta to jest/będzie ale konsola zostaje a i starej dobrej szkoły też musi być kawałek gałkę pokażę ale nie wcześniej jak będzie na aucie
SoMeS Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 może dzisiaj skończę bo gałka to jest nic ale ona musi na czymś jeszcze siedzieć
P-U-M-A Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Rezaj, rezaj też się do tej gałki przymierzam więc chcę zobaczyć efekty
Rekomendowane odpowiedzi