Gość Kriss Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam! Bardzo proszę o podpowiedź, czy jest mozliwość i czy ma sens montaż Turbo w V6 2,8. Jeżeli tak, to może znacie firmę w okolicach W-wy, która podejmie się czegoś takiego? Z góry dziękuję za info i proszę - nie każcie mi zmieniać na 1,8T pozd Kriss
Lukas Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 a czytal pan REGULAMIN bo wydaje mi sie ze nie co do turbo w 2,8 to zapraszam do sprzedam tam kolega ono sprzedaje A6 z taka rzezba
ono Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Leć do VTG i pogadaj , koszt około 15 tyś zł .
Hugo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Troche mało miejsca na upychanie tam świstaka , ale jak chcesz mieć rzeźbe to da się zrobić.A co do kosztów to już Ci ono napisał :mrgreen: To za taką kase to już bym wolał wsadzić 2,7biT z RS4
Dexter Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A ja bym wolał to przepić W sumie to ja tez bym wolał kroplówke dożylnie za tą kase ale są podobno magicy którzy wkładali do takiej v6 kompresor i z tej kwoty bonusik na bowar zostawał...
ctv Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A ja bym wolał to przepić W sumie to ja tez bym wolał kroplówke dożylnie za tą kase ale są podobno magicy którzy wkładali do takiej v6 kompresor i z tej kwoty bonusik na bowar zostawał... i chyba maja napis caritas
Rekomendowane odpowiedzi